sakın kendini bırakma ve umutsuz olma canımneslişim üzme tatlı canını herşeyin bası sağlık biz çaba gösterelim takdir güzel rabbimin
bende 5 tane meleğimi kaybettim izne gittiğimde o kadar cok üzüldümki benle aynı zamanda evlenenler
ikinci doğurmus bende sonrakilerde ya hamile yada yeni dogurmuslar
bide insanlar her kafanı görünce laf sokmaları gelinde varmı bişe kilo almış hamilemi yoksa
ama ben ne yaptım gezdim tozdum giyindim kuşandım ohhh hayatını yaşıyosun dedirttirdim
içim yana yana izindeyken senin bi yazını okudum hıckıra hıckıra agladım
biliyorum güçlüsün nasihata ihtiyacın yok ama anlatmak geldi içimden bu yazıyıda ağlıyarak yazıyorum nedense
offffff allahım ne olur benim ve benim gibi olan dostlarım kucağını boş bırakma
güçümüze nefsimise sahip cık isyan ettirme allahımmmmm
haksever canım allah yardımcın olsun tez zamanda rahata kavustursun inşallahhh
doruk ve iyiki dogduun topiğimize neşe getirdinizzzzzzzzzz
aferin size minnoşlar nesliş diviş ve ayşom bu ay tedaviler başlaycak inşallah 3ünüzdende hayırlı haberler gelecek
ama olmazsada yılmak yok unutmayın ben 4 yıl nelert çektim sürekli tedavi ve ilaç
kulağınızı çejkmek değil başınızın etini bile yerim sakın umutsuz olmayın .
sizleri seviyorum canlarım
canım arkadaşım benim mesajına sondan başlıyarak cevap vereyim çünkü son yazdığın çok umut verici pes etmeyecek olman çok sevindirici canım
bunun bilincindesin artık bu yola başladın bebeği kucağına almadan bırakma yok unutma
inşallah smear ve diğer testler temiz çıkar bir kaç ay içimnde meleğine kavuşursun canım
glukofeni ben 2 hamileliğimdede 5 ayıma kadar içtim bir sorun olmadı tatlım
Bismillahirrahmânirrahîm
"Aydınlık sabahı düşün. Ve durgun karanlık geceyi… Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı. Öteki dünya senin için (hayatının) bu bölümünden daha iyi olacak! Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbinden geçeni) bağışlayacak ve seni hoşnud kılacak."
(Duhâ Suresi 1/5)
HAYIRLI CUMALARRRR....
Canlarımmmm bu arada bu akşam saatinde Eyüp Sultandaydımm...Ve sizlere hepimize çok çok dua ettimmmmm...İnşallah dualarımız kabul olurrr...Ayy ordaki atmoser öyle güzel ki...Ben orda büyüfdümmm..Orda doğdummm...Evlenince buraya taşındımmm..Ama annemler orada oturuğu için bazen Camiye gidip dua ediyorummm...Bundan sonra daha sık gideceğimmm...Ayrıca inş. bebeğim olursa onu da ziyarete getireceğimmm....Çok ama çok manevi kokan çok güzel bir yerrrr...Böyle işteee...
Herkese iyi gecelerrrr...Bende ÇOK hastayım işte boğszlar falan şişmişş..Birde ateş var sormayınnn...Şimdi ilsçlarımı içtimde yatımmm sabah iş var...İnş. çok kötü olmammm çünkü işe gitmek zorundayımmm çok işim var...((
Bende seni seviyorumm birtanemmmm..İyiki varsınnnnnnn...
İnşallah hayırlı haberlerimizi sıraylada olsa inşallah 2012 ye kadar veririz birtanemmm...2012 ve yeni yılda inşallah hepimiz meleklerine kavuşmuş veya yeni hamile kalmış oluruzz....
Canımsın yaaa...Bende okadar çok umutluyum ki anlatamammmm...Bu sefer olana kadar peşini asla bırakmayacağımmmm...Babama bile sözünü verdimmm..O mesajı boşuna çekmedimmm...Çok umutluyummm...Ve çok rahatımmmm...Ama sabrımı çok olması lazım ve etrafımdakilerin söylediklerine karşı kendimi güçlü tutmam lazımmmm...Annemede dedimmm tedaviye başlamış falan diye kimseye söylemeyin dedimmm..Böyle işteee...Ama birine söyledim ki söylediğime pişman ıoldum çünkü onun ağzı çok açık herkese söyler şimdi..O yüzden yarın güzxel bir dille onu uyarmam lazımmm...
Çok öpüyorum seni beryalimmmmmm...
günaydın canlar nasılsınız uzun zamandan sonra geldim herkes iyidir umarım doruk paşanın dün doğum günüymüş ayy kuzum benim ne zaman büyüdüde iki yaşına girdi maşallah paşama iyiki doğdun paşam iyiki varsın
ben 4 gün izinliydim evde geçirdim günlerimi bir gece acillik olum idrarımı yapamadım sonda taktılar off sinir bi geceydi şükür şimdi yvaş yavaş düzene girdi mide bulantılsrım hat safhaya çıktı birşey yiyip içemiyorum 72 kiloyla başladığım hamilelik maceram 69 la devam ediyor kilo veriyorum bişey yiyemeyince kendimi zorluyorum ama bu seferde herşey kokuyor doktor ilk üç ay sorun olmaz dedi bebişimle şimdilik mutlu mesut yaşayp gidiyoruz bizden haberler böle
neslihancım doktora gitmişsin hayırlı olsun canım hiiiç üzülüp kafaya takma o geleceği saati biliyor belemediğin anda pat diye çıkıveriyor karşına yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin
divicim sen nasılsın rabbim sanada nasip etsin tatlı bir bebiş
ayşe hep dualarımdasın olacak önce inanacağız ondan sonra çalışacağız ondan sonra başaracağız
valecim sende hoşgeldin umarım güzel bir tatil olmuştur bak kiloları ver hemen nasıl hamile kalcan ben 15 kilo verdim ondan sonra hamile kaldım rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda
haksever sende takma kafana hep söylüyorum hiç ummadığın anda geliyor bu keratalar sabır ve dua ile inşllah sende kavuşacaksın meleğine
beryal toprağım sen nasılsın paşamla cimcime nasıllar
dyd seni göremiyorum inşallah sorun yoktur nasıl gidiyor hamişlik
bircan sen nasılsın hümayı öp benim için arada bi ziyaret edin geçenki gibi ben gelemesemde siz gelin emi
yaren se nasılsın oğluşun nasıl bakalım
ve topiğin tüm hatunları herkese selam öpüldünüz
hayırlısı olsun hakseverben gene kafayı sıyırmak üzereyim hayatımda bi çocuk derdim vardı herseyim dogru gidiodu hersey tepetaklak oldu eşim işten çıktı zor hersey bilmiyorum bi yandanda diorum böle dertlerimiz olsun cocumuz olsun hayırlısı işte ne düşüncamı sasırdım(((
iyi olmaya calısıyorum rabbim yardım etsin hepimize
keşke birikmiş yumurtalarıda temizleseydi içerdenDivişimm yanlış biliyorsunn...Bu içtiğimiz metformin içerikli ilaçlar bizde insülin dirwencini düzene sokuyor ve pkonun anormalleştirdiği hormonları bir nevi düzene sokuyor ve pko aynen duruyor ama yumurtlamayı sağlıyor....
Benim bildiüğim bu canımm...
.
yawrıım sıkma canını herşey kader kısmetneslişim üzme tatlı canını herşeyin bası sağlık biz çaba gösterelim takdir güzel rabbimin
bende 5 tane meleğimi kaybettim izne gittiğimde o kadar cok üzüldümki benle aynı zamanda evlenenler
ikinci doğurmus bende sonrakilerde ya hamile yada yeni dogurmuslar
bide insanlar her kafanı görünce laf sokmaları gelinde varmı bişe kilo almış hamilemi yoksa
ama ben ne yaptım gezdim tozdum giyindim kuşandım ohhh hayatını yaşıyosun dedirttirdim
içim yana yana izindeyken senin bi yazını okudum hıckıra hıckıra agladım
biliyorum güçlüsün nasihata ihtiyacın yok ama anlatmak geldi içimden bu yazıyıda ağlıyarak yazıyorum nedense
offffff allahım ne olur benim ve benim gibi olan dostlarım kucağını boş bırakma
güçümüze nefsimise sahip cık isyan ettirme allahımmmmm
haksever canım allah yardımcın olsun tez zamanda rahata kavustursun inşallahhh
günaydın canlar nasılsınız uzun zamandan sonra geldim herkes iyidir umarım doruk paşanın dün doğum günüymüş ayy kuzum benim ne zaman büyüdüde iki yaşına girdi maşallah paşama iyiki doğdun paşam iyiki varsın
ben 4 gün izinliydim evde geçirdim günlerimi bir gece acillik olum idrarımı yapamadım sonda taktılar off sinir bi geceydi şükür şimdi yvaş yavaş düzene girdi mide bulantılsrım hat safhaya çıktı birşey yiyip içemiyorum 72 kiloyla başladığım hamilelik maceram 69 la devam ediyor kilo veriyorum bişey yiyemeyince kendimi zorluyorum ama bu seferde herşey kokuyor doktor ilk üç ay sorun olmaz dedi bebişimle şimdilik mutlu mesut yaşayp gidiyoruz bizden haberler böle
neslihancım doktora gitmişsin hayırlı olsun canım hiiiç üzülüp kafaya takma o geleceği saati biliyor belemediğin anda pat diye çıkıveriyor karşına yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin
divicim sen nasılsın rabbim sanada nasip etsin tatlı bir bebiş
ayşe hep dualarımdasın olacak önce inanacağız ondan sonra çalışacağız ondan sonra başaracağız
valecim sende hoşgeldin umarım güzel bir tatil olmuştur bak kiloları ver hemen nasıl hamile kalcan ben 15 kilo verdim ondan sonra hamile kaldım rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda
haksever sende takma kafana hep söylüyorum hiç ummadığın anda geliyor bu keratalar sabır ve dua ile inşllah sende kavuşacaksın meleğine
beryal toprağım sen nasılsın paşamla cimcime nasıllar
dyd seni göremiyorum inşallah sorun yoktur nasıl gidiyor hamişlik
bircan sen nasılsın hümayı öp benim için arada bi ziyaret edin geçenki gibi ben gelemesemde siz gelin emi
yaren se nasılsın oğluşun nasıl bakalım
ve topiğin tüm hatunları herkese selam öpüldünüz
:78: çok güzel yazmışsın cnm okuyunca çok duygulandımOyyy canım benimmm...SAbredecez bekleyeceğizzz...Ben çok duygusalım bu arlar ve o arada yazdım o yazıyı...
Sizi üzmek için eklemedimm asla sadece duygularımı paylaşmak istedim...
Rabbim inşallah sırayla bizi meleklerimize kavuşturacakkk...İnşallahhhhhh...
Çok sabırlı olmamız lazım ve çok tevekkül etmemiz lazımm..Ve tabiki tedaviye devamm....
İnanırmısın sabah babam aradı adamcağız soramıyorda hani dün ne yaptın diye bende birşey söylemedim...
Ama sonra mesaj çektimm...Aynen şöyle "CaNIM BABAM BENİM. İYİ Kİ VARSIN. DÜN DOKTORA GİTTİM VE TEDAVİYE BAŞLADM. NE OLUR BANA DUA ET..BABANIN ÇOCUKLARINA ETTİĞİ DUA KABUL OLURMUŞ.. İNAŞLLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ..ÇOK ÖPÜYORUM..."
yAZdım ve mesaj attımmm...Ya birde korktumm adam 60 yaşında heyecandan düşer bayılır diye...Oda benim gibi çok duygusal ve ince düşüncelidir...Hayatımda ilk defa babam a bu konudsa bişey yazdımm...Umarım beni yanlış anlamaz...Ve bu akşam da onlara gidiyorum..Bakalım tepkisi ne olacak...
ayy inşallah beryalcimaferin size minnoşlar nesliş diviş ve ayşom bu ay tedaviler başlaycak inşallah 3ünüzdende hayırlı haberler gelecek
ama olmazsada yılmak yok unutmayın ben 4 yıl nelert çektim sürekli tedavi ve ilaç
kulağınızı çejkmek değil başınızın etini bile yerim sakın umutsuz olmayın .
sizleri seviyorum canlarım
geçmiş olsun canım doruk paşamaselamlar canımmmmmmmm
selam canım
havalar bebişleri mahvediyor dorukta birkaç gündür hapşuruyor ve arada burnu akıyor
sanırım oda grip olacak
geçmiş olsun oğluşuna canım
canikom tedavini aksatsanda dediğin gibi ilacını içmeye devam et sakın bırakmna
bu arada geçmiş olsun havalar birden soğumaya başladı dikkat et kendine
bu arada izmir seni bekliyor bir fırsatını bulunca hemen gel tatlım
seni misafir etmek beni mutlu eder bekliyorum ve bunu söz kabul ediyorum
Canlarımmmm bu arada bu akşam saatinde Eyüp Sultandaydımm...Ve sizlere hepimize çok çok dua ettimmmmm...İnşallah dualarımız kabul olurrr...Ayy ordaki atmoser öyle güzel ki...Ben orda büyüfdümmm..Orda doğdummm...Evlenince buraya taşındımmm..Ama annemler orada oturuğu için bazen Camiye gidip dua ediyorummm...Bundan sonra daha sık gideceğimmm...Ayrıca inş. bebeğim olursa onu da ziyarete getireceğimmm....Çok ama çok manevi kokan çok güzel bir yerrrr...Böyle işteee...
Herkese iyi gecelerrrr...Bende ÇOK hastayım işte boğszlar falan şişmişş..Birde ateş var sormayınnn...Şimdi ilsçlarımı içtimde yatımmm sabah iş var...İnş. çok kötü olmammm çünkü işe gitmek zorundayımmm çok işim var...((
selamlarrr hayırlı cumalar canlarımmmm
neslihan duan için çok saol canım amainnn diyorummmm
divin beryal hoşgeldiniz canlarım nasılsınız
Bismillahirrahmânirrahîm
"Aydınlık sabahı düşün. Ve durgun karanlık geceyi… Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı. Öteki dünya senin için (hayatının) bu bölümünden daha iyi olacak! Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbinden geçeni) bağışlayacak ve seni hoşnud kılacak."
(Duhâ Suresi 1/5)
HAYIRLI CUMALARRRR....
selamlarrr hayırlı cumalar canlarımmmm
neslihan duan için çok saol canım amainnn diyorummmm
divin beryal hoşgeldiniz canlarım nasılsınız
1.divinityvildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose
5 ve 8 numaralı arkadaşlar hiç uğramıyolar
rozalinde hiç uğramıyo
acaba ilerinden hamile kalan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?