hoşgeldin vale
nasıl geçti tatilin
moral depoladınmı bolca
tamam cnm bu sefer yaza kadar dayanabilirsem ilacımı ve dr aksatmayım
az yiyim bakalım sonuç ne olacak
hazirana kadar süre verdim kendime
ondan sonrasına garanti veremem işi savsaklarım ben
kız vale benim kardeşim köyde rahat edemediği yerde hamile kaldı
hiç belli olmuyor bu meretlerin nerde nasıl geleceği
soğana bende başlıycamda evdeki soğanlar kafam kadar
markete gidip hepsini 1 boy alıyım yapıyım bakalım dr gidene kadar
soğanı deneyip gidince ultrasonda ne görecek nasıl etki edecek meraklandım ...acaba 1 denemede hemen etki edermiki :18:
senin serdarı kucağına alana kadarki verdiğin mücadeleyi biliyorum ama işte senin kadar kararlı ve azimli olamadığım için sen bebeğine kavuştun ben hala sap gibi ortalarda dolanıyorum cnm
şu soğanı bende deniycem
3 hafta var adetime
2 hafta yapıp dr gidecem sonucu merak ediyorum
bir kere yapmak yeterli demi valla yetmezse eğer ikinci soğan kürünü bünyem kaldırmaz
bende sizi çok seviyorum canlarım
hepinize güzel bir hafta diliyorum
ben hastayım hiç tadım yok
sivas buz gibi..2 gündür kombiyi yakıyoruz
yatağıma battaniye serdim ,ayaklarıma çorap giyiyorum, kalın pijamalarımı giyiyorum ama yinede üşüyorum
valla yaşlandıkça iliğim kemiğimmi kuruyo anlamadımki eskiden hiç üşümezdim şimdi üşütüğün teki oldum çıktım
zinco çinko vitamini ve glukofen kullandığım için başka ilaç almak istemiyorum dr gitmiycem bitkisel şeylerle geçirmeye çalışacam
yıllar geçtikçe sivasın soğuğuda çekilmez oluyor
yaşlılığımı yaz memleketinde yazlıkta geçirmek istiyom :95: yetkililere duyurulur :92:
ya kızlar aklıma pinkrose geldi
sayfasını ziyaret ettim yazdığı mesajlara baktım evlat edinme topiğine mesajlar yazmış
acaba evlat edinmeyemi karar verdiler çok merak ettim
ben şimdilik çıkıyorum ev işim duruyo daha
zaten kimsede yok herkes uğramış kaçmış malum pazartesi sendromu var herkeste
öpüyom hepinizi Allaha emanet olun
sevgiler
divinity
inşallah pink rose nin kendi çocuğu olur ama evlat edinmek istemeside çok özel ve güzel bir hareket
inşallah kendi evladı gibi seveceği bir bebek bulabilir.rabbim herkese gönlündekini versin inşallah
selam canım iyiyim sen nasılsınselam beryal canım nasılsın
evet pinkrose arkadasımıza yardım etsin rabbim
benm teyzemde edinmişti cok tatlı 10 yasına geldi kızı
bugün neden kimse yok gün boyu bekliyom ama bomboş
zor oldu ama şimdi cok mutlu kızıyla o kadar uyumlu ve sevimlikiselam canım iyiyim sen nasılsın
teyzenden allah razı olsun evsiz bir çocuğa yuvasını açmış ona annlik yapıyor ne mutlu ona ve kızına maşallah
evet ya bugün kimeler gelmemiş
İyi geceler kızlarrrrr....
Çok yoğun başladık haftaya işler felaket yoğun gün içinde giremiyorumm...Akşamlarıda giriyorum tam yazacam işim çıkıyorrr....
Neyse çok gerginimm ve stresliimmm yarın saat 11.40 da randevum var ve dr. söyleyeceklerinden korkuyorummnmm...
Rabbim hayırlı haberler almamı nasip etsin inşallahhhh...
Herkese iyi gecelerrr...
Benim için dua edin olur mu...
zor oldu ama şimdi cok mutlu kızıyla o kadar uyumlu ve sevimliki
kimsenin aklına bile gelmiyo evlatlık oldugu biz bile bildiğimiz halde
hiç o gözle bakmıyoruz ben o teyzeme cok asırı düşkünüm annem gibi
bana da bakmıştı küçükken şimdi kızı bana ablam diyo yani öz kardeşim gibi
allah ayırmasın onu bizden
canım benim allah kolaylık versin olumlu düşün iyi haberlerle geliceksin inşallah
Amin canım çok sağolll...Birazdan hazırlanıp gideceğimmm...Ve içimde öyle heyecan var ki anlatamammm...Hani streste varrrr....
Kızlarrr bu arada çok güzxel bir rüya gördümmm rabbim hayırlısını verinnnn..Çok etkisindeyim şu anda...İnşallh güzel ve olumlu haberler ile dönerimmm...inşallahhh...
tamam cnm ama her sene 7. ayda tatile gidiyoruzcanım süre koyma kendine bak ben 4 yıl içtim bu hamileliğimde 5 ayıma kadar içtim doruktada içmiştim
sakın bırakma
bu arada biz izmirde olmamıza rağmen buıralardada havalar serinlemeye başladı
akşamları serin serin esiyor gece kapıları kapatıyoruz artık
herye açık otururduk artık havalar üşütmeye başladı
hele sivas dahada soğuktur
kendine iyi bak canım
bu havalar tam hastalık havası
inşallah pink rose nin kendi çocuğu olur ama evlat edinmek istemeside çok özel ve güzel bir hareket
inşallah kendi evladı gibi seveceği bir bebek bulabilir.rabbim herkese gönlündekini versin inşallah
ben hastayım aygın baygın yattım dün bütün günbugün neden kimse yok gün boyu bekliyom ama bomboş
cnm benim kalbini ferah tutİyi geceler kızlarrrrr....
Çok yoğun başladık haftaya işler felaket yoğun gün içinde giremiyorumm...Akşamlarıda giriyorum tam yazacam işim çıkıyorrr....
Neyse çok gerginimm ve stresliimmm yarın saat 11.40 da randevum var ve dr. söyleyeceklerinden korkuyorummnmm...
Rabbim hayırlı haberler almamı nasip etsin inşallahhhh...
Herkese iyi gecelerrr...
Benim için dua edin olur mu...
Amin canım çok sağolll...Birazdan hazırlanıp gideceğimmm...Ve içimde öyle heyecan var ki anlatamammm...Hani streste varrrr....
Kızlarrr bu arada çok güzxel bir rüya gördümmm rabbim hayırlısını verinnnn..Çok etkisindeyim şu anda...İnşallh güzel ve olumlu haberler ile dönerimmm...inşallahhh...
geçmiş olsun cnmGünaydın arkadaşlarr..nasılsınız.ben çok yoğunum ama okuyorum hepinizi.yağız tam bir felaket.şimdide grip oldu gece gündüz birbirine girdi.hepinizi çokkk çokk öpüyorum.kendinize çok iyi bakın..
canım cok gecmiş olsun sizin de bu sene hastalıkla gecti
allahım tez zamanda şifasını versin
canım iyiyim gecmiş olsun ya sendemi hasta oldun hava değişimimi
bizim burdada havalar acaip sogudu yaaa donuyom elim ayağım hiç ısınmıyo
divim ben bugün sogan suyuna basladım haydi bakalım umarım hayrını görürüm:76:
Allah iyilik versin cnm
ben çok hastalanıyorum artık yaw
eskiden hiç hasta olmazdım şimdi hastalıktan gözümü açamıyom
kombiyi yakıyoruz biz akşamları
yaw bende başlıycamda markete gidemedim soğan almaya
http://davf.daisypath.com/zCSop3.png
vale bu imza sana
sizin evlenme yıldönümünüz 18 mayıs 2008 miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?