selammmm:79::79::79::79::79::79:
canım hosgeldin ama ben gidiyommm yarın bu saatte burda olucam ama
önemli değil cnm 2 gün geç başlarımsaolasın canım yaaa havalar dengesiz hiç tadı yok ondan herkes hasta
tühh bilseydim seninde içeceği birlikte basladık ben diyetede basladım divim 80 i gördüm kiloda
bu sefer cok kararlıyım zayıflıcam yoksa alıp basımı gidicem saabah kalktım
düzenli yemeye basladım plateste yaptım sabah kendimi cok zinde hissediyorum
inşallah kolaycacık veririm
bizimkine daha çok var 24 ağustos 1998evet canım benim hiç bişeyide unutmuyon sizinki ne zamandı
önemli değil cnm topiği savsaklamayalım randevularımızada uyalım sosyal hayattan geri kalmayalımcanım arkadasım benim cıkmam lazım bugün bi arkadasa söz vermiştim kahve içmeye gidicem
ama yeni yeni toplanmaya baslamıstık yarın aynı saattte allah izin veririse burdayım
selammmm:79::79::79::79::79::79:
pcimi uavaş netmi anlamadım ama sinir etti beniiiiiiiiiiiiiiiii
valla bende aynı umutla girdim odaya ama dr bana nur topu gibi polikistiklerin var dedihoşbuldum canım evet nesliş ten haber bekliyorum şu düştüğümüz hallare baksana ya geçen gün sen gitin sanki hamilesinde gelincez bebğimin kalp atışını duydum diyecek gibi bekliyorduk
şimdide nesliden bekliyoz ama ben inanıyorum o günlerde gelecek inşallahhhh
canım benide kaynımgil çagırdılar ya ama ben hiç gitmek istemiyommmmm
neyse snede benim kusuruma bakma canım tamammı
neslihan inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar sizleri çok seviyorum
tamam cnm ama her sene 7. ayda tatile gidiyoruz
o ay tedaviyi aksatabilirim ama glukofeni bırakmam
izmirin havası şu anda netten baktığıma göre bizim yaz havası
ah ulen şimdi orda olmak vardı
tam anlayamadım konuyu ama eğer öyleyse bile hakkında hayırlısı olsun
arada gelse topiğe anlatsa neler yaptığını
ben hastayım aygın baygın yattım dün bütün gün
bugün biraz daha iyiyim
ev 2 günde göçtü mecburen kalkıp toparlamam lazım
cnm benim kalbini ferah tut
inşallah Allah korktuğuna uğratmasın
hayırlı güzel haberlerle gel
nesliş cnm hayırlı haber varmı
inşallah güzel şeyler söylemiştir dr
merakla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz cnm
bu arada rüyanda hayır olsun inşallah
güle güle canım benimdeelime fırsat geçtikce bakıom işte
neslihandan haber varmı diye bakım dedim
hoşbuldum canım evet nesliş ten haber bekliyorum şu düştüğümüz hallare baksana ya geçen gün sen gitin sanki hamilesinde gelincez bebğimin kalp atışını duydum diyecek gibi bekliyorduk
şimdide nesliden bekliyoz ama ben inanıyorum o günlerde gelecek inşallahhhh
canım benide kaynımgil çagırdılar ya ama ben hiç gitmek istemiyommmmm
neyse snede benim kusuruma bakma canım tamammı
neslihan inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar sizleri çok seviyorum
Çok sağolunn kızlarrr...Eve ancak gelebildimmmm..Dra gittim çıkınca da bir arkadaşla buluştukkkk...
Evettt gelelim banaaa..Çok dua ettim içeride hayırlısı ne ise o olsun dedimmm...
Ve her zamanki gibi aynıı...Değişen birşey yokk...PKO DEvammm....Daha önce hiç yaptırmadığım için ve tedaviye başlayacağız Simir testi yaptıı..Ve adetimi beklediğimiz içinn adetin 3.en geç 5. günü gel klomene başlayacağız dedi...Değerlerin eğer değişmedi ise inşallah iyi sonuç alırız dedii... Ayrıca daha çatlmama görememişş...
Rahim filmini çektireli 2 sene olmuş ona gerek yok ama eşin 3 sene olmuş tahlil sperm tahlili yaptıalı ondan tekrar istedi....Bakalımmm böyle işteeee....
Zaten geçen sene 1 kere en son gittiğim dr. olduğu için kartım önünder konuştu benimlee...Ayrıca şey dedi 6 kere yumurtlama takibi 4 kere aşılamadan sonra tüp bebek öneriyoruz dedi..İnş. gerek kalmaz...
Glukofene devam dedi dr.um..Hatta hamile kalırsan ilk üç ayda kullanacaksın dedi..
Glokofen kullandığın için bir dahiliyeye gidip böbreklerle ilgili tahlil yaptırmama gerek var mı dedimm..Olabilir bir yaptırabilirsinn çünkü hamilelikdede devam edecez sonuçta dedi...
Şimdilik beklemedeyizzz...Kızlar destekleriniz için çok teşekkürlerrrr...
Evet çıktığımda çok üzüldümm o anda hamilesin demesini çok bekledimm ama değildim iştee..Ve herşeye baştan başlayacaktıkk...Zaman uzun gelecek önümüzde ve sabretmem gerekecek...
İnşallah Rabbim Hakkımızda Hayırlısını versin.nnnnn....
Ama şu var asla ipin ucunu bırakmayacağımmm...
bugün canparçam kaymağım kuzum herbişeyim canım oğlumun 2. doğum günü .iyiki doğdun iyiki geldin dünyamıza seni çok seviyorum küçük erkeğim.doruk paşam sen çok yaşa.
bugün canparçam kaymağım kuzum herbişeyim canım oğlumun 2. doğum günü .iyiki doğdun iyiki geldin dünyamıza seni çok seviyorum küçük erkeğim.doruk paşam sen çok yaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?