Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
tatlibebek,divinity+,beryal+,
divinity bu senmisin hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun nerelerdesin ne kadar çok merak etttik seni haberin varmı hoşgeldin beryalcim sende hoşgeldin öptüm ikinizi
niznepgünaydınlar canlar ayaklanın uyanın hadi öğlen oldu ben kalktım kızımla kahvaltı yaptık şimdi işlerimi yapmaya gidiyorum arada uğrayabilirsem uğraroım hepinizi kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın ümidinizi yitirmeyin çünkü ümitsiz ya şan maz
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş.
benim
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın
neler yaptığıma gelirse tedaviyi yine bıraktımolmuyor ....birdahada olmaz gibime geliyor
kullandığım ilaçlardan yüzümde kıllar çıktı...tüy demiyorum çünkü sert kıllar...epilasyona gidip geliyorum
çok kilo aldım onun için diyete başladım
kendimden fiziki olarak nefret etmeye başladım
benim
neler yaptığıma gelirse tedaviyi yine bıraktımolmuyor ....birdahada olmaz gibime geliyor
kullandığım ilaçlardan yüzümde kıllar çıktı...tüy demiyorum çünkü sert kıllar...epilasyona gidip geliyorum
hoşgeldin tatlım
o kadar iyi bir zamanda geldin ki anlatamam
günaydın cici anne adayı
nasılsın bakalım
müjdeyi ver divintye
benim
sana niye kızıyım cnm sen en başından beri haklısın da işte kocike söz geçiremiyorumhoşgeldin tekrardan kuşummmmmmmm
doktorunu ve tedavini değiştirmeni takrar yenileyeceğim.kızma ama birkez dene lütfen.
olmaz diye düşünme bak bir kızın var ve ikinci bebeğinde pekala olur.önce sen inan buna ve harekete geç.
kullandığın ilaçları değiştir biraz daha kuvvetli olanları kullan.
CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **
1.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
2.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
3.k.a.y.r.a. _____________
4.lightlife _______________
5.tatlibebek ____________ 3 ŞUBAT_____________
listeye dikkatli bakarsan anlarsın nasıl olduğumu çok iyyiym mutluyum çünkü ikinci bebeğime hamileyim ve daha yeni müjdeyi vermiştim bu güzel aberin üstüne geldin inş. bu güzellik sanada gelir bulaşır inş.
sana niye kızıyım cnm sen en başından beri haklısın da işte kocike söz geçiremiyorum
bu kullandıklarımdan daha ağır ilaç kullanırsam maymuna dönerim heralde
vücudumun hiçbiyerinde yok suratımdan çıktı kıllar
34:
son 3 hamileden haberim yoktu
tebrik ederim cnmçok sevindim
en iyisini yaptın iki bebeğin arasını yakın tutmakla
benimde hep hayalimdidarısı inşallah umut listesindeki umutları azalanlara
yalnız kayra başka bir kadın forumunda paylaşım yapıyor zaman zaman
buraya zahmet edip ben ikinci bebeğime hamileyim diye yazdımı
beryal tedaviyi bıraktım ama glukofene devam
sana niye kızıyım cnm sen en başından beri haklısın da işte kocike söz geçiremiyorum
bu kullandıklarımdan daha ağır ilaç kullanırsam maymuna dönerim heralde
vücudumun hiçbiyerinde yok suratımdan çıktı kıllar
son 3 hamileden haberim yoktu
tebrik ederim cnmçok sevindim
en iyisini yaptın iki bebeğin arasını yakın tutmakla
benimde hep hayalimdidarısı inşallah umut listesindeki umutları azalanlara
yalnız kayra başka bir kadın forumunda paylaşım yapıyor zaman zaman
buraya zahmet edip ben ikinci bebeğime hamileyim diye yazdımı
herkese slm kızlar yeni hamilelere hayırlı olsun isteyenlerede rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin
uzun zamandır görüşemedik oğluşla uğrasıom çok yaramaz oldu dün acildeydik akşam misafie vardı yaramaz oğluş kaşını servis sehpasının alt kısmına vurdu 2 dikiş atıldı dün gece allah beterinden korusun çok tehlikeli bi dönem yahu(
cnm dr kilo verirsen yumurtalıkların çalışmasını tetikler kendiliğinden bile hamile kalabilirsin demiştibiraz bekle canım ara ver istersen bu arada eşini kandırırsın başka dr için hem
kayra ya çok sevindim ama bize yazmadı .hayırlısı olsun inşallah.vakit bulunca bizede yazar diye düşünüyorum onu da dahil ettim listeye.
evet zaten senin bu konudaki düşünceni bildiğim için gittim yazdırdımglukofeni asla bırakma canım.ben 3 yıldır hiç ara vermeden içiyorum çok ta faydası var.hem kilo vermeme hemde adetlerimi düzenlemem yardımcı.
sabah akşam günde 2 kez yemekten sonra içiyorum
herkese slm kızlar yeni hamilelere hayırlı olsun isteyenlerede rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin
uzun zamandır görüşemedik oğluşla uğrasıom çok yaramaz oldu dün acildeydik akşam misafie vardı yaramaz oğluş kaşını servis sehpasının alt kısmına vurdu 2 dikiş atıldı dün gece allah beterinden korusun çok tehlikeli bi dönem yahu(
çok sağol cnm inş. iyi yapmışımdır herşeyin hayırlıı olsun hakkımızda çok geçmiş olsun cnm bencede doktorunu değiştirebilirsin akıl akıldan üstündür demişler belki başka bir dr sana çare olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?