tv mi izliyo sıpa
şimdien çizgi film ci olacak doruk abisi gibi
ben iyiyim canım
6 ayıma girdim kısmetse ocak ayının ilk haftası doğumum olacak
selamlar canlarımmmmmmmmm
iyi haftalar herkese
inşallah hamile haberleri almaya devam ederiz bu haftada
kızlar bana kızmayın ama sizlere tavsiyem uzun zamandır gittiğiniz dr dan sonuç alamadıysanız doktor değiştirmekten korkmayın
belki başka bir doktor farklı bir tedavi uygular
ikincisi uzun zamandır beklediyseniz aşılama yada tüp bebek yapmaktan kaçınmayın denemekten bir şey olmaz lütfen
biran önce bebek sahibi olmak istiyorsanız harekete geçin yarın çok geç olabilir.
listemizde 10 kişi kaldı bu çok iyi bir sonuç bence burada paylaşımlarda bulunarak birbirimize destek moral vererek bunca kişi hamile kaldı
listemizi tamamlamaya çok az kaldı
inşallah bu 10 arkadaşımızda bebeklerine kavuşucak.
önce sabırsonra inanç ve dr kontrolünü aksatmamak bu işi çözmeye yardımcı olacaktır bence.
yılmak bıkmak umutsuzluk yok.
hamile kalamayan 58 kişi bebeklerine kavuştu
ve şu an 8 hamilemiz de yolda
inşallah rabbimin izniyle bu arkadaşlarımızda meleklerine kavuşacaktır.
oğlak burcu olacak desene benim gibi.. disiplinli mantıkçı ciddi görünümlü realist :) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah..
Kesinlikle haklısın kuzummmm...Hatta yeni doktoruma önümüzdeki ay gideceğimmm...
İnşallah onnun ve sizin desteğiniz ile ben güzel haberlerimi en yakın
zamanda vermek isityorummm...Çnükü dediğin gibi zaten yeterince çok geç kaldımmm..
Dahada geç kalmak istemiyorummm...Rabbim neylerse güzel eylerrr..İnş. Bizim içinde hayırlısını eylesin...
8 arkadaşım ile ben inş en yakın zamanda hamiş listesine geçeriz...Amin....
Beryalim ayrıca sana özellikle çok çok teşekkür ederimm öyle güzel bir destekçisin ki çok ince düşünüp
bizi çok iyi yönlendiriyorsunnn...İYİ Kİ VARSIINNN CANIM KADER ARKADAŞIMMMM...
Ay bende oğlak burcuyummm..En büyük özelliklerimi söylim;
Çok inatçoyımmm...Duygusalımm...Çok sevecenimdir...
Ve çok iyimser olup burcumu çok seviyorummm...
Özellikle bir bayana yakışır en güzel burç diyebilirim...
Sedefimizde daha daha güzel ve iyi bir melek olsun inşallah Beryalim...
(bu arada kendimi övmüş gibni oldu isem affola...:):))))))
selamlar canlarım benim
hiç vaktim yok geçmişi okuyamıycam
saç dökülmelerim için randevu almıştım .hastaneye kadar yürümeyi düşünüyorum az sonra çıkacam evden
geçen hafta diyet yapmıştım bugün tartıldım 1 kilo vermişim
moralim bozuldu
hepinizi öpüyorum bugün daha giremem heralde çok işim var
aaa bak burcuna hiç bakmamıştım oğlak mı olacak benimkızım.oğlak burcu olacak desene benim gibi.. disiplinli mantıkçı ciddi görünümlü realist :) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah..
Kesinlikle haklısın kuzummmm...Hatta yeni doktoruma önümüzdeki ay gideceğimmm...
İnşallah onnun ve sizin desteğiniz ile ben güzel haberlerimi en yakın
zamanda vermek isityorummm...Çnükü dediğin gibi zaten yeterince çok geç kaldımmm..
Dahada geç kalmak istemiyorummm...Rabbim neylerse güzel eylerrr..İnş. Bizim içinde hayırlısını eylesin...
8 arkadaşım ile ben inş en yakın zamanda hamiş listesine geçeriz...Amin....
Beryalim ayrıca sana özellikle çok çok teşekkür ederimm öyle güzel bir destekçisin ki çok ince düşünüp
bizi çok iyi yönlendiriyorsunnn...İYİ Kİ VARSIINNN CANIM KADER ARKADAŞIMMMM...
selamlar canlarım benim
saç dökülmelerim için randevu almıştım .hastaneye kadar yürümeyi düşünüyorum az sonra çıkacam evden
moralim bozuldu
selamlar canlarım benim
moralim bozuldu
selam kızlar nasılsınız belenayla telden konuştum bugün çok şükür kese görülmüş haftaya bebek varmı yokmu diye bakılcakmış sanırım kendisi yoğunluktan giremedi ben sizi merakta bırakmıyayım...herkes iidir inş...
tşkr ederim cnmgeçmiş olsun divinty 1 kilo vermiş olmanda güzel.. önemli olan vermiş olman hızlı verip benim gibi 2 haftada verdiklerini almandan iyidir..
beryalim dün kan verdim sonuç bugün çıkacakselam canım benim yarın dr kontrolün sonucunu yaz bize merakta bırakma bizi
inşallah kötü birşey değildir
diet içinde süpersin ramazandan sonra kendini çabuk toparlayıp 1 kilo vermişsin .biraz daha gayretle daha davereceğini umuyorum mankenim benim
çok çok mutlu oldumselam kızlar nasılsınız belenayla telden konuştum bugün çok şükür kese görülmüş haftaya bebek varmı yokmu diye bakılcakmış sanırım kendisi yoğunluktan giremedi ben sizi merakta bırakmıyayım...herkes iidir inş...
inşallah kötü birşey değil mevsimsel birşeydir canım...Benim kızkardeşim üniversiteye bsşlayınca saçları feci dökülmüştü..Toka tutmnazdı saçlarını şimdi küçücük bir lastik bile tutuyorr..Dr. sıkıntı stresten demişti...İnşallah seninde kötü birşey değildir canım benim...
Kilo bakımındanda çok iyi bencezaten haftada 1 kilodan fazlasını önermiyor dr.lar..Ama biz hemen vermek istediğimiz için az geliyor haftada bir kilo vermek...
Ay belenay ablamdan haber varmı diye açtım içime doğmuş demekkiii..Çok sevindimmm inşşş iyi haberlerini keseyi görüncede alırızzz...Rabbim onun yüzünü güldürür inşallahhhh...
tşkr ederim cnmgeçmiş olsun divinty 1 kilo vermiş olmanda güzel.. önemli olan vermiş olman hızlı verip benim gibi 2 haftada verdiklerini almandan iyidir..
beryalim dün kan verdim sonuç bugün çıkacakselam canım benim yarın dr kontrolün sonucunu yaz bize merakta bırakma bizi
inşallah kötü birşey değildir
diet içinde süpersin ramazandan sonra kendini çabuk toparlayıp 1 kilo vermişsin .biraz daha gayretle daha davereceğini umuyorum mankenim benim
çok çok mutlu oldumselam kızlar nasılsınız belenayla telden konuştum bugün çok şükür kese görülmüş haftaya bebek varmı yokmu diye bakılcakmış sanırım kendisi yoğunluktan giremedi ben sizi merakta bırakmıyayım...herkes iidir inş...
inşallah kötü birşey değil mevsimsel birşeydir canım...Benim kızkardeşim üniversiteye bsşlayınca saçları feci dökülmüştü..Toka tutmnazdı saçlarını şimdi küçücük bir lastik bile tutuyorr..Dr. sıkıntı stresten demişti...İnşallah seninde kötü birşey değildir canım benim...
Kilo bakımındanda çok iyi bencezaten haftada 1 kilodan fazlasını önermiyor dr.lar..Ama biz hemen vermek istediğimiz için az geliyor haftada bir kilo vermek...
Ay belenay ablamdan haber varmı diye açtım içime doğmuş demekkiii..Çok sevindimmm inşşş iyi haberlerini keseyi görüncede alırızzz...Rabbim onun yüzünü güldürür inşallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?