Dokuz Doğuranlar

tMM CNMM VER ADRESİNİ GÖNDERİMM...

yA SANA BİRŞEY DİYİMMİ BEN NORMALDE dar giyinmeyi pek sevmem hep 1 beden büyük alırım herşeyimi yada biraz boll...O yüzden artı kıyafete ihtiyacım olmadı açıkcası olanları idare ettimm...Çok bol olanları giydim hep...Ama verecem inşşş...

Verecezz ve bebişlerimize kavuşucaz inş.canımm....

nesliş benim amcamın kızı 90 kilodan 65 e düşmüş...görünce tanıyamadım manken gibi olmuş boyuda uzundu süper olmuş
leblebi diyetiyle zayıflamış
ana öğünlerde yediğine dikkat etmiş ,acıkınca 1 çay bardağı leblebi yemiş üstüne su içmiş
günlük sporunuda yapmış..birazda azim edince vermiş
küçükken çok şişmandı zebellah gibiydi..genç kızkende öyle şişmandı ama şimdi manken gibi
bende aldırdım leblebi ama beni 1 çay bardağı kesmedi ben çok severim leblebiyi biraz fazla yedim
neyse hayatıma leblebiyi soktum artık acıkınca leblebi yiycem
herhangi bi zayıflama takımına devam ediyonmu sen

Son düzenleme:

aynen bende rahat ediyim diye 1 beden büyük alıyordum şimdi onlar tam oluyor
pantolonlar biraz sıkıyor sadece onlarda düşük bel olduğu için üstten mide yanlardan yağlar pörtlüyo çirkin duruyor

ÇOK ENTERSANMIŞŞŞ....hangi leblebiden canım bende alım bari...sarı mı Beyaz mı???:):):)

Canlarım doruk kapattı pc yi
birazdan sizlere yazıcam ama önce sıpanın karnını doyurayım yoksa beni rahat bırakmaz.

Yaa benimde bir simit olduki sorma Allahtan boy varda öyle çok çok kötüde olsada beter değilll...

Ya feciyimm geçen bir boy aynasında gördüm kendimi dedim ne oluyorsun neslihan kendine gel hem bebek istiyorsun hemde hamudu gırtlak yiyorsunn...Dedim bir tokat vurdumm kendime laflar falan görsen kendi kendime gören deli diyicekkk...Eşimde aynı gün bak çok kilo aldın duba gibi oldun dedi ...haklı resmen Duba gibiyim yafff... Ayyy inşşş...verecezzz... Öyle deyince gaza geldim işte...

Ben mart sonuna kadar 1 nisanda yani 78 koydum hedifimi...İnşşş..olursam çalışmalara başlayacammm....

Bu arada herhangi bir diyet topiğinde değilim ama montignac diyetini tavsiye ederimm...Feci yararı varr...Fakat zorr...

selam
divinin dönüp dolaşıp geleceği yere geldim
hoşgeldin canımmmmmmmm
elif nerde elif:26:
birde bana topik bekçisiyim diyo
aaa lütfen ama her geldiğimde yazamasamda mutlaka her saat başı bakıyorum topiğimize

Yaa elif nerde kızlarrr...
O hep burda olurdu...
birşeyi yok inşallahh....:26:
neslihancım çok şükür iyiyim cnm da işler yoğun sen bilirsin malum kapanışlar var bu aylarda üstüne birde evrak yoğunluğu gelir vergileri derken ayyyyyy bayılcam şimdi
amanın ben çok sevindim topiğimiz eski haline dönüyor.takip etmesi biraz oluyor ama olsun

divintyyyy

ÇOK ENTERSANMIŞŞŞ....hangi leblebiden canım bende alım bari...sarı mı Beyaz mı???:):):)
bilmiyorum
ben yüzyüze konuşmadım
faceye eklemiş resimlerini ..yorumlara yazdığı cevaplardan okudum
nette araştırdım sarıda diyen var beyazda
ama sonuçta hangisi olursa olsun kalorisi çok düşük ve tok tutucu özelliği var

Canlarım doruk kapattı pc yi
birazdan sizlere yazıcam ama önce sıpanın karnını doyurayım yoksa beni rahat bırakmaz.

ok cnm keyfine bak öptüm doruk paşamı

Doruk bey büyümüşte annenini pc sinimi kapatıyormuş...Yerim ben o paşayıı...yerimmmm.

Ben bir yemeğe gidiyorum bacular gelince müsait olursam girerimmmm.....:125::118:

eliffffffff gerçekten nerdesin bacumm merak ettimmmm seni......:26:

SELAM CANİKOM
HOŞGELDİN
BUNDAN SONRA BURDAN BİZDEN AYRILMA SORUN NEYSE BERABER ÇÖZÜCEZ ÇÖZÜM BULAMAZSAKTA SENİ DİNLEYİP DESTEK OLUCAZ.KENDİ İÇİNE KAPANMA CANIM.
DAHA KÖTÜ OLMA.
STRES SIKINTI HEM SANA HEM EŞİNE HEMDE BEBEK ÇALIŞMALARINIZA ZARARLI.BİLİYORUM ASLINDA ŞU YAŞADIĞIMIZ HAYATTA STRESSİZ GÜN YOK AMA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE UZAK DURALIM BİZİ ÜZEN ŞEYLERDEN.
SENİ ÇOK SEVİYORUZ.TEKRARDAN BİZİMLE OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM.RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.
topige dönüş başlamış... hoşgeldiniz kızlarrr bi daha biyerlere kaybolmayınnnn....hepinizi çokk seviyorum..
sende hoşgeldin tatlı kuşum nasılsın bakalım.
Bende bir açılışı yapsam Arka arkaya en az 3 tane yapacam inşşşş....:):) biyik aileleri çok seviyorummm....

hayde hayırlısı bakalım.açılışı yap arkası gelir canım
ama sonra uykusuz her gece diye ağlama tamammı kuzu

Beyazdır ozamannn odaha az kalorili diye biliyorumm..Ayrıca miğdeyede yararı var iyi geliyorr...

yettim gariiiii neslihanım geçmişi okumuyor musun cancağzımmm sanada yazmıştım herkese yazıyorum bu sabahta yazdım :)yani ben buralardayım bacım sen yoksun uzun zamandır

vallaha sanki beni anlatıyon nesliş
benim gibi biriyle bu konuyu konuşmak hoşuma gitti leb demeden leblebiyi anlıyoz
montignacı inceledimde ben yapamam ki
yapı itibariyle pek zora gelemem
zoru görünce kaçarım

canım hoşbuldum
mesajını okudum üzüldüm ama mayısa kadar burdaymışsın

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

sAĞOL BERYALİMM iyi ki varsınnn...bize her daim destek oldunnn...Bizi hiç bir zaman boş bırakmadınnn...Hep şefkatinle bizi topladınnn...Bağımızı sağlamlaştırdınnnn...Seni sefiyorummmm...İyik iyiki iyiki iyiki iyiki varsınnnn....

yettim gariiiii neslihanım geçmişi okumuyor musun cancağzımmm sanada yazmıştım herkese yazıyorum bu sabahta yazdım :)yani ben buralardayım bacım sen yoksun uzun zamandır

Buügn şak danak girdim bacummm hiç hemen sohbete daldımmm...Farkında olmadımm özür dileri tatlımmm..
Ahh o işler varya beni benden aldııı...Çok şükür iyiym şimdilerdee....
Seninde iyi olduğuna sevindimmm....

canım hoşbuldum
mesajını okudum üzüldüm ama mayısa kadar burdaymışsın
ne yapayım cnm yaaa k.validem zor bakıyor kızıma.zaten pek iyide bakmıyor.ben böyle üzüleceğime en iyisi kreş yaşı gelene kadar kendim büyüteyim prensesimi..mayıstan sonra yine gelirim mutlaka topiğe kopamam sizden bennnn :)ama bu kadar sık gelemem...burası bana bağımlılık yaptı :):):):)

neslihancım özür dilemene gerek yok cnm benimm merak ettim demişsinde ondan öyle yazdım seninde iyi olmana çok sevindim cnm hep böyle ol

canım benim eşim yok şu an yanımda kısmetse 2 ay sonra görüşeceğiz.
zaten dediğin gibi hemen olurmu bilmiyorum ama ben korkuyorum yinede ya.maddi ve manevi yönden hazır değilim

canım benim devam et glukofene .
hamile kalana kadar hamile kalıncada 5 aylık olana kadar içebilirsin .
hem hamilelerde hamilelik şekerinin yükselmesine engel oluyor bu hap
tamama canım biz vildoşla idare ederiz seni
sen keyfine bak
bERYALİM NEREYE GİTTİN YAAAA...
ÇOK ÖZLEDİM SENİ...

bende seni çok özledim canımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…