günaydın canım
yok kar opu oynamak kim ben kim.buraya kar yağmaz ki
bu arada gözünüz aydın ikinci paşa geliyormuş
teyze olmak ne güzel şeydir dimi.ben halayım ama inşallah kız kardeşim evlenirde bir an önce teyze yapar beni.
amin canım amin
ama beryalcim olur bizimde heralde dimi niye olmasınki geç olsun güç olmasın takmıycam ben artık hayırlısı olsun napalım hiç olmasa napcaz ölelimmi yani amaaaannnnnn
olan bana oluyor üzüldüğümle kalıyorum
sağol canım.güzel olmazmı nasıl güzel hemde bir gün görmeyim gözümde tütüyor kerata
sen teyze ol inşallah bende hala oluym
canım benim tebrik ederim .
çok sevindim.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
diğer bebeğin de var.rabbim hamileliğinde kolaylık nasip etsin inşallah
inşallah canım ve buna ek olarak sen annede ol tabiki.rabbimin izniyle.
merhaba kızlar nasılsınız beryalcim dyd cim nasılsınız muhabbetiniz bal şeker olsun dışarda harika bir kar manzarası var çok güzel bayılıyorum kar manzarası seyretmeye
merhaba cici anne adayımız biz iyiyiz sende iyisin inşallah
kar tutsada biraz elimiz kar görse buz gibi.ne güzel yağıyor
merhaba cnm iyiyim şimdilik çok şükür inş. böyle devam eder kızımla oyun oynuyoruz bitaraftan yazmaya çalışıyorum oda yazmak istiyo ama dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama nafile çok uyanık
inşallah canım rahat bi hamilelik geçirirsin.
arada bi oda bişeyler yazsın annesi teyzelerine.tuşlara dokunsun nolcak sanki
cimcimeyi öp canım yerime
tamam teyzesi öptüm inş. cnm sağol
<<<
<<<frhjujıtytyuıytrtrewqewttııjıuhyrtdesassdsf
adet oldum bi ay ara vericaz sonra aşılama son kez ben iyiyim şimdi bu sefer aşılama rahim açılarak yapılcak bu arada kıskançlık değilllllllllllllllllllllllllll benimki duygularımı kendime saklıyım siz anlarsınız sandım isyanda değil hemde hiç değilllllllllllllllllllllllllllllll yeğenlerimede hasta derecesinde severim
mrb nasılsınız kılarr ne var ne çok
adet oldum bi ay ara vericaz sonra aşılama son kez ben iyiyim şimdi bu sefer aşılama rahim açılarak yapılcak bu arada kıskançlık değilllllllllllllllllllllllllll benimki duygularımı kendime saklıyım siz anlarsınız sandım isyanda değil hemde hiç değilllllllllllllllllllllllllllllll yeğenlerimede hasta derecesinde severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?