Dokuz Doğuranlar

Söyleyecem k, söylüyorum zaten beryoşummm.. Tabii ki sağlığım için...

Herşeyin hayırlısu taibii ki ablacğımm...Bu arada o bayan doğurdu ve doğum izninden döndü..Hamile iken c.tesileri çalıştı bundan sonra çalışmayacakmış...

Aman takmıyorum onun konumu ile benim konumum aynı değil..Belki o senelerce çalışacak ama ben en fazla 5 sene...Hayırlı Rabbim sağlık sıhhat versinde c.tesileri çalışayım ne yapımm..Kendimi böyle avutuyorummm...

günaydın canlarımmmm
iyi pazarlar herkese

TÜNAYDINN BERYALİMMM...bENİM için çok kötü bir pazar günü olduu..Hayatımda hiç unutmadığım bir pazar günü...:85::85:

kızlar sabah kendi anneme kahvaltıya geldim...çok güzel bir şekilde yiyp içtik...ama bir olay olduki resmen boğazım düğümlendi sofradan zor attım kendimi banyoya ve hiç olmadığı kadar hıçkıra hıçkıra ağladımm...hiç kimsenin ki bu kadar canımı yakmamıştıı ama babamın bu konuda ilk defa yüzüme çocukla ilgili şu iki kelimeyi söylemesi çok canımı acıttııı..onun haklı olmasından ve benim suçum olduğundan dolayı çok çok üzüldüm...aynen şunu söyledi..ölmeden önce başkalrınının değilde kendi torunumuzu sevebilecekmiyiz...dedi anneme...konu nasıl açılmıştı hangi arada oraya geldi ki daha önceden böyle bir konunun açılması ve konunun oraya gelmesini hiç sağlamazdımm....ama bu sefer elimde hiç olmadan konu açıldıı..ve babama söz hakkı düştü..ve kelimeler döküldü dilindennn...öyle bir döküldükü ben konuşamadım ve tıkandımmm...bittiğim andııı...sonum sandımmmm..çok kötü oldummm..o anda hamileyim demek istedimmmm..hemen hamile olmak istedimmm...ama yoktu işteee...hamile falan değildimmm....ve olabilecekmiydim bilmiyordummmm...halende bilmiyorummmm....neysee böyle işte...

Sonra onlarda üzüldü tabiii ve annemin omzundada ağladım tabii...ama olan olmuştu ve ben elimde olanları kullanmadım 6 yıl bitti...ve ben üsütüne düşmediğim için onlar torun sahibi değiller...suçli belli..bennnn...!!!!

:85: :85: :85:

canım üzülme sakın bizmkilerde torun olana kadar torun isteriz deyip duruyolardı bize niye gelmiyosunuz hep ablama gidiyosunuz dediğimde annem " aaa kızım biz oraya ablana değil torun sevmeye gidiyoruz" dediğinde benimde boğazım düğümlenmişti ağlamamak için zor tutmuştum kendimi telefonu kapattığım gibi hüngür hüngür ağlamıştım.. o zamanlar yap sen torunu biz bakarız diyen insanlar şimdi hiç ilgilenmiyolar.. bebeğin herşeyi ile ben ilgileniyorum sabaha kadar uykusuzum annemler bende ama sabaha kadar horul horul uyuyolar gündüz ayrı uyuyolar yani diyeceğim sakın üzülme herşeyin bi zamanı var senin bebişte zamanını bekliyor.. ama eşine test yaptırmadıysan yaptır varikosel varmı baktır benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldım.. kaplıcalara da gitmiştim belki onun etkisi oldu.. namaz kıldım çok dua ettim birde hergün meryem suresiydi sanırım onun mealini okudum sana da tavsiye ederim..

tatlım kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırabilir bende oyüzden kilo vermiştim bir ara hatırlarsan.. 75 kiloya düşmüştüm.. baktım hamile falan kalmıyorum ammmaaannn dedim saldım çayıra mevlam kayıra yedim bol keseden ve oldum 90 kilo ve hiç ummadığım beklemediğim zamanda hamile kaldım o ay.. yani diyeceğim şu ki çok umursamamaya çalış bak o ay hamile kalacaksın.. birde ben ateş ölçme yöntemini kullanmıştım yumurtamın çatlayıp çatlamadığını ordan takip edebiliyodum aynı zamanda ovulasyon mikroskobu almıştım ordan da yumurtamın olgunlaşıp olgunlaşmadığını anlıyordum..

Belenay ve dyd gözünüz aydın kızlar.. Rabbim büyük sırası gelen doğuyor kimse önüne geçemiyor baksanıza sıra şimdi sizde
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin tebrik ederim kızlar.. son günlerde duyduğum en güzel haberdi.. Rabbim korusun sizi ve bebişlerinizi..

bu arada bizimde 6. senemiz..

sağol arkadaşım yaaa..inann okdar çok ister olduk ki..Ama üsütne sadece geçen ay düştükkk..hani gün aşrı olayından bahsediyorummm..Ayrıca eşim 2 sene önce baktırmuştı birşey yoktu ondaa çok şükürrr...Bu arada bende de pko var adetlerim çok düzensiz..Ama yumurtlama takibini nasıl yapacağım işte onu bilmiyorummm...Yeni adetim bitti bugün 9.günüm benimde...Bu yum. takibi için kullandığın büyüteç mi ne onu nerden temin edeceğimmmm..Eczanelere sorsam bilirler mi...Ya zaten bu ay olmaz iseee kesin dr. gideceğim artıkkk..Aaslında bu adetrimde gidecektim ama üstanbulda olmadığım için gidemedimm..Öyle denk geldi şansa 45 günde adet olan ben bu ay 35.günde adetim geldi...Neyse bundada vardır bir hayır dedik...
Hani üstüne mi gördüm dedim birde test yaptım ama yoktu.. negatif tabii ki...

KIsmet artık ne zmn göreceğiz bizde hayırlısıı..6. yılımızı bitirdik biz...7. yılın içindeyizz..Zaten üzüldüğüm nokta buu...Son 5 yıldır düşün ama üstüne düşmeyince bu zaman oldu işteee...Yanarımda buna yanarımmm..Rabbimden hayırlısı belkide böylesi hayırlısıı...

yazını okurken beni ağlattın ya rabbim sana ve isteyen herkese nasip eyler inşallah.üzülme diyemiyorum o hasreti özlemi çeken bilir.bu geceler hürmetine o ağlayan gözleriniz sevinç göz yaşları olsun

ovulasyon mikroskobunu ben internet sitesinden aldım normal eczanelerde varmı biliyorum ama 2 tane marka var ozman ben araştırdığımda bir tanesi için iyi yorumlar okumuştum onu aldım benim aldığım ürün bu Babystart | Babystart FertilFocus Ovlasyon Mikroskobu | 120,00 TL en ucuz fiyat ve yorumlar taksit seenekleri ama bu siteden almadım sadece ürünü görmen için koydum bunu neslicim.. hergün yada yumurtanın olgunlaşacağını düşündüğün gün sabah bişey yemeden yada gün içerisinde yanlış hatırlamıyosam yemeklerden 2 saat önce az miktarda tükürüğünü damlatıyosun mikroskobun iç camına biraz kurumasını bekleyip altında ışık düğmesine basıp gözüne iyice yaklaştırıp camına bakıyosun otlu bi görüntü varsa yada kırkayak varya onun gibi görüntüler varsa yumurtan olgunlaşmış demektir buyrun halil ibrahim sorfasına yoksa yangel yat osman
bu arada 2 sene önce test yaptırmış olabilir eşin bu onda bir problem olmadığı anlamına gelmez hatırlıyomusun bilmiyorum ben 2009 da mol gebelik yaşadım ozaman doktoruma sormuştuk neden böyle oldu bu durumda yaptırmamız gereken test varmı eşimin spermlerinden kaynaklı bişeymi yada biz bebek düşünüyoruz ve bu 1 senelik hamilelik yasağında zaman kaybetmemek açısından eşimin yaptırması gereken test varmı dedik doktor yok dedi test yaptırmanıza gerek yok.. eşimde buna dayanarak gerek yokmuş işte deyip hep test işini erteledi pek umursamadı en sonunda ben çok cırlamaya başlayınca da bende sorun olsa 2009daki hamileliğini de yaşamazdın dedi.. sonra baktı ben hamilelikle ilgili kendimde biçok şeyi araştırmaya başlayınca garibim bana acıdı herhalde test yaptırdıkki sağlıklı spermin az olduğunu öğrendik burdan bir arkadaş da Allah razı olsun varikosel olabilir bir ürolağa gidin dedi gittik varikosel çıktı hiç vakit kaybetmeden ameliyat oldu ve ondan sonra geldi müjdeli haberi aldık.. diyeceğim o ki 2 sene önceki test ile şimdiki arasında fark olabilir.. bu arada bana varikosel olabilir diyen arkadaşında eşi yakın zamanda varikoselden ameliyat oldu ve oda şuan hamile.. bence eşini bir ürolağa götür.. erkeklerin tetkikleri daha kolay ve daha az maliyetli ama nedense kadınlar hep uğraşıyor.. bilseydim bu kadar kolay olduğunu ben okadar uğraşırmıydım kendimle..
bak ateş ölçme yöntemini kullan.. topici buraya yapıştırayım ordaki arkadaşlar çok yardımcılar sana da yardımcı olurlar.. eczaneden 5 tlye derece alacaksın her sabah saat 8 e kadar sabit bir saatte yataktan kalkmadan(yastığının altında tutabilirsin dereceyi) dilinin altından ateşini ölçecek ve biryere kaydedeceksin ateşinin yükseldüği gün yumurtan çatlamış demektir. böyle böyle ölçe ölçe ateşin yükselmeden ortalama ne zaman yükseleceğini yani çatlayacağını önceden tahmin edebilecek ve ogünlere ağırlık vereceksin.. bak şimdi topiği ve anlaman ve incelemen için hamile kaldığım ayki ateş listemi buraya yapıştırıcam neslicim..

bu arada çok haklısın bilsek hemen hamile kalmayacağımızı korunurmuyduk hiç.. ama hepsi bu türk filmlerinin suçu.. küçüklükten beri hep ilk seferinde hamile kalınır diye öğrendik o filmlerden.:26: geçenlerde bi komşu diğer komşuya benim yanımda ne dedi biliyomusun " bunun 6 sene sonra oldu çocuğu" dedi hiç bişey demedim cahil insanla ne muhatap olayım ne anlatayım nefesime yazık he he dedim geçtim o yüzden sende tınlama.. görümcemde geçenlerde "6 sene sonra geldi sizin bebiş tabi kıymetli olacak" tarzında bişey dedi.. öyle aksettiriyoki millet sanki 6 sene hiç korunmadan bebek istemişiz ama olmamış tedaviler görmüşüz falan falan.. hiç kimseye laf anlatmıyom artıkk heeee deyip geçiyom ammmaaann onlarla mı uğraşıcam yaaa herkez kendi derdine baksın.. sende tınlama bildiğin yolda ilerle sıkma canını moralini bozma.. bu arada şunuda söylemeden edemicem en son 1 kutu yaklaşık 50 taneydi sanırım gebelik testi aldım internet sitesinden ve burdaki birçok arkadaşa da söyledim çerez yer gibi canım sıkıldıkça yapıyodum sanırım relax olmanın verdiği bir şeyle o ay hamile kalmıştım kutuda 45 mi ne test kaldı sana da tavsiye ederim insan eczaneye gidip test alıp ezilip büzülmek zorunda kalmıyo hem daha hesaplı ve güvenilir bi test markasıydı..

ne oldu canım benim meraklandım şimdi

canım benim tüylrim diken diken oldu
çok üzüldüm durumuna
suçu kendinde arama tatlım
sende iş durumu maddiyat durumundan da bir süre bebek yapamadın bunu biliyoruz
ama bundan sonra sıklaştır çalışmaları ve azcıkta kilo verip dr kontrolünde tedaVİ gördüğünde bebeşin kucağında olacak inşallah

canım nasılsın bebişin nasıl
sarılık geçtimi
kendine iyi bak öpüyorum canım
bebişide kokla benimiçin

Canım benim öyle detaylı ve öyle güzel anlatmışsınki inan aynı şşeyleri yaşamışız...Çok sağol canımm...Verdiğin herşeyi bir bir kaydediyorumm..Ve test olayınıda öyle yapacağımm...Bu arda sende kaldı ise bana kargola ben sana ödeyiyim parasını..:):) Başkasından alacağıma senden alayım...

Ya sabah kalktım aynen dediğin gibi olmadığını bile bile test yaptım...Son testimide tükettim..

Doğru söylüyorsun zaten bu ayda olmaz ise ki öyle gözüküyorr ben ve eşim dr. gitmeyi zaten düşünüyorduk dünkü olaydan sonra kesin gitmeye karar verdik...hiç bir şekilde artık ertelemek ve zaman kaybetmek istemiyorummmm...Rabbim herkesin hayırlısını versin...aminnnnn...

cAnım ya gerçekten tekrar tekrar çok teşekkür ederimm..Allah senden bin kere razı olsunnn...

Şu tükürük testini bakayım bir hiç duymamıştım araştırayım eşimede pahalı gelmez ise alalımm...bİRDE BUGÜN BENİM 10.GÜNÜM GEÇ KALMIŞ OLMAM DİME BU ateş ölçme ve tükürük testi için...Ya bende bir ateş ölçer var ama dil altından hiç yapmadım olur muki...

Sağol cnm benim amin inşşş...İnan yüzüm gülüyor ama içimde hep bir hüzün varrr..

:123:

12 / 09 / 2011

PAZAR TESİ
SAAT : 10.30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: ____________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: _________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ______ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru __________ KIZ ___________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _________
55.bilgen35___________ ERKEK KIZ________________ YİĞİT EFE & FİDAN NAZ
56.okyanus84 __________ KIZ ___________________
57.k.a.y.r.a. ___________ KIZ ____________________ ELİF
58.lightlife _____________ ERKEK __________________ KIVANÇ

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.tatlibebek __________ 3 ŞUBAT_______ KIZ
2.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
3...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ
4.süpriz_mucize: ______
5.sevgii:) ____________
6.AYSEN74: ___________
7.belenay: _____________ 2 AĞUSTOS _______ :
8.dyd . ________________ 25 TEMMUZ _______ :

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.eleyna
5.rozalin
6.sekerkiz67
7.haksever
8.vale14 (osmaniye 80)
9.hira64
10.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

canım nasılsın bebişin nasıl
sarılık geçtimi
kendine iyi bak öpüyorum canım
bebişide kokla benimiçin
iyiyiz sağolasın beryalcim bebişte iyi şuan beşiğinde mırıl mırıl oyalanıyo.. müge anlıyı seyrediyo
koklarım tatlım senin doruk nasıl hamilelik nasıl gidiyo?

yardımcı olabilirsem ne mutlu bana neslicim.. bahsettiğim ateşölçer şöyle bişey En ucuz Weewell WTD100 Ateş ölçer Fiyatları, Ateş ölçer fiyat eczanelerde 5 tl..
10. gün geç kalmış sayılmazsın ovulasyon testini yapmasan bile ateşini yarından itibaren ölçmeye başla enazından ateşinin ne zaman yükselmeye başladığını öğrenmiş olursun..

kalan testleri göndermem biraz zaman alabilri neslicim malüm evdeyim bebiş var dışarı çıkamıyorum beklersen gönderirim ama istersen dediğim adrestenden de alabilirsin.

iyiyiz sağolasın beryalcim bebişte iyi şuan beşiğinde mırıl mırıl oyalanıyo.. müge anlıyı seyrediyo
koklarım tatlım senin doruk nasıl hamilelik nasıl gidiyo?
.

tv mi izliyo sıpa
şimdien çizgi film ci olacak doruk abisi gibi
ben iyiyim canım
6 ayıma girdim kısmetse ocak ayının ilk haftası doğumum olacak

selamlar canlarımmmmmmmmm
iyi haftalar herkese
inşallah hamile haberleri almaya devam ederiz bu haftada
kızlar bana kızmayın ama sizlere tavsiyem uzun zamandır gittiğiniz dr dan sonuç alamadıysanız doktor değiştirmekten korkmayın
belki başka bir doktor farklı bir tedavi uygular
ikincisi uzun zamandır beklediyseniz aşılama yada tüp bebek yapmaktan kaçınmayın denemekten bir şey olmaz lütfen
biran önce bebek sahibi olmak istiyorsanız harekete geçin yarın çok geç olabilir.
listemizde 10 kişi kaldı bu çok iyi bir sonuç bence burada paylaşımlarda bulunarak birbirimize destek moral vererek bunca kişi hamile kaldı
listemizi tamamlamaya çok az kaldı
inşallah bu 10 arkadaşımızda bebeklerine kavuşucak.
önce sabırsonra inanç ve dr kontrolünü aksatmamak bu işi çözmeye yardımcı olacaktır bence.
yılmak bıkmak umutsuzluk yok.
hamile kalamayan 58 kişi bebeklerine kavuştu
ve şu an 8 hamilemiz de yolda
inşallah rabbimin izniyle bu arkadaşlarımızda meleklerine kavuşacaktır.

Son düzenleme:

Hmm sağol cnm bir bakayım olmadı bende alırımmm...UYgunmuş bayağı...

benim listemi bulamadım ama ateş ölçme yöntemini kullananlar bu siteye üye olup değerlerini hergün buraya girdikleri takdirde site otomatik olarak tablo oluşturuyor..
358206 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ay hiç birşey anlamadım valla bu siteden ben Neyse akşam evden müsait olduğum bir ara inceleyim...

Sağol beryşummmm...Canımsınn...İnş. en yakın zamanda güzel haberimi önce babama verecemm sonra sizee...Rabbim sabır versin bana inşallah...

Allah bin kere razı olsun senden canımm....Tmm eğer istersem testleri sana özeldemn mesaj atarım cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…