saolun kızlar divinity cnm nasıl gidio
bencede biraz ara ver tedaviye ama pes etme hem belki o ara verdiğin dönemde kendiliğinden gelir bebiş allahım hayırlısını versin
canım benim hoşgeldinherkese slm kızlar yeni hamilelere hayırlı olsun isteyenlerede rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin
uzun zamandır görüşemedik oğluşla uğrasıom çok yaramaz oldu dün acildeydik akşam misafie vardı yaramaz oğluş kaşını servis sehpasının alt kısmına vurdu 2 dikiş atıldı dün gece allah beterinden korusun çok tehlikeli bi dönem yahu(
canlar ben kalkiiim artık size bol muhabbetler hepinizi öptüm
iyidir cnm çok şükür
pes edemem zatenben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyor
vildan aynı bana çekmiş dır dır konusundakardeş diye beynimi zihnimi kemiriyo
bu arada çok duygusalım
yaşlandım ben
vildan regl olduartık genç kız annesiyim
çok garip bi duygu
cnm ya maşşallah koca kız olmuş ee artık büyüdü annesi
gerci bizim gözümüzde hiç büyümücrkler:))
ay valla bence hiç iyimi yaptım kötümü diye düşünme
ilk zamanlar çok sıkıntı çekersin bakmak zor olur ama değer
benim kardeşimle aram 1 yaş 10 ay...ikiz gibi büyüdük yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi...hep destek olduk birbirimize oyunda ve okulda
şimdide desteğimiz devam ediyor ...kardeş çok güzel
evin içinde oyun arkadaşı işte
benim kızımada kardeş elini çabuk tutup gelseydi akşamları barbi bebekleriyle ben oturup oynamak zorunda kalmazdım
cnm dr kilo verirsen yumurtalıkların çalışmasını tetikler kendiliğinden bile hamile kalabilirsin demişti
öyle dediği zaman 70 kiloydum şimdi 77
biraz dişimi sıkıyım 70in altına düşüyüm, kıllarımdan kurtuluyum ...bu arada kociki dırdırımla pes ettiririm ben
evet zaten senin bu konudaki düşünceni bildiğim için gittim yazdırdım
kendi doktorum gerek görmedi ama ben gerek gördüm
hemende aklını çeldimarka arkaya bebek iyi ama yardımcı birini olması şart bence.çünkü ilk doğan bebekte ilgiye sevgiye muhtaç onunlada ilgilenmek gerekiyor.bende çok istiyorum ama inceden düşününce başarabilirmiyim diye terettüt ediyorum açıkçası.
maddi ve manevi yönden hazır olmalıyım.
diğer yönden bakılınca ikiz gibi büyürler oyun arkadaşı olurlar okul hayatlarında birbirilerine yardımcı ve destek olurlar.çok güzel ya ayyy bebek mi istiyom ne
Selam cancağazlarımmm...
Döndümmm...bir daha buradan gitmemek üzere geri döndüm...
Manevi olarak; Çok çok köüt günler geçirdimmm hala bazıları devam etsede toparlanmaya çalışıyorummm...
İş sorunları da eklenince kendimi kaybettimmm...
Bebek düşüncesi beni yedi bitirdi etrafımdaki her şeye mutsuz bakmaktan bir hal almıştım...Herşeyi olumsuz görmeye başlamıştım...Resmen bunalıma girdim...Ama pazartesi çıktım galiba 3 gündür iyiyimmm...
Bu arada çok feci kilo aldım yine bu dönemde hiç görmediğim kiloları gördümmm...Kendimden nefret eder oldum...Neyseki kardeşimin desteği ile bugünlerde daha iyiyim 3 gündür rejimdeyim..en az 7-8 kilo verip bebek düşüncesine öyle giricemm...Çocuk çok istiyorum ama bu halimle hamile kalmak bana ve bebeğe büyük zararrr...Hay. ile şu 1-2 ay ne verirsem kar kardırrr...Eşime babalar gününe hediyem olsun istiyorum hamileyim demek ama ne olur bu zamana kadar hamile kalırmıyım bilmiyorum...Herşey Allahtann Rabbime sığındım...Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşşşş.....
Bu arada buraya arada girip okudum ama yazmak içimden gelmedi dersem bana kızmayın çünkü sizide olumsuzluklar ile mutsuz etmek istemedimmm...
Sizi çok sefiyorum iyiki varsınızzzz...iyiki...iyiki....iyiki....[/B]
hoşbuldum canımmOOO divişşş gelmişsinnn...Hoşgeldin bacımmmm....
Tatlı bebekcimm seninde gözün aydınnn..
.Rabbim hay. ile kucağına da almayı nasip eder inşşşş....
Hay. ile bizde veririz güsel haberlerimizi en yakın zaman da inşşş...
hoşbuldum tekrar cnmtopige dönüş başlamış... hoşgeldiniz kızlarrr bi daha biyerlere kaybolmayınnnn....hepinizi çokk seviyorum..
bende 3 istiyom ama arka arkaya değilBende bir açılışı yapsam Arka arkaya en az 3 tane yapacam inşşşş....:):) biyik aileleri çok seviyorummm....
evet canım çok faydasını gördüm ve görmeye devam ediyorum .pko lular için çok faydalı bir ilaç bu ve yan etisi yok ben hamşileliğim de bile içtim.
ne yaşlanmsı canım.iyidir cnm çok şükür
pes edemem zatenben bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyor
vildan aynı bana çekmiş dır dır konusundakardeş diye beynimi zihnimi kemiriyo
bu arada çok duygusalım
yaşlandım ben
vildan regl olduartık genç kız annesiyim
çok garip bi duygu
ne demek canım seni sefiyoruz canikom.öpüldüntatlıbebek cnm tekrar tebrik ederimdua et bize ...Allaha emanet ol by :79:
bu arada valeeliftimureren dyd neslihan ve beryalcim sana çok çok teşekkür ediyorum bana destek olduğunuz için
özel mesajlarım full doluydu
sevildiğimi özlendiğimi bilmek çok hoşuma gitti :78:
birdahamı kaybolsam ne
sorma ... ilk olduğunu öğrenince ağladım
odasına baktım heryer oyuncak dolu
kendide daha küçük...ne genç kız gibi ne çocuk gibi
şimdi 8 sene ergenlik zamanları geçene kadar çok dikkatli davranmam gerek
ergen bunalımına girmemeli
ne yaşlanmsı canım.
aynı yaştayız ben daha yeni anne oldum.sende daha çok gençsin.sadece erken anne oldun ama bir daha anneliği tadacaksın inşallah.
ne demek canım seni sefiyoruz canikom.öpüldün
bir daha bizden ayrılma ama
unutma sürüden ayrılanı kurt kapar
ay ne güzel ya kızımız genç kız oluyor.
bundan sonra sana çok iş düşüyor canım sancılı günler başlıycak.
sabırlı ve yapıcı ol vildoşa karşı.teyzesi olarak seni uyarıyorum yoksa fena yaparım seni hıııııı
Sağol canım hoşbuldummm...
Ahh ahh bende geçen ramazanda 76 görmüştüm şimdi ne sen sor ne benn...Kulağına söylüyorumm kinse duymasın 84 olmuşumm...:26: çok fena ço.kkkkk....İğreniyorum kendimdennn...ama üçgündür rejimdeyimm...bakalım verebilecekmiyimm....Hadi birbirimizi teşvik edelimmm...
Ya ne olursa olsun herşey beyinde bitiyorr...İnsan iyimi düşünüyor iiyi hissediyorr..kötümü düşünüyor kötü oluyoo...Ama ben çok çok kötü durumlardaydımmm...Resmenn....
Birde çok şükür evliyimm Beni çok seven bir eşim varr...
Etrafımda okadar çok bekar bayan varki onlar ne yapsınn...
Biz en azından bebek istediğimizde geçde olsa olucakk...Belki onlar daha birere eş bile bulamadılarr...
Rabbim herkse hayırlı kısmetler ve bebekler versin....aminnnnn[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?