Selam canlarımmmm...çok yoğun olduğum için alıntı yapamıyorum kızlar....
Bayramda yoktum o aradada giremedim..Dün girdim bir dünya alıntı yaptım sonra işim çıkınca çoıkmak zorunda kladım....
Ablam BELENAYIMMm..[/COLOR]Çok mutlu oldummm....Çok çok tebrik ederimmmmm...Rabbim inşallah meleğine can verir...Onu korur...Sende kavuşursun meleğine ablam senin için bol bol dua edeceğim....
Dyd cığımmmm...Senin adınada çok sevindim birtanemmm....Rabbim hay. ile sağlıklada kucağınıza almaya nasip etsin inşallah....
Halaylarımı sizin için çekiyorum cancağazlarımm...
Kızlar beryalim ve ayşem beni merak etmişsiniz....Maalesef bu ay benden güzel bir haber yok...Geçen hafta cuma günü test aldım tam yapacaktım bir baktım hastalanmışım...Kısmet değilmiş bu ay...Bende çok umutluydum ama olmadı...Bakalım bu ayda çalışacağız bu ayda tutmaz ise dr. ozmn gideceğim...Çünkü dr. adet olmadan 3-4 gün önce gel demişti...Köyde olduğum için bayram denk geldiği için gidemedim...Üstüne 45 günde adet olan ben bu ay 35.günümde adet oldum...Buda iyi birşey benim için...
Ama içim çok burkuldu afyonda eşimin tüm akrabaları hep bebek yokmu deyenlere yok demekten gına geldi..Üstüne birde birdahakine kucağında boş gelme dedilerr....Ya hiç olmazsa....Ya yeni gelinler bile çatır çatır doğurmuşş...Görseniz 87-90 lı halamın gelinlerinin bile ucakları doluydu...Çok ağrıma gitti...
6 yıl bitti evleneli artık bende çokçokçokçok istiyorum....
Sıra bizde kızlarrr...İnşallahhh ben ayşe vale haksever divit. ve tüm isteyen herkesein sıraSI İnşallah...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....
Ablam Belenayımm sen bir tedavi yapmışmıydın bu ay?? Yoksa kendi kendine mi oldu??
aminnnnnnnn canım hepimizin duaları kabul olsun inşallahSağol birtanemmmm...Şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah...
bencede izmirim bir başka‎9 Eylül 1922 İZMİR'İMİZİN KURTULUŞUNUN 89.YILI TÜM İZMİR'LİLERE KUTLU OLSUN...!!!
(İZMİRLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR..))
Bu arda kızlarrr...Çok Hastayımmm...Bilmiyorum neyim varr...Ama çok halsizimm..Başım kalkmıyorr..sürekli uyumak istiyorummm..İş yapasım hiç yokk..Ofiste işler birtikti ev aldı başını gitti..Kronik bir rahatsızlık sanırım yada birşey eksikliği de olbilir...P.tesi günü gidip kan tahlili yaptırayım diyorum...İnternette baktım bahar mevsimi değişkiliği diyor ama biz sonbahara giriyoruz ne alaka. Birde Kanser belirtilerinde yazıyor...:26:..Neyse p.tesi dr. gidieceğim artık belli olur...
Günaydın canlarım nasılsınız.bir hafta oldu bugün eve geleli...iş güç derken bakamadım buralara pek..izne gitmeden önce doğalgaz döşenmişti evlere zaten ocakta taşındım buraya bir taşınma kadar iş çıkmıştı şimdiee ev sahibi evin bütün camlarını değiştircekmiş pimapenler yenilencekmiş sinirden ölmek üzerreyim.ben bu adamın evinin hizmetçisimiyim kardeşim ya.doğalgazda annem gelmişti iki kadın günlerce çıkamamıştık işin içinden ki mutfakta ben izindeyken yapıldı eşim temizledi hep oratı.şimdi bide bu..sil baştan temizlik.yan komşumunda bir yaşında oğlu var o evde evsahibinin bide altımdaki daire onun alttakide 8.5 aylık hamile nasıl yapcaz bilmiyoruz..ikide bir inşaat çıkarıyo herif..üstümüzde bi aile var insan değil hepsi öküz zaten..gece yarılarınakadar evde bağırış kahkaha koştıurma uyumuyo çocukları hiç heralde......neyse çok uzattım sinirimden bu gece sabah beşe kadar yağız efendi uyutmadı beni onun siniride vurdu zaten...YENİ HAMİŞLERİMİZEEE ÇOKK SEVİNDİM.RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.BU ARADA KESİN İNANDIMKİ BU TOPİK BERYALİN HAMİLE KALMASINI BEKLİYO..İLK HAMİLELİĞİNDEDE BÖYLE OLMUŞTU PEŞ PEŞE HAMİLEKALMIŞTIK BUNDADA ÖYLE OLDU..UĞURLU BERYALİM BENİMMM..RABBİM SANADA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHH...KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜZ...(YAĞIZ SAĞOLSUN İKİNCİDEN FALAN VAZGEÇTİMM YOK ANACIM BEN ALMIYIM..NASİP NE ZAMANSA O ZAMAN OLSUN İNŞALLAH)))
canım benim hayırlısıyla git tatile stres yapma belki de sen de benim gibi tatilde bir bebek yaparsınhayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
neslihan canım inşallah bi daha ki aya verirsin güzel haberleri canım üzülme saağlık olsun gene senin reglin gelmiş ben yine en başa döndüm 4.5 aydan beri ses seda yok hayırlısı bakalım çocuk soranlara bende çok kızıyom hemen görür görmez sende çocuk yokmu diye soranlara ne demeli patavaysızlara yahu benim halimi hatrımı sor bide ondan sonra çocuk varmı die sor geri zekalılar işte
bende evleneli 6 bitti canım bende aşılama ne tüp bebek hiç bir denememz olmadı antalyaya tatile gidip gelim tedavime başlıcam inşallah artık ne olacaksa olsun
yaren canım sen nasılsın iyi sizin ev sahibi hizmetciyi bulmuşken evleri yaptırmaya kara verdi sisnr şey
nese kızlar benden bu kadar bayyyy
ohhhh ne güzel köy havası alın canımhayırlı cumalar kızlar
geçmişi okuyamadım acil çıkmam gerekiyo
kaynanamlara gidiyorum cumartesi akşam dönerim ancak
pazar günüde kardeşimlerin köye davetliyizköy görmeyeli çok uzun zaman olmuştu çok mutluyum
inşallah kuzu dana falan vardır bol bol severim
vildan da hiç köy görmedi bu yaşına kadar o benden daha heyecanlı
pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun
dyd canım benim cok şükür seninde belenay ablamında güzel haberlerini aldık
allhım kucagınıza aldığınız günleride göstersin inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
çooooooooooooook sevindimmm
bende pazartesi memlekete gidiyom kızlar 20 günlüğüne eşim izni ayrılaca
hepiniz hakkınızı helal edin görüşürüz inşallahh gelene kadar güzel haberler coğalır inşallaaaahhh
Selam canlarımmmm...çok yoğun olduğum için alıntı yapamıyorum kızlar....
Bayramda yoktum o aradada giremedim..Dün girdim bir dünya alıntı yaptım sonra işim çıkınca çoıkmak zorunda kladım....
Ablam BELENAYIMMm..[/COLOR]Çok mutlu oldummm....Çok çok tebrik ederimmmmm...Rabbim inşallah meleğine can verir...Onu korur...Sende kavuşursun meleğine ablam senin için bol bol dua edeceğim....
Dyd cığımmmm...Senin adınada çok sevindim birtanemmm....Rabbim hay. ile sağlıklada kucağınıza almaya nasip etsin inşallah....
Halaylarımı sizin için çekiyorum cancağazlarımm...
Kızlar beryalim ve ayşem beni merak etmişsiniz....Maalesef bu ay benden güzel bir haber yok...Geçen hafta cuma günü test aldım tam yapacaktım bir baktım hastalanmışım...Kısmet değilmiş bu ay...Bende çok umutluydum ama olmadı...Bakalım bu ayda çalışacağız bu ayda tutmaz ise dr. ozmn gideceğim...Çünkü dr. adet olmadan 3-4 gün önce gel demişti...Köyde olduğum için bayram denk geldiği için gidemedim...Üstüne 45 günde adet olan ben bu ay 35.günümde adet oldum...Buda iyi birşey benim için...
Ama içim çok burkuldu afyonda eşimin tüm akrabaları hep bebek yokmu deyenlere yok demekten gına geldi..Üstüne birde birdahakine kucağında boş gelme dedilerr....Ya hiç olmazsa....Ya yeni gelinler bile çatır çatır doğurmuşş...Görseniz 87-90 lı halamın gelinlerinin bile ucakları doluydu...Çok ağrıma gitti...
6 yıl bitti evleneli artık bende çokçokçokçok istiyorum....
Sıra bizde kızlarrr...İnşallahhh ben ayşe vale haksever divit. ve tüm isteyen herkesein sıraSI İnşallah...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....
Ablam Belenayımm sen bir tedavi yapmışmıydın bu ay?? Yoksa kendi kendine mi oldu??
‎9 Eylül 1922 İZMİR'İMİZİN KURTULUŞUNUN 89.YILI TÜM İZMİR'LİLERE KUTLU OLSUN...!!!
(İZMİRLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR..))
kııız Allah korusun aklına kötü şeyler getirme bahar sendromu sadece ilkbaharda olmaz canım sonbahardada olur sen bi kan testi yaptırsana üstüne görmüş olmayasınBu arda kızlarrr...Çok Hastayımmm...Bilmiyorum neyim varr...Ama çok halsizimm..Başım kalkmıyorr..sürekli uyumak istiyorummm..İş yapasım hiç yokk..Ofiste işler birtikti ev aldı başını gitti..Kronik bir rahatsızlık sanırım yada birşey eksikliği de olbilir...P.tesi günü gidip kan tahlili yaptırayım diyorum...İnternette baktım bahar mevsimi değişkiliği diyor ama biz sonbahara giriyoruz ne alaka. Birde Kanser belirtilerinde yazıyor...:26:..Neyse p.tesi dr. gidieceğim artık belli olur...
amiiiiincumanız mübarek olsun canım arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
aminnnnnn
amiiiiiiiiiin ne kdar güzel bir dua hayırla ve sğlıkla glsinler inşallahallahım şu mübarek günde mübarek saatte ezanlar hürmetine sen dualarımızı kabul eyle..bizleride çocuıksuz bırakma allahımmm..çok zorda bırakmadan aratmadan sen bzileride evlatlarımıza kavuştur allahımmm...sana geldik sana sığındık senden başka gidecek kapımız yok bizi kapından dualarımızı boş çevirme rabbim..bizimde kucaklarımızı veletlerle doldurr evlat isteyen herkese meleklerini gönder allahımmm...aminnnnnnnnn....
Kızlar içimdem geçirdiğim duamı sizlerlede paylaşmak istedim...
Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...
dvim canım benim sıkma canını strsten olabilir saç dökülmen git bakalım doktora ne diyecek köye gidiyorsunuz he ay ne güzel bizde bayramda gittik eşimin köyüne valla ara sıra istiyor insan şehrin boğuculuğundan kurtulmak güzel oluyorgözün aydın cnm
Allah analı babalı büyütsün
darısı bize inşallah
ablam umutsuz olmadın hiçbir zaman bunda da umudunu kaybetme
dualarımız seninle inşallah rabbim bu meleğe uzun sağlıklı ömürler yazmış olur
hemşerimtoprağım canım çok sevindim yaa
gözün aydın olsun
nasıl becerdin kıs banada anlat
sivasta ne yaptın ne tedavi gördün
o dediğin ebeyemi gittin canım anlat bana
öyle deme bende saçlarım seyrelsin diye yolarak tarıyodum şimdi soyu tükenmekte olan kelaynak kuşlarının yanına gitmek üzereyim:18:
pazartesi randevu aldım dr gidecem
sağol canım sizlerin sayesinde iyiyimselam kızlar nasılsınız beryalim canım ben daha 2.ye cesaret edemiom seneye inşallah hümanın yemek ve tuvalet eğitimini tamamlayalım hala daha pütür yemio benim nazlı kızım böyle çok zor olur...belenayım senide iyi gördüğüme sevindim hep böyle ol lütfen herşey güzel olucak inşallah amin...
sğol yarencim rabbim yağızada hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin inşallahGünaydın canlarım nasılsınız.bir hafta oldu bugün eve geleli...iş güç derken bakamadım buralara pek..izne gitmeden önce doğalgaz döşenmişti evlere zaten ocakta taşındım buraya bir taşınma kadar iş çıkmıştı şimdiee ev sahibi evin bütün camlarını değiştircekmiş pimapenler yenilencekmiş sinirden ölmek üzerreyim.ben bu adamın evinin hizmetçisimiyim kardeşim ya.doğalgazda annem gelmişti iki kadın günlerce çıkamamıştık işin içinden ki mutfakta ben izindeyken yapıldı eşim temizledi hep oratı.şimdi bide bu..sil baştan temizlik.yan komşumunda bir yaşında oğlu var o evde evsahibinin bide altımdaki daire onun alttakide 8.5 aylık hamile nasıl yapcaz bilmiyoruz..ikide bir inşaat çıkarıyo herif..üstümüzde bi aile var insan değil hepsi öküz zaten..gece yarılarınakadar evde bağırış kahkaha koştıurma uyumuyo çocukları hiç heralde......neyse çok uzattım sinirimden bu gece sabah beşe kadar yağız efendi uyutmadı beni onun siniride vurdu zaten...YENİ HAMİŞLERİMİZEEE ÇOKK SEVİNDİM.RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.BU ARADA KESİN İNANDIMKİ BU TOPİK BERYALİN HAMİLE KALMASINI BEKLİYO..İLK HAMİLELİĞİNDEDE BÖYLE OLMUŞTU PEŞ PEŞE HAMİLEKALMIŞTIK BUNDADA ÖYLE OLDU..UĞURLU BERYALİM BENİMMM..RABBİM SANADA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHH...KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜZ...(YAĞIZ SAĞOLSUN İKİNCİDEN FALAN VAZGEÇTİMM YOK ANACIM BEN ALMIYIM..NASİP NE ZAMANSA O ZAMAN OLSUN İNŞALLAH)))
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
neslihan canım inşallah bi daha ki aya verirsin güzel haberleri canım üzülme saağlık olsun gene senin reglin gelmiş ben yine en başa döndüm 4.5 aydan beri ses seda yok hayırlısı bakalım çocuk soranlara bende çok kızıyom hemen görür görmez sende çocuk yokmu diye soranlara ne demeli patavaysızlara yahu benim halimi hatrımı sor bide ondan sonra çocuk varmı die sor geri zekalılar işte
bende evleneli 6 bitti canım bende aşılama ne tüp bebek hiç bir denememz olmadı antalyaya tatile gidip gelim tedavime başlıcam inşallah artık ne olacaksa olsun
yaren canım sen nasılsın iyi sizin ev sahibi hizmetciyi bulmuşken evleri yaptırmaya kara verdi sisnr şey
nese kızlar benden bu kadar bayyyy
dyd canım benim cok şükür seninde belenay ablamında güzel haberlerini aldık
allhım kucagınıza aldığınız günleride göstersin inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
çooooooooooooook sevindimmm
bende pazartesi memlekete gidiyom kızlar 20 günlüğüne eşim izni ayrılaca
hepiniz hakkınızı helal edin görüşürüz inşallahh gelene kadar güzel haberler coğalır inşallaaaahhh
güle güle git valecim sağsalim dön ve güzel haberlerle dön inşallah sende hakkını hell et benden yna helal olsun canımberyalcim canım arkadaşım saol calışabildiğimiz kadar calışacaz bakalım hayırlısı neyse o olsun
izinden sonra tekrar tedaviye baslıcaz herhalde rahim filmi isticek dr hayırlısı olsun bakalım:26:
sizde kendiniz cok iyi bakın topik sana emanet
diğer arkadaşlarım sizide tek tek öpüyorummmmm
beryalcim canım arkadaşım saol calışabildiğimiz kadar calışacaz bakalım hayırlısı neyse o olsun
izinden sonra tekrar tedaviye baslıcaz herhalde rahim filmi isticek dr hayırlısı olsun bakalım:26:
sizde kendiniz cok iyi bakın topik sana emanet
diğer arkadaşlarım sizide tek tek öpüyorummmmm
anım kardeşim sen hiç üzülme ben inanıyorum kısa zamanda sende güzel haber vereceksin bizlere sen söylenenlere bakma millety konuşur rabbim dilerse olmaz diye bişey yok ben tedavi olmadım canım kendiliğinden oldu ben ne zaman kilo versem hamile kalıyoruminşallah bu sefer rabbim güldürür yüzümüzü pazartesi tekrar gideceğiz bakalım ne olacak hyırlısı ben inanıyorum meleğim benimle rabbim koruyacak onu
kııız Allah korusun aklına kötü şeyler getirme bahar sendromu sadece ilkbaharda olmaz canım sonbahardada olur sen bi kan testi yaptırsana üstüne görmüş olmayasın
amiiiiin
amiiiiiiiiiin ne kdar güzel bir dua hayırla ve sğlıkla glsinler inşallah
birincisi sen kocana bakma erkekler hep konuşur benim eşimde hep diyordu zayıfla bak geçen hamileliğinde zayıflamışsın diye ama adamın dediği çıktıBelenay ablam nasıl kilo veriyorsun ablamm...Az bir tüyo versende bende yararlansammm...Bana gerçi yararsa bir monti diyeti yani beslwenme şekli yarıyorr...
birincisi sen kocana bakma erkekler hep konuşur benim eşimde hep diyordu zayıfla bak geçen hamileliğinde zayıflamışsın diye ama adamın dediği çıktıama herkesin bünyesi farklı ne kilolu insanlar hamile kalıyor kız 150 kilo olup normal doğum yapaları duyuyoruz takma kafan ama rahat bir hamilelik içinde zayıflmak iyi tabi
ben günde 6 öğün besleniyorum canım sabah kahvaltısını mutlaka yapıyorum günde iki dilimden fazla ekmek yemiyorum makarna pilav hayatımda n çıktı diyebilirim z yedim yani ama bu aralar domatesli makarna delisi oldum çaktırma senyemeklerden iki üç kaşık bol salata yoğurt bol tükettim birde tek olunca insn sıkılıyor 70-79 topiği var oraya katıldım kızlar sağolsunlar kilo vermemde payları çok büyükdikkat edince gidiyor kilolar bide istemek önemli ben başarıcam deyince oluyor bide ben hep rejim yapardım yaptığım zmanalard aman rejim bitsin zayıflayınca şunu yicem bunu yicem der o yiyeceğin hayalini kurardım şimdi hayır ben sğlılı besleniyorum ben rejim yapmıyorum diyorum
Sağol valecimmm sende dikkat et kendineee..İnşallah geldiğinde sende güzel haberler ile gelirsin arkadaşımmm...
Allaha emanet ol...
Ahh ablam ya bende bir ümit vardı diye normal test yaptım ama yokkk..Olsa anlarım ablam yaa...Hani acaba deyip kasan testi yaptırıp üzülmek istemiyorumm...O yüzden bekliyorum ablacığımmm.. Yok ablam yaa benim bu olsa olsa depresyon gibi birşey olabilir...
Ablam inşallah pazartesi günü güzel haberlerini alırızz..Sen bu arada çok dikkat et ağır iş yapmaa...Tutunsun meleğin sana...Belkide meleklerinndir ablacığımm.... Ay bende p.tesi tekrar başlayacağım rejime...Herkes çok kilo vermişsin diyorlar..bir 7-8 kilo daha versem yeter..Belki öyle daha rahat hamile kalırım..Eşimde diyor sen kilolu olduğun için yediklkerine dikkat etmediğin için hamile kalamıyorsun diyorr...Bende beryalimi örnek veriyorum bak beryalime nasılda 2. hamile kaldı diyorum ve susuyorrr...Kızmadın dime beryalim seni örnek gösterdiğim için...Ay sürekli suçu kilolarımda buluyor napimmm...Deli ediyor beni...
beryalcim canım arkadaşım saol calışabildiğimiz kadar calışacaz bakalım hayırlısı neyse o olsun
Sizde kendiniz cok iyi bakın topik sana emanet
Diğer arkadaşlarım sizide tek tek öpüyorummmmm
canım benim aslında sen kilolu değilsin ya boyunda var hani sağlığın için bir kaç kilo ver bebek içinde hayırlısını dile tatlım herşeyde bir hayır vardır patronunuz hamile olduğu için ona izin vermiş hani o kadıncağız haklıda sizede izin verse iyi olur gerçi iş konumunuzu bilmiyorum ama ben mesela cumartesi tam gün çalışıyorum saat 9 a kadar bakalım bundan sonra ne yapacağım ben çalışma tarftarıyım ama eşim pek istemiyor hayırlısı tabii amaaaan rabbim neyi dilerse onu yaşarız ama sen patronunla konuş tabi sizlerinde hakkı olmalı sdece hamilelere değil[B]iŞTE BENDE ZATEN PKO OLDUĞU İÇİN BESLENMEMİ ÇOK DİKKATLİ YAPMALIYIMM ONUN İÇİN..yOKSA DİYET DEMİYORUM ZATEN BENDE ABLACIĞIM.... valla ablam sen çok iyi gidiyorsunn...Bir ara bende sene başında 82-84 lerdeydim şimdi 74-76 arası gidip geliyorum...p.tesi bende başlayacağımm...ve hedefim 69 ilk başta...Zaten miğdem çok hassas öyle çok yağlı hamur işi ve ağır yemekleri hatta çok yemeği kabul etmiyorr..küçük olmalı öğünlerim benimde...Bu hafta inan 3-4 kere kustumm...Sürekli çıkarıyorum fazla yeyince..O yüzden mecburum dikkat etmeye...Montignac yapayım diyorum yani insülin direncini korumak adına pko olduğu için...Sadece senden farklı tek şey yememem gereken sebze ve meyvalar var...Şeker un tuz kesinlikle yasakk...
İşte eşimde çok tuzlu yeme çok tatlı yeme bilmemne yok ben yemezsem hamile kalırmışımda adet de olurmuşum ...Kilom muşum hereşye sebep...
Artık bebek olmak zorunda çünkü işyerinde canımı sıkan birşey oldu..Bri bayan doğum yaptıki zaten ofiste 3 bayanız...Biri ben bir ikardeşim..Birde o bayan...Neyse doğum yaptı ve patronla konuşmuş ve artık cumartesileri gelmeyecekmiş...ki bizim patron cumartesileri izin almayı bile sindiremiyor..Şimdi bizim de xcumartesileri 18.00 kadar çalışmamız hakmı...Yani illaki doğum mu yapmamız lazım....Neyse çok sinriliyim bu konuda..Zaten borcumun bitmesini bekliyorum ya çıkacağım yada c.tersiler gelmeden bende konuşacağım..Hakmı bu revamı ya...[/B]
oyyyy yerim bn o tombiş hamileyi canım canım sevsinler kız yanımda olsnda yanacıklarındn bi makas alsam
canım benimmmmmm eşine söyle gelmeyim oraya
beni görmedi mi o
tombiş tombiş hamile kaldım
sen bana göre çok zayıf kalıyorsun ben bu kiloda 2 kez hamile kaldıysam sende kalırsın
ama sen onu dinleme amakendi sağlığın için birkaç kilo vermeye bak tatlım
canım benim aslında sen kilolu değilsin ya boyunda var hani sağlığın için bir kaç kilo ver bebek içinde hayırlısını dile tatlım herşeyde bir hayır vardır patronunuz hamile olduğu için ona izin vermiş hani o kadıncağız haklıda sizede izin verse iyi olur gerçi iş konumunuzu bilmiyorum ama ben mesela cumartesi tam gün çalışıyorum saat 9 a kadar bakalım bundan sonra ne yapacağım ben çalışma tarftarıyım ama eşim pek istemiyor hayırlısı tabii amaaaan rabbim neyi dilerse onu yaşarız ama sen patronunla konuş tabi sizlerinde hakkı olmalı sdece hamilelere değil
oyyyy yerim bn o tombiş hamileyi canım canım sevsinler kız yanımda olsnda yanacıklarındn bi makas alsam
oyyy kıyamam ben sana tam şımarcak zamanda koçişinde gitmiş olsun ben şımatırım seni üzülme oy oy oy tombişim benimsev beni yaaaaa
bu hamileliğimde eşimde pek yanımda olamıyor
kimselere şımaramıyorum
yazık banaaaaa
oyyy kıyamam ben sana tam şımarcak zamanda koçişinde gitmiş olsun ben şımatırım seni üzülme oy oy oy tombişim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?