Dokuz Doğuranlar

sağol canım.güzel olmazmı nasıl güzel hemde bir gün görmeyim gözümde tütüyor kerata
sen teyze ol inşallah bende hala oluym

tabiki canım olur benim kaç yıl sonra oldu.
ümidini inancını yitirme.
rabbim vaktin gelince seninde meleğini yollar
sen tedavini aksatma ilaç ve tedavini zamanında uygula canım.

canım benim tebrik ederim .
çok sevindim.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
diğer bebeğin de var.rabbim hamileliğinde kolaylık nasip etsin inşallah

çok sağol beryalcim Allah razı olsun sağolun amin inş. bu arada sat tarihim 3 şubat

merhaba kızlar nasılsınız beryalcim dyd cim nasılsınız muhabbetiniz bal şeker olsun dışarda harika bir kar manzarası var çok güzel bayılıyorum kar manzarası seyretmeye

merhaba kızlar nasılsınız beryalcim dyd cim nasılsınız muhabbetiniz bal şeker olsun dışarda harika bir kar manzarası var çok güzel bayılıyorum kar manzarası seyretmeye

merhaba cici anne adayımız biz iyiyiz sende iyisin inşallah
kar tutsada biraz elimiz kar görse buz gibi.ne güzel yağıyor

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

tatlibebek,haksever,dyd,beryal+,
maaşallah

haksever cnm hoşgeldin

merhaba cici anne adayımız biz iyiyiz sende iyisin inşallah
kar tutsada biraz elimiz kar görse buz gibi.ne güzel yağıyor

merhaba cnm iyiyim şimdilik çok şükür inş. böyle devam eder kızımla oyun oynuyoruz bitaraftan yazmaya çalışıyorum oda yazmak istiyo ama dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama nafile çok uyanık

inşallah canım rahat bi hamilelik geçirirsin.
arada bi oda bişeyler yazsın annesi teyzelerine.tuşlara dokunsun nolcak sanki
cimcimeyi öp canım yerime

inşallah canım rahat bi hamilelik geçirirsin.
arada bi oda bişeyler yazsın annesi teyzelerine.tuşlara dokunsun nolcak sanki
cimcimeyi öp canım yerime

tamam teyzesi öptüm inş. cnm sağol

<<<

<<<frhjujıtytyuıytrtrewqewttııjıuhyrtdesassdsf

adet oldum bi ay ara vericaz sonra aşılama son kez ben iyiyim şimdi bu sefer aşılama rahim açılarak yapılcak bu arada kıskançlık değilllllllllllllllllllllllllll benimki duygularımı kendime saklıyım siz anlarsınız sandım isyanda değil hemde hiç değilllllllllllllllllllllllllllllll yeğenlerimede hasta derecesinde severim

canım inşallah rabbim görür halimizi kader napalım
ben senin ne demek istediklerini çok iyi anladım
nasıl yani rahim açılarak yapılcakmış öyle bişeymi varmış

tatlıbebek nasıl gidiyo yeni hamilelik canım yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum kızın daha çok küçük neden 2.ni düşündünüz benim günüm geçiyo kafayı yedim 2.ye hayatta bakamam şimdi dedim

ne diyelim cnm hayırlısı herşeyin yeterki sen iyi ol RABBİM inş. seninde meleğini gönderir en kısa zamanda bak benim kızım var ama 6 aydır bekliyoduk ikinciyi insan ister istemez üzülüyor yani çünkü bekliyosunümid ediyosun olmayınca elinde olmasada üzülüyosun çünkü biz kadınız anne şefkatimiz var ister istemez üzülüyoruz yani napalım Allah kolaylık versin dayanma gücü versin imandan ayırmasın inancını yitirme herşeyin hayırlısı olması için dua et biz kuluz Rabbimiz ne emrederse o dua edelim hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edelim Allah tüm bebek isteyen kardeşlerimize nasib etsin dayanma gücü versin en güzelini versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…