selam kızlar nasılsınız belenayla telden konuştum bugün çok şükür kese görülmüş haftaya bebek varmı yokmu diye bakılcakmış sanırım kendisi yoğunluktan giremedi ben sizi merakta bırakmıyayım...herkes iidir inş...
selam canım nasılsıngNÜAYDIN HERKESEEEE.......
beryalim dün kan verdim sonuç bugün çıkacak
saçlarım vahim durumdaymış
sonucu çok merak ediyorum
hastaneden gelince yazarım hemen
ilgin için çok teşekkür ederim canım benim
ya inşallah mevsimseldir cnm
yani Allaha çok şükür pek sıkıntımda yok bu aralar
sadece üst komşularımı kafaya takmıştım ama onlarda tepkilerimden heralde kendilerini frenlediler bayaşimdi o prblemde kalmadı
ben ne stresler yaşadım başıma gelmeyen kalmamıştı o zaman hiç dökülmemişti
şimdi rahatmı battı ne
dün hastaneye kadar yürüdüm tam 1 saatte gittim
bugünde yürüyerek gidecem ve yürüyerek gelecem
yeterki veriyim şu kiloları
offfffffffffffffffffffffkızlar sabah kendi anneme kahvaltıya geldim...çok güzel bir şekilde yiyp içtik...ama bir olay olduki resmen boğazım düğümlendi sofradan zor attım kendimi banyoya ve hiç olmadığı kadar hıçkıra hıçkıra ağladımm...hiç kimsenin ki bu kadar canımı yakmamıştıı ama babamın bu konuda ilk defa yüzüme çocukla ilgili şu iki kelimeyi söylemesi çok canımı acıttııı..onun haklı olmasından ve benim suçum olduğundan dolayı çok çok üzüldüm...aynen şunu söyledi..ölmeden önce başkalrınının değilde kendi torunumuzu sevebilecekmiyiz...dedi anneme...konu nasıl açılmıştı hangi arada oraya geldi ki daha önceden böyle bir konunun açılması ve konunun oraya gelmesini hiç sağlamazdımm....ama bu sefer elimde hiç olmadan konu açıldıı..ve babama söz hakkı düştü..ve kelimeler döküldü dilindennn...öyle bir döküldükü ben konuşamadım ve tıkandımmm...bittiğim andııı...sonum sandımmmm..çok kötü oldummm..o anda hamileyim demek istedimmmm..hemen hamile olmak istedimmm...ama yoktu işteee...hamile falan değildimmm....ve olabilecekmiydim bilmiyordummmm...halende bilmiyorummmm....neysee böyle işte...
Sonra onlarda üzüldü tabiii ve annemin omzundada ağladım tabii...ama olan olmuştu ve ben elimde olanları kullanmadım 6 yıl bitti...ve ben üsütüne düşmediğim için onlar torun sahibi değiller...suçli belli..bennnn...!!!!
:85: :85: :85:
offfffffffffffffffffffffben 4 seneyi devirdim
ve ilk aydan beri doktordayim
denemedim bisi kalmadi
olmayinca olmuyo canim
rabbim ol demedi mi elden ne gelir allah acisin bize seni cok iyi anliyorum ne eksigim var dio insan ben de adet oldum gene ama bunada sükür delireden saati saatine gelio 3 aydir doktora gitmiyorum 10da tik gelio heycan sitres yappmiyorum oladi diorum esim garibim bua y olur dedigi 4 senenin farkinda degil sanki her ay ertelenen umutlar ve hayallerrrrrrrrrrrrr elde ne var gecip giden günlerim bu dünyada cogu insanın sahip oldugu cogu insanın istemeden kazala kelimelerini kullandigi bişiyi biz cok stiyoruz deli gb istiyoruz bu dünyada hicbişeyin adil olmadıgı gb buda adil degil ama yanlız degilsin buranın en büyük yardimi bana yanliz olmadimi bilmek bu dünyada ailede cevremde
bi benim sanki
burasi sayesinde yanlız degilim diorum
ve olanlari görüp benimde olcak diorum bi umut işteee
bizimde olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın canlarım nasılsınız bakalım dün keseyi gördük çok şükür ama hala içim rahat değil sanırım ben bebeğimi kucağıma alasıya bu tedirginlik geçmicek yinede güzel gelişme en azından kanamam yok çok şükür rabbime haftaya inşallah pıt pıtlarıda duyarız desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkürederim bize dua etmeye devam edin teyzoşlar
beryalim sen nsılsın paşam nasıl defne hanım başladımı yaramazlığa kıpırdama varmı kızlar cimcime olur ayyy ne tatlı olack kimbilir mşallah
divi kardeşim doktordan gelince haber var merak ediyorum niye dökülüyormuş saçların
bircan desteğini benden çekmeyen sürekli beni rahatlatan güzel insa seni çok seviyorum
neslihan kuzum merak etme sende güzel haberler vereceksin dün yazdıklarını okudum içim bi tuhaf oldu seni çok iyi anlıyoruz ama bu senin suçun değil canım baştanda bebek istesen belkide olmıcaktı onu Allah bilir herşeyin vakti saati var lütfen kendini suçlama olacak in buna bak bn erken menapoz dediler normal yolla bebeğin olmaz dediler ve ben hamileyim Allah dilerse olur canım merak etme
valecim tatilde bneim yerimede gez emi
ayşe güzewl kardeşim rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallah
dyd güzel hamiş sen nasılsın
dün hakçayla yazıştık maşallah eylül 3 yaşında olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor
dilnur sen nsılsın canım oğluşuun nasıl
haksever sende dualarımdasın canım
lighlife sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebişli hayat dapte olabildinmi maşallah bebişine
diğer kızlar nerelerde bilmem ama iyidirler umarım
tşkr ederim cnm
moralim çok bozulmuştu dün az kilo verdiğim için
neyse yavaş yavaş gitsin birdaha geri gelmesin yağlarım inşallah
beryalim dün kan verdim sonuç bugün çıkacak
saçlarım vahim durumdaymış
sonucu çok merak ediyorum
hastaneden gelince yazarım hemen
ilgin için çok teşekkür ederim canım benim
çok çok mutlu oldum
inşallah haftaya beklediğimiz güzel haberide alırız
ya inşallah mevsimseldir cnm
yani Allaha çok şükür pek sıkıntımda yok bu aralar
sadece üst komşularımı kafaya takmıştım ama onlarda tepkilerimden heralde kendilerini frenlediler bayaşimdi o prblemde kalmadı
ben ne stresler yaşadım başıma gelmeyen kalmamıştı o zaman hiç dökülmemişti
şimdi rahatmı battı ne
dün hastaneye kadar yürüdüm tam 1 saatte gittim
bugünde yürüyerek gidecem ve yürüyerek gelecem
yeterki veriyim şu kiloları
günaydın canlarım nasılsınız bakalım dün keseyi gördük çok şükür ama hala içim rahat değil sanırım ben bebeğimi kucağıma alasıya bu tedirginlik geçmicek yinede güzel gelişme en azından kanamam yok çok şükür rabbime haftaya inşallah pıt pıtlarıda duyarız desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkürederim bize dua etmeye devam edin teyzoşlar
beryalim sen nsılsın paşam nasıl defne hanım başladımı yaramazlığa kıpırdama varmı kızlar cimcime olur ayyy ne tatlı olack kimbilir mşallah
divi kardeşim doktordan gelince haber var merak ediyorum niye dökülüyormuş saçların
bircan desteğini benden çekmeyen sürekli beni rahatlatan güzel insa seni çok seviyorum
neslihan kuzum merak etme sende güzel haberler vereceksin dün yazdıklarını okudum içim bi tuhaf oldu seni çok iyi anlıyoruz ama bu senin suçun değil canım baştanda bebek istesen belkide olmıcaktı onu Allah bilir herşeyin vakti saati var lütfen kendini suçlama olacak in buna bak bn erken menapoz dediler normal yolla bebeğin olmaz dediler ve ben hamileyim Allah dilerse olur canım merak etme
valecim tatilde bneim yerimede gez emi
ayşe güzewl kardeşim rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallah
dyd güzel hamiş sen nasılsın
dün hakçayla yazıştık maşallah eylül 3 yaşında olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor
dilnur sen nsılsın canım oğluşuun nasıl
haksever sende dualarımdasın canım
lighlife sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebişli hayat dapte olabildinmi maşallah bebişine
diğer kızlar nerelerde bilmem ama iyidirler umarım
bu arada sizlere birşey söylemek istiyorum ben adetimin 13 üncü günü ovitrellle çatlatma iğnesi vurulmuştum kolumdan
doktorlarınıza danışıp bu iğneyi kullanmanız konusunda bir konuşun bakalım
yumurtalık sorunu yaşayanlarda etkili oluyor
zaten bu iğneyle hamile kalınmazsa direkt aşılamaya geçiliyor
bence deneyin
ben doruka bu iğneyle hamile kalmıştım
iğne öğlen vuruluyor ve akşamına ilişki öneriliyor
hatta iğneyi vurulduğu akşam ve ertesi gece mutlaka ilişki olmalı
selamlar canlarım
cumartesi günü kısmetse izmire dönüyorum
1 ay karadeniz havası yeter dimi
bu ay 6 ayıma girdim bu arada
gelecek ay allah izin verirse cimcimeme ciciler almaya başlıycam
pazartesi günü de dr kontrolüm ve detaylı ultrasyonum var
inşallah güzel haberle verirler bana
offfffffffffffffffffffffben 4 seneyi devirdim
ve ilk aydan beri doktordayim
denemedim bisi kalmadi
olmayinca olmuyo canim
rabbim ol demedi mi elden ne gelir allah acisin bize seni cok iyi anliyorum ne eksigim var dio insan ben de adet oldum gene ama bunada sükür delireden saati saatine gelio 3 aydir doktora gitmiyorum 10da tik gelio heycan sitres yappmiyorum oladi diorum esim garibim bua y olur dedigi 4 senenin farkinda degil sanki her ay ertelenen umutlar ve hayallerrrrrrrrrrrrr elde ne var gecip giden günlerim bu dünyada cogu insanın sahip oldugu cogu insanın istemeden kazala kelimelerini kullandigi bişiyi biz cok stiyoruz deli gb istiyoruz bu dünyada hicbişeyin adil olmadıgı gb buda adil degil ama yanlız degilsin buranın en büyük yardimi bana yanliz olmadimi bilmek bu dünyada ailede cevremde
bi benim sanki
burasi sayesinde yanlız degilim diorum
ve olanlari görüp benimde olcak diorum bi umut işteee
bizimde olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[/QUOT
haksever canım arkadaşım benimde yapmadığım kalmadı neler çektim biliyorsun hamile kalmak için ama baksana ummadığın anda oluyormuş seninde olcak diğer arkadaşlarımızında olacak inşallah rabbim büyük
selamlar canlarım
cumartesi günü kısmetse izmire dönüyorum
1 ay karadeniz havası yeter dimi
bu ay 6 ayıma girdim bu arada
gelecek ay allah izin verirse cimcimeme ciciler almaya başlıycam
pazartesi günü de dr kontrolüm ve detaylı ultrasyonum var
inşallah güzel haberle verirler bana
Olacak haksevercim olacak kader arkadaşımmm...Yeterki sabır dua ve desteklerle olacak inşallahhh....
Rabbim bizleride boş bırakmayacakk..Beryalim dediği gibi bu topikde ne kadar çok arkadaşımız hiç beklemeden kavuştu meleklerine bizde kavuşuacağız iştee inaşlahh...
Bu arada anlatmadan edemeyeceğim çok yakın bir dostum benden sonra evlendi ve şuanda 1 yaşında çok tatlı bir kızı varr...Ve 2. hamile kalmışş..Okadar çok sevindimki anlatamammm...Ama kızcağız yani dostum kardeşim dediğim insan bunu hamile olduğunu bana mail atarak öyle güzel ve beni kırmamak için ince düşünerek yazmışki akşam çok duygulandımm...Dedim bu kadar mı çevremize bahtsız olduğumuzu düşündürüyoruzzz....Bundan sonra bu kadar kafaya takmadan ama üstüne düşmediğimden daha çok düşerek bende hamile kalacağım dedim inşallahjjh....
DÜn akşam çalkışmara başladıkk...Belimin altına yastık koydum ve SAbaha kadar öyle yattımmm...Ve ateşimi ölçmeye başladımm...Bu ay kendinde olurmu bilmiyorum ama 10-15 güğn içinde dr. tedavime gideceğimm...Önceden gidip ne yapmam gerekitiğini danışacağız...Bakalım bu yola daha daha sarılacağımm...Rabbim büyük SAbır dua ve desteklerle inşallahh olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?