keşke uslu bi kızım olaydıda bende isteseydim ikinciyi yaşına geldiğinde şimdiki yaramazlığı yanlız kalmak istememk ağlamak mızmız diş çıkarma döneminede girdik inşallah ağrısız ateşsiz atlatır kuzum
eline geçenin vay haline çünkü
kimi diyo rahata alışmadan yap kimi diyo büyüsün kendi işini kendi yapsın öle yap amaaaan kocam 5sene sora diyo
zaten şimdi korunmayı bıraksam 2senede tuttuğu için 2sene rahatım
rabbim isteyen arkadaşlarıma çifter çifter versin amiiiin
keşke uslu bi kızım olaydıda bende isteseydim ikinciyi yaşına geldiğinde şimdiki yaramazlığı yanlız kalmak istememk ağlamak mızmız diş çıkarma döneminede girdik inşallah ağrısız ateşsiz atlatır kuzum
eline geçenin vay haline çünkü
kimi diyo rahata alışmadan yap kimi diyo büyüsün kendi işini kendi yapsın öle yap amaaaan kocam 5sene sora diyo
zaten şimdi korunmayı bıraksam 2senede tuttuğu için 2sene rahatım
rabbim isteyen arkadaşlarıma çifter çifter versin amiiiin
slm kızlar nasılsınız amanınnn 2.cilermi düşünülüyor yahu ay bende çok istiyorum ama çok korkuyorum hüma çok zor bi bebek yemez uyumaz sürekli ağlar ne isterse olucak anında 3gündür çıkamadık soğuktn sokak kapısında ağlıo neyse geçici inşallah bunlar eşim kesinlikle istemiodu ablası 2.ye hamile şimdi öle olunca hüma 4yaşına gelince olsun demeye başladı bakalım allahım verirse olur diorum bende pko var sonuçta hemen olmayabilir .tatlıbebek canım allahım sana hayırlı bir hamilelik geçirsin içime kız doğuyo bak ona göre....
günaydın arkadaşlar nasılsızın.ikinci bebekler konuşulmaya başlanmış maşallahh allahım hepimize nasip etsin..valla bende bu aralar beş dakikada bir karar değiştirenlerdenim.hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum gurbetteyim bide.annem bıktı valla bizden..önce arayı açma diyo sonra kendine güveniyosan diyo.valla kadın haklı bütün sıkıntıısını annem çekti allah razı olsun ondan..haftaya eve gidicem nasipse bakalım eşim ne diycek gerçi oda istiyo ama korkuyo benim psikolojim iyice bozulcak diye.herşey nasip nasibimizde varsa olsun inşallah.sağlıklı hayırlı evlatlar olsun...
TATLIBEBEK allahım kucagına almayı nasip etsin insallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
hayırlı olsun tekrardan
vale,beryal,dyd,ayşe,bircan,belenay,sumos,haksever,yaren,sinem,neslihan ve şuan adı aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler ve günaydınlar
ay ne güzel ikinci bebeği isteyen bir çok arkadaşlarımız var..keşke bende isteyebilsem bir tanede oğluşum olsa hiç fena olmazdı ama yok yokkkk Allah isteyenlere versin..bir çorba yapıp içemedim doğum yaptığım zamanlarda..kaldım yalnız başıma ahhh ahhhh....Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş..bol bebişli haberler bekliyoruz artık :)
selam
divinin dönüp dolaşıp geleceği yere geldim
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
tatlibebek,divinity+,beryal+,
divinity bu senmisin hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun nerelerdesin ne kadar çok merak etttik seni haberin varmı hoşgeldin beryalcim sende hoşgeldin öptüm ikinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?