hee ben aşırı tatlı yedimben sahurda cok az yiyom cok asırı su içiyom iftardada ekmek yemedim hiç
bende verdiğime sasırdım zatenbizde izine gidicez onun için vereyimde memeleket güzel görsün diyorum
tamam canım bayramın ilk günü ilk size geliyoz azığımızıda alıp gidiyozz
kızlar ben cıkıyorum öptüm hepinzi
şulezehra hoşgeldin canım nasılsın prensesler nasıl
güccük prensesin büyüdümü ...çok yoruyomu seni
büyük prensesin ablalığa alıştımı
travma geçirdimi kıskançlıktan
neslihan canım kardeşim şu mübarek günde rabbim inşallah sana meleğini yollamış olsun herşey gönlünce olsun hakkında hayırlısı canım sen yinede fazla kaptırma ama ümitsizde olma rabbim büyük olmazı olduran o üstelik işleyen demir ışıldar sende çalışmışsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım seninle canım benimde amcamlar afyonda kaplıcaları güzel olur ama sen yinede tedbirli ol eğer hamişsen zararlı kaplıcalar ama yumurtlama döneminse faydası olur canım ya topiği açmadan senin ismini gördüm hadi inşllah hamiledir haber veriyordur dedim bu topiğe ne zaman girsem sen ayşe ve vale hep güzel haber vercek gibi geliyor tabi diğer canlarında hamile haberini inan çok istiyorum duymayı ama en son siz yazdıysanız içim bi tuhaf oluyor rabbim umut listesindeki tüm canlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diviciğimede ikinci bir melek nasip etsin rabbim inşallah
ablam ben seni çok seviyom biliyonmu
ağzından resmen bal damlıyı
hayırlısı neslihanım inşallah bende bu ay sıkçalıştım desem yalan söylerim en iyisi zaten menepoza girdim galiba mayıstan beri adet olmuyorum 4 ay felan dır kız bide 2 aylık felan hamilemiyim allahhhhh o zaman amannnn ne gezer o günlerrrr:84::84::84::84:
belenay abla neslihan dyd vale divinty haksever başkada takılan yok sanırım hepimiz anne olucaz görün bakın inşallah hayırlısı ileböyle sırayla halay çekcez inşşşşş
bu durumda bebek yapmanın yolu afyondan geçiyor haydi kızlar afyona afyonababa tarafım afyonlu gerçi uzun zamandır gitmedim amcamlar orda bi ziyaret edesim geldi birden üstelik kaplıcalar çok yakın yürüme mesafesi bekle beni afyon yani bebiş ben geliyorum
nasılsın lightlife canım hamişlik nasıl gidiyor sıcaklarla aran düzeldimi ne kadar kaldı doğuma bende seni hep doğurmuştur diye düşünüyorum bi doğurtamadım gittiaman aman vaktin ve hayırla sağlıkla gerlsin meleğin inşallah
bizimde kaplıca var yakında
ben bi gitmeye niyetlensem duyan gelir
biz günübirlik kaçamaklar yapıyoz kocikle
kızlar bu arada süpriz mucize 2. bebişine hamile
hepinize selamı var
facede olup eklemek isteyen olursa diye bana adını vermiş
eklemek isteyene özelden atıyım
biz bugün kocişimle 13. yılımızı kutladık:78:
ayyy bende tatile gitmek istiyom ama bizimki illede anasının dizinin dibine gidip oturaca 2 günümüz bile ayırmıyo
her izinde kosuyoz memlekete bayramda sonra iznimiz var otururuk artık anasının dibinde
selam kızlar
kızım uyuduğunda ya iş yapıyorum ya dinleniyorum ama artık işi koyverdim
BERYAL çok sevindim kızın olmasına inşallah doruk paşa gibi sevimli bişe olsun
ELÇİN gözün aydın rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
darısı diğer arkadaşlarım başına inşallah en kısa zamanda
inan hep aklımdasınız her aklıma gelişinde dua ediyorum
rabbim herşeyin hayırlısını versin
özledim:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım seni unuturmuyuz hiç canım ya nereleredesin ya eşin işten çıktımı cidden sağlık olsun canım yaaaaa nabalım bende yine başa döndüm 4 aydır regli olmayı bekliyommmmmm
seninde kadir gecen mubarek olsun çok isterdim bu gece ellerimi açıpta dua etmeyi ama kız kardeişimin tatlısını yemeye gitcez dünürler yemege geleceklermiş annem çagırdı erken gel die ama bakaılm
kızlar hepimizin kandili mubaerek olsun ayşe kardeişinizide unutman bye bye allaha emanet olun
canım kendi çıktı eşim baska iş kurcak su gaddafi ve diger ülkeler bi oturdukları yerde otursalar offffff hayırlı olsun canım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?