amin canım inşallah ne düğünü ydü
nasıl yani bi dahamı düşük yaptın sen hiç haberimiz yok
neyse gözün aydın canım inşallah hayırlısı ilealırsın kucağına
evet liste bazıları ikinciye hamile
kaynımın dugunu vardı o arada olmus.ıkıtane karnımda oldu canım 2 aylıkken. hayırlısıyla rabbım bunu kucagıma almayı nasıp etsın ınsalah
kaynında evlendi ha hal böyle olunca evden çıktınız yani neyse bana musade canım sende dinlen bu arada bak yine gel ben çok merak ediyom seni hayırlı geceler banada ve tüm isteyenlere dua et tamammı
geldım artık burdayım canım evımı ayırdırm hamileyım mutluyum allah herkesı mutlu etsın ınsalah oglum olucak hayırlısıyla ınsalah canım bende senı cok ozledım hepinızı
merhaba kızlar nasılsınız kızlar ben hamileyim 5 aylık burdamısınız kızlar öpüyorum herkesi:)
günaydın kızlar nasılsınız iyi gibi gördüm maşallah sizleri biraz neslihanı hüzünlü gördüm
canım benim duana en çiten amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn diyorum sana üzülme demem aynı yollardan geçtiğim ama allah bizim sabrımızı sınıyo lütfen sabırr
Divinty canım geçmiş olsun ne dedi doktor inşallah kötü bişey yoktur
Haksever sen nasılsın sana bişi diyemmi sen daha önce hamile kalmıştın dime sanki şu kafanı bi rahatlatsan yine hemen oluvercekmiş gibi gelior inşallah olur ama bana kızma olarmı öptüm seni
Beryalim sen nasılsın doruk ve defne nasıllar
Belenay abalm sen nasılsın gittinmi doktora senin ufaklık göstermedimi hala kendini yoksa nese varlıgı belli olsunda geç göstersin varsın
Dyd sen nasılsın bak iyiki son aşılamayı yaptrmamışsın allah gönderdi melegini
başka kim kaldı valede tatilde yaren sen nasılnsı unutukklarım varsa affola
Kızlar antalya güzel bir yer ama herkes açık çıplak fotolarım var eşimden saklı yüklelye bilirsem inşallah son halimi gerçi önceki halimi çok görmüş gibi
ha bu arada cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşallah bana eyvallahhhhhhhhhh:80::80::80::80::80:
merhaba kızlar nasılsınız kızlar ben hamileyim 5 aylık burdamısınız kızlar öpüyorum herkesi:)
divinty canım geçmiş olsun ne dedi doktor inşallah kötü bişey yoktur
Günaydın canlarımmmmmmmmm
hayırlı cumalar herkese
nasipse yarın gürcistana geçicem ordan batumdan akşam uçağıyla izmire dönücem.
çok özledim evimi annemi kardeşimi
belki eşimde haftaya izmire gelicek eşimide görücem yuppiiiiiii
saol canım benim
kan değerlerim normal seviyelerdeymiş
umarım mevsimseldir dedi dr
3 aylık bir tedavi var çinko vitamini verdi
1,5 ay kullanaca işe yararsa devam işe yaramazsa başka bir tedaviye geçeriz dedi
sen tatilemi gittin geldin :26: Ben nerdeydim niye hatırlamıyorum
Bu unutkanlık bende çoğalmaya başladı erken bunama belirtileri gösteriyorumYaşlanıyorum galiba
çok teşekkür ederim canikomhayırlı cumalar kızlar ve hayırlı cumalar beryalcim
hayırlı yolculuklar dilerim
umut listesinde 9 kişi kalmışız
dokuzumuzda dokuz doğurmadan birer tane alsak kucağımıza topiğin kapısına kilit vururuz artık başka bir topikte buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?