iyilik canım senden
iyi canım çok şükür daha yeni kahvaltı yapmaya çalışıyorum kahvaltıda denilmez gerçi ekmek arası bişeyler efsayı yeni uyuttum bi bıarkmıyo 2lokma bişey yiyeyim
afiyet olsun canım efsa yaramz galiba bide tam kucak zamanları Allah yardımcın olsun
tatlıbebek nasıl gidiyo yeni hamilelik canım yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum kızın daha çok küçük neden 2.ni düşündünüz benim günüm geçiyo kafayı yedim 2.ye hayatta bakamam şimdi dedim
sağol canım bana çok düşkün oldu kimseye gitmiyo babasında bile durmuyo sıpa
anladım canım amin inş isteyen herkese nasip etsin ilaç kullanmıştım evet zaten doktora gittik yok dedi sonra eve geldim akşamına adet oldum adet olacağıma bukadar sevineceğimi düşünemezdim:))))çok şükür iyi gidiyo şimdilik cnm aşkolsun neden yanliş anlayayım bunu bende düşündüm çevremdekilerde söylediler ama ne bilem bende istiyodum ama eşim daha çok istiyodu. birde benim kızımda sadce ilk başlarda ilk aylarda aşerme olmuştu onun haricinde bi zorluk çekmedikçok şükür doğdu doğumundan beride huysuz bir bebek değildi yani bizi uğraştırmadı hala da öyle sadece diş çıkartma zamanları hariç ama çok hareketli yerinde duramıyo ama yinede ne bileyim Allah büyüktür verir bi kolaylık inş.derdi veren dermanıda veriri bebeğim doğana kadar inş. o günleri göörürüm kızım ozaman iki yaşını doldurmuş olcak inş.
bu arada ilaç kullandıysan ondan gecikmiştir çünkü bende geçen ay ilaç kullanmıştım tam iki gün gecikti ve ağzımda acayip bi mmetalik tat vardı dedim kesin kaldım ama sonra hasta oldum ve benim adetim düzüenlidir yani ama düzen şaşmaya başladı hamile kaldım işte
inş. Rabbim isteyen herkese nasib eder herkese dua ediyorum
çok şükür iyi gidiyo şimdilik cnm aşkolsun neden yanliş anlayayım bunu bende düşündüm çevremdekilerde söylediler ama ne bilem bende istiyodum ama eşim daha çok istiyodu. birde benim kızımda sadce ilk başlarda ilk aylarda aşerme olmuştu onun haricinde bi zorluk çekmedikçok şükür doğdu doğumundan beride huysuz bir bebek değildi yani bizi uğraştırmadı hala da öyle sadece diş çıkartma zamanları hariç ama çok hareketli yerinde duramıyo ama yinede ne bileyim Allah büyüktür verir bi kolaylık inş.derdi veren dermanıda veriri bebeğim doğana kadar inş. o günleri göörürüm kızım ozaman iki yaşını doldurmuş olcak inş.
bu arada ilaç kullandıysan ondan gecikmiştir çünkü bende geçen ay ilaç kullanmıştım tam iki gün gecikti ve ağzımda acayip bi mmetalik tat vardı dedim kesin kaldım ama sonra hasta oldum ve benim adetim düzüenlidir yani ama düzen şaşmaya başladı hamile kaldım işte
inş. Rabbim isteyen herkese nasib eder herkese dua ediyorum
anladım canım amin inş isteyen herkese nasip etsin ilaç kullanmıştım evet zaten doktora gittik yok dedi sonra eve geldim akşamına adet oldum adet olacağıma bukadar sevineceğimi düşünemezdim:))))
bende ilki bi olsun emmeyi bırakınca 2.yi düşünüyorum rabbim verirse ikisi bir büyüsün
sonra arkası gelir 3 4 derken
bizde zaten öyle başladık kızım emmeyi bıraktı sonra hemen başladık çalışmalara evet dyd cimseninle aynı kafada aynı düşüncedeyiz Rabbim seninde gönlüne gre versin inş.
tamam canım hemen ekliyorum listeye.çok sağol beryalcim Allah razı olsun sağolun amin inş. bu arada sat tarihim 3 şubat
merhaba canım.merhaba kızlar nasılsınız beryalcim dyd cim nasılsınız muhabbetiniz bal şeker olsun dışarda harika bir kar manzarası var çok güzel bayılıyorum kar manzarası seyretmeye
yerim onun minik parmaklarınıtamam teyzesi öptüm inş. cnm sağol
<<<
<<<frhjujıtytyuıytrtrewqewttııjıuhyrtdesassdsf
mrb nasılsınız kılarr ne var ne çok
adet oldum bi ay ara vericaz sonra aşılama son kez ben iyiyim şimdi bu sefer aşılama rahim açılarak yapılcak bu arada kıskançlık değilllllllllllllllllllllllllll benimki duygularımı kendime saklıyım siz anlarsınız sandım isyanda değil hemde hiç değilllllllllllllllllllllllllllllll yeğenlerimede hasta derecesinde severim
kızlar maşallah sohbetiniz bol olsun inş.ne güzel sayfalar ilerlemiş sohbetler edilmiş :)ama ben bugünlerde çok yoğunumsanki her şey beni buluyor yaaa...işleri yap yap bitmiyor aksine çoğalıyor sanki.bu ay çok yoruluyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar sık sık gelemesemde aklım sizlerde kendinize iyi bakın havalar soğuk aman dikat edin hasta olmayının cnm arkadaşlarım :):):):)
kızlar maşallah sohbetiniz bol olsun inş.ne güzel sayfalar ilerlemiş sohbetler edilmiş :)ama ben bugünlerde çok yoğunumsanki her şey beni buluyor yaaa...işleri yap yap bitmiyor aksine çoğalıyor sanki.bu ay çok yoruluyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar sık sık gelemesemde aklım sizlerde kendinize iyi bakın havalar soğuk aman dikat edin hasta olmayının cnm arkadaşlarım :):):):)
dyd canım ben çıkıyorum doruku yemek yedirip uyutmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?