Dokuz Doğuranlar

nabıyosunuzzz
ben işe başladım gene duramadım evde oturunca kafadaki keçiler çoğalıyo:76::76::76::76:

offf yaa adet tarihim 10u NOLCAK BAKALIM DÜŞÜNMÜYORUM DÜŞÜNMÜYORUM GENE OLMUYO

tüp bebek artık gecen doktorla markette karsılastık son model arabasıyla karısında ayrı kendinde ayrı allahım dedim bizim paralarla sefa sürüyolar offf offfff eşim işten çıktı ya para var ama yeni iş kurcak onun için bişi de diyemiyorum gidelim dio 5 milyar vercez:2::2: ben sitresten ölürüm valla bi olmassa vicdan azabından ölürüm nabcam bilmiyorum yok sen işini kurunca gideriz diyorum :78::78:4aydır gitmiyoruz doktora nabmalıyım bilmiyorum olmassa maddi ve manevi biterim gb gelio tek umudum o kaldı çünkü allahım yardım ettt bize heppimize

neslihancım lütfen tedavini bırakma kıs bunca sene oldu daha aşılama felan dogru düzgün yapmadın kesin olur canikom daha bişi denemedin bile kısıyorum sana sakın bukez yarıda bırakma inş. olucak

aysemmmm kuzummmm sen nediyon ya aklım sende su kaynana gitse basından bak nasıl hamiş kalıon hahhhaaa bak aleynaya almış bebişini hemide erkekkini göbüşlünee bizimde olcak arkedesim inş.

aleyna aferim kıss hem kocikini hem evini hem bebişini alıp geldin bende kayboluyom kayboluyom ortadan gene elim göbüm boş geliyorum nolur dua et bize bu halay paşamıza hiç halim yok ama

eski kısalr sizide öptüm

beryal senide kuzum dövme yaw arada geliolar bana gelip burda aglancam valla senden korkuma aglanamıyom nasıl korkuttun kıs beni:90::90::90:

divinty ,vale, sumoş ,dyd,belenay,dH sayamadım herkezz

ya SİNEM NERDE BU ARADA

sizi seviyorum gergin ve kuruyumm muayen günüm yaklastı kendimi dinlemiyorummmmmrahatım rahatımmmm

degilim yaw nolur oluverse
doktora vercem paracıklarla cocuma herseyleri alsam nolur allahım ya kimseye muhtac etme bizi yolla bebişlerimizi divinty nin dedi gb ister kıs olsun ister erkek ister 2iz ister3üz

isterimisterim isterimgöbüş isterimmmmmmm

hayılı akşamlarrrr kızlar ışıklarınız yanar siz nirdesiniz canlarım
neslihan hepimiz öyleyiz canım şimdi buğün ben gitsem banada aynı şeyi söylerler pko var tiroit degerlerin düzene girmesi lazım diye ufff şu illet pko ve tiroityüzünden doğru dürüst tedavi bile olamıyorum hayırlısıcanım inşallah olacak hepimizin
hem biliyormusun hakseverin dediği gibi sende bende ne aşılama ne tüp bebek denemedik inşallah gerek kalmazda
divinty aslında eşimi ikna etsemde gitsem o günleri beklemesem biliyorsun benim adet bi gittimi 4 ayda geliyo hayırlısı
anam buğün doruk ve elif elanın doğum günleri iyiki doğdunuz canlaım benim sizleri kocamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn öpüyom
haksever canım napam gitmiyor valla napcam bilmem öyle sıkıntlıyımki sorma bu arada nasılsın canım inşallah adet değil de bebk gelir canım benim
evet vale bu kızlar sırayı savdılar sıa bizde
ben ne diyom kızlar biliyomusunuz tedaviye başladıgımızı kimseye söylemesek ben bi kaynanama söylesem yani eltimlere görümceme söylemesem olur sonra iyi olmuyor
offf neçok derdim
çok derdim var çok deim varrrrrrrr

bu aada beryal abla sevğinin kızı olacakmış eklersin kendileri yazmazlar ancak biz takip ederiz nesem

ben gene kafayı sıyırmak üzereyim hayatımda bi çocuk derdim vardı herseyim dogru gidiodu hersey tepetaklak oldu eşim işten çıktı zor hersey bilmiyorum bi yandanda diorum böle dertlerimiz olsun cocumuz olsun hayırlısı işte ne düşüncamı sasırdım(((

iyi olmaya calısıyorum rabbim yardım etsin hepimize

günde iki kere içiyorum canımm..Sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yatarken....

Sağol canım inş. hayırlısı olsunnn...

bugün canparçam kaymağım kuzum herbişeyim canım oğlumun 2. doğum günü .iyiki doğdun iyiki geldin dünyamıza seni çok seviyorum küçük erkeğim.doruk paşam sen çok yaşa.

Oyyy doruk paşamızınnn bugün 2. yaşını doldurdu dimee..Valla Beryalimm kendi derdimize düştükk unuttum ben tarihi bileee...Çok öpüyorum paşamızı tatlımmm..Benim için öppp...İnşallah nice nice sağlıklı uzun ömürler olsunnnn...

Divişimm yanlış biliyorsunn...Buiçtiğimiz metformin içerikli ilaçlar bizde insülin dirwencini düzene sokuyor ve pkonun anormalleştirdiği hormonları bir nevi düzene sokuyor ve pko aynen duruyor ama yumurtlamayı sağlıyor....
Benim bildiüğim bu canımm...

İnşallah bütün kalan arkadaşlar ile bu sefer Rabbimin izin ilede bebeklerinmize kavuşacağızzz...Bol Tevekkül ve SAbırrrr ilee...İnşallahhhhh....

Hepimiz aynı şeyi istemiyormuyuzzz...Hepimizin bir sorunu varrr...Ama hiç isyan etmememiliyizz...Buda Rabbbim isterse olacak tabii ki ama illaki olması gereken ve olacak olmalı dememeliyizzz...Rabbim sanada inşş...nasip ederrrrr...
Haksevercimmm bence senin burada öernek alabileceğinn tek kişi var oda BELENAY ablammm...Bak onada dr. tek yolu tüp bebek demişti ama Rabbimin izni ile sabretti ve bebeğine çok şkür kavuştuu....Lütfen çok fazla isyan etmeee herşeyin hayırlısınıııı istiyorummm senin ve tüm arkadaşlarım içinnnn...İnşşş...hepimiz kavuşacağızz inşşşşşşşşşşşşşşşş....

Doğru diyorsun ayşecimm daha tedavinin en başındayızzz...İnşş..çok uğraşmadan kavuşacağız bebeklerimizeee..İnşallahhhhhhh...

Herkese iyi gecelrrrrrrrrrrr....

dorukkkkk paşammmmmmm iyiki doğdun allahım seni ailene bağışlasın inşallah...darısı prenses defnenin başına inşallah

neslişim üzme tatlı canını herşeyin bası sağlık biz çaba gösterelim takdir güzel rabbimin
bende 5 tane meleğimi kaybettim izne gittiğimde o kadar cok üzüldümki benle aynı zamanda evlenenler
ikinci doğurmus bende sonrakilerde ya hamile yada yeni dogurmuslar
bide insanlar her kafanı görünce laf sokmaları gelinde varmı bişe kilo almış hamilemi yoksa
ama ben ne yaptım gezdim tozdum giyindim kuşandım ohhh hayatını yaşıyosun dedirttirdim
içim yana yana izindeyken senin bi yazını okudum hıckıra hıckıra agladım
biliyorum güçlüsün nasihata ihtiyacın yok ama anlatmak geldi içimden bu yazıyıda ağlıyarak yazıyorum nedense
offffff allahım ne olur benim ve benim gibi olan dostlarım kucağını boş bırakma
güçümüze nefsimise sahip cık isyan ettirme allahımmmmm
haksever canım allah yardımcın olsun tez zamanda rahata kavustursun inşallahhh

doruk ve iyiki dogduun topiğimize neşe getirdinizzzzzzzzzz

Son düzenleme:
doruk ve iyiki dogdun topiğimize neşe getirdinizzzzzzzzzz

Son düzenleme:
günaydın canlar nasılsınız uzun zamandan sonra geldim herkes iyidir umarım doruk paşanın dün doğum günüymüş ayy kuzum benim ne zaman büyüdüde iki yaşına girdi maşallah paşama iyiki doğdun paşam iyiki varsın
ben 4 gün izinliydim evde geçirdim günlerimi bir gece acillik olum idrarımı yapamadım sonda taktılar off sinir bi geceydi şükür şimdi yvaş yavaş düzene girdi mide bulantılsrım hat safhaya çıktı birşey yiyip içemiyorum 72 kiloyla başladığım hamilelik maceram 69 la devam ediyor kilo veriyorum bişey yiyemeyince kendimi zorluyorum ama bu seferde herşey kokuyor doktor ilk üç ay sorun olmaz dedi bebişimle şimdilik mutlu mesut yaşayp gidiyoruz bizden haberler böle
neslihancım doktora gitmişsin hayırlı olsun canım hiiiç üzülüp kafaya takma o geleceği saati biliyor belemediğin anda pat diye çıkıveriyor karşına yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin
divicim sen nasılsın rabbim sanada nasip etsin tatlı bir bebiş
ayşe hep dualarımdasın olacak önce inanacağız ondan sonra çalışacağız ondan sonra başaracağız
valecim sende hoşgeldin umarım güzel bir tatil olmuştur bak kiloları ver hemen nasıl hamile kalcan ben 15 kilo verdim ondan sonra hamile kaldım rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda
haksever sende takma kafana hep söylüyorum hiç ummadığın anda geliyor bu keratalar sabır ve dua ile inşllah sende kavuşacaksın meleğine
beryal toprağım sen nasılsın paşamla cimcime nasıllar
dyd seni göremiyorum inşallah sorun yoktur nasıl gidiyor hamişlik
bircan sen nasılsın hümayı öp benim için arada bi ziyaret edin geçenki gibi ben gelemesemde siz gelin emi
yaren se nasılsın oğluşun nasıl bakalım

ve topiğin tüm hatunları herkese selam öpüldünüz

saol abla bende seni merak etmiştim cok gecmiş olsun bebişimize iyi bak
kilolara gelince diyete basladım abla iki gündürde pilates yapıyorum cok acaip bi spormuş
cok rahatlatıyo insanı bu sözünden sonra kesinlikle 10 kilo vericem umarım bebişim gelir:78:

ben kactım neslişim seni gördüm ama cıkıyorum arkadaslarla dısarıda oturucaz yine gelirim öptüm

Oyyy canım benimmm...SAbredecez bekleyeceğizzz...Ben çok duygusalım bu arlar ve o arada yazdım o yazıyı...
Sizi üzmek için eklemedimm asla sadece duygularımı paylaşmak istedim...
Rabbim inşallah sırayla bizi meleklerimize kavuşturacakkk...İnşallahhhhhh...
Çok sabırlı olmamız lazım ve çok tevekkül etmemiz lazımm..Ve tabiki tedaviye devamm....

İnanırmısın sabah babam aradı adamcağız soramıyorda hani dün ne yaptın diye bende birşey söylemedim...

Ama sonra mesaj çektimm...Aynen şöyle "CaNIM BABAM BENİM. İYİ Kİ VARSIN. DÜN DOKTORA GİTTİM VE TEDAVİYE BAŞLADM. NE OLUR BANA DUA ET..BABANIN ÇOCUKLARINA ETTİĞİ DUA KABUL OLURMUŞ.. İNAŞLLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ..ÇOK ÖPÜYORUM..."

yAZdım ve mesaj attımmm...Ya birde korktumm adam 60 yaşında heyecandan düşer bayılır diye...Oda benim gibi çok duygusal ve ince düşüncelidir...Hayatımda ilk defa babam a bu konudsa bişey yazdımm...Umarım beni yanlış anlamaz...Ve bu akşam da onlara gidiyorum..Bakalım tepkisi ne olacak...

Sağol ablammm
Çok geçmiş olsun ablacığımmm...Oyoy kilo mu veriyorsunnn...Umarım hamile kalınca bende kilo veririmm...:)))))))))
Şaka bir yana çok dikkat et ablamm...Genelde kiloveriliyor zaten...Ama sen sebzeni meyvanı proteinini yinede tüket...

İnşallah bizlerde en yakın zamanda haberlerimizi alırız...

ben kactım neslişim seni gördüm ama cıkıyorum arkadaslarla dısarıda oturucaz yine gelirim öptüm

Bende öyle bir bakım deimm çok yoğuunumm bir okadareda hastayımmm...Boğazlar şiş ve ateşli ateşli takılıyorum iştee....

Bende öptüm seni kuzummm....İyi gezmeler.r...

canım doruk paşanın doğum günü kutlu olsun
daha nice uzun sağlıklı yıllar dilerim
amin canikom çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 268385

doruk paşa sen çok yaşa iyiki doğdun
sağol teyzoş
sende iyiki vrsın
zaman ne cabuk geciyo iyiki dogdun paşamız allah büyük büyük yaslarınıda göstersin hayırlı evlat olsun canım

amin teyzesi
sağol
rabbim sana ve tüm isteyenlere bu güzel duyguları tattırsın inşallah

aferin size minnoşlar nesliş diviş ve ayşom bu ay tedaviler başlaycak inşallah 3ünüzdende hayırlı haberler gelecek
ama olmazsada yılmak yok unutmayın ben 4 yıl nelert çektim sürekli tedavi ve ilaç
kulağınızı çejkmek değil başınızın etini bile yerim sakın umutsuz olmayın .
sizleri seviyorum canlarım

canım arkadaşım benim mesajına sondan başlıyarak cevap vereyim çünkü son yazdığın çok umut verici pes etmeyecek olman çok sevindirici canım
bunun bilincindesin artık bu yola başladın bebeği kucağına almadan bırakma yok unutma
inşallah smear ve diğer testler temiz çıkar bir kaç ay içimnde meleğine kavuşursun canım
glukofeni ben 2 hamileliğimdede 5 ayıma kadar içtim bir sorun olmadı tatlım

selammmm:79::79::79::79::79::79:
selamlar canımmmmmmmm
Günaydın arkadaşlarr..nasılsınız.ben çok yoğunum ama okuyorum hepinizi.yağız tam bir felaket.şimdide grip oldu gece gündüz birbirine girdi.hepinizi çokkk çokk öpüyorum.kendinize çok iyi bakın..
selam canım
havalar bebişleri mahvediyor dorukta birkaç gündür hapşuruyor ve arada burnu akıyor
sanırım oda grip olacak
geçmiş olsun oğluşuna canım
canikom tedavini aksatsanda dediğin gibi ilacını içmeye devam et sakın bırakmna
bu arada geçmiş olsun havalar birden soğumaya başladı dikkat et kendine
bu arada izmir seni bekliyor bir fırsatını bulunca hemen gel tatlım
seni misafir etmek beni mutlu eder bekliyorum ve bunu söz kabul ediyorum
bu aada beryal abla sevğinin kızı olacakmış eklersin kendileri yazmazlar ancak biz takip ederiz nesem
hayırlısı olsun canım eklerim hemen listeye

sağlık olsun canım inşallah kısa zamanda tekrar iş bulur eşin
sende sakın sıkıntı yapma eşine destek ol canım
erkekler içlerine atarlar böyle zamanlarda herşeyi
sana büyük görev düşüyor canım allah size sabır versin herşey gönlünüze göre olur inşallah

hoşgeldin canım benim ben sana kızmıyorum sadece bir ara çok kafana taktın bunalıma girdin seni kendine getirmek için kızdım sana yoksa niye kızayım tatlım
ama artık düzeldin öle isyankar davranmıyorsun bu bile gelişme canım
şimdi eşine destek ol
meleğin nasılsa zamanı gelince sana ulaşacaktır
eşin işine girsin hayırlııyla o zaman tedavine hemen başla canım

dorukkkkk paşammmmmmm iyiki doğdun allahım seni ailene bağışlasın inşallah...darısı prenses defnenin başına inşallah

amin teyzesi sağol
çok teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…