- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
çok yıpratıyorum kendimi of ulen elimde değil bende böyle takıntılı sorunllu bi kadınım işteselam canım nasılsın
canım benim ne komşu ne de başka bir sorunun seni üzüp harap etmesine izin verme
inşallah sonuçlarında önemli bir şey çıkmaz tatlım
kendine iyi bak
bu arad diete deva et birkaç haftada alışırsın az yemeye o zaman daha hızlı kilo verebilirsin
kolay gelsin bol şans cnmİyi geceler kızancıklarımmm...
Bana da bol şans bugün çalışmalara başlıyorzzzz vw 11.günüm... :103:
aslında yetmez ama sen yinede dön evineselamlar canlarım
cumartesi günü kısmetse izmire dönüyorum
1 ay karadeniz havası yeter dimi
bu ay 6 ayıma girdim bu arada
gelecek ay allah izin verirse cimcimeme ciciler almaya başlıycam
pazartesi günü de dr kontrolüm ve detaylı ultrasyonum var
inşallah güzel haberle verirler bana
hayırlı yolculuklar cnm
çıktı cnm sonuçlarımDivitcimm haber yokmu sonuçlardan?????
kan değerlerim normal seviyelerdeymiş
dr umarım mevsimseldir dedi
çinko içeren ZİNCO adlı bi vitamin verdi
tedavi 3 ay sürüyomuş
1.5 ay kullanıp fayda görürsem devam edecekmişim
etki etmezse başka bir tedavi uygulayacakmış
kızlar biliyorsunuz ben ramazandan önce aşılama yaptırmıştım tutmamıştı sonra 3.aşılama için rapor aldık adetimi bekledim oldum dr.gittim neymiş annesine araba çarpmış onun yanında refakatçi kalmak için izin almıştı öylece kalakaldım başka dr. gidemiyordum çünkü 2.defa terapötik kürtaj yapcaktı adetin 1.günü başkasına güvenemedim.eşimle geldik geri ama ben nasıl kötü olmuştum allah onu bile nasip etmedi diyordum ağlıyordum neyse toparladım kendimi adetim bitti ertesi gün ramazanın 1iydi.bu arada ablamda diyorki sivasa gidelim tamam dedim gidelim bende şu ebeyi duydumya illa onuda deniycem o umutlada gidiyorum.arefe günü vardık sivasa ben burdan ebeyi aradım gel dedi gittiğim gün hemen gittim ebeye muayne etti senin rahim ağzın büzülmüş hiç sperm gitmiyor dedi tedaviye alcam seni dedi tamam dedim.o gün başladık 5 gün gittim.sonra bana buhar tarifi verdi yap diye eve geldik sivastan döndük yani.adetim geçti eşim dediki nolur neolmaz bi test alıp gelim balkalım dedi test yaptık silik çıktı ertesi gün yaptım yine çıktı sonra kan testi yine var.bizim nutkumuz tutuldu tabi.sonunda oldu rabbim nasip etti çok şükür.yani o buhara otursaydım bebeğim düşmüştü belkide ben daha onun varlığını bile bilmeden.kızlar her şerde bir hayır varmış bunu dahada iyi anladım şimdi.
hamile kalmakla bitmiyormuş herşey şimdi daha çok endişelerim var acaba bişey olurmu diye korkudan sevinemiyorum bile.dün kahverengi lekelenmem oldu azıcık nasıl korktum hemen dr.gittim 4 haftalıkmış keseyi gördük ama küçücük.progestan verdi kan sulandırıcı iğne verdi yatcaksın diyor ama nasıl korktum
rabbim kimseti korktuğuna uğratmasın kızlar dualarım sizlerle hep sizinde dualarını bekliyorum rabbim gönlünüze göre versin aminnnn
inşallah hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini cnm
senin adına çok sevindim
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
bu arada valerim memlekete gitmişsin canım benim
hava değişimi iyi gelecektir
gez toz eğlen gününü gün et önünde çok uzun bi maraton var
dyd ve beloş topu bize attılar
sıra sana bana ,neslişime ,ayseye,haksevere geldi
başka takılan varmı topiğe :26:
varsa şu an adları aklıma gelmedi kusura bakmayın