hayırlı cumalar neslişim ve beryalim
çok anlamlı bu eklediğin ayetler
nerden buldun acaba öğrenebilirmiyim
:78:
ayy inşallah beryalcim
2012 bize uğurlu gelir umarım
geçmiş olsun canım doruk paşama
izmire gelmeyi çok isterim dün kocike söyledim arabayla gitsek çok uzak ilerleyen yıllarda uçakla gideriz dedi
oraya kadar gelirsek inşallah kısmet olursa seni ve beloşumu görmeyi çok istiyorum
hiç bir bilgim yok canım listeyi baya bir eledim bu kadar kişi kaldık
gelmeselerde inşallah hamile kalmışlardır
hoşbuldum ayse seninde hayırlı cumaların olsun cnm
saçlarınmı ağarmış senin
gelsene eşşek sıpası yazan yerde okudumda
canım valla dün aynada baktımda hiç iyice bi bakmamıştım ama saçlarım yarısı beyazlamış ağarmış yaşım daha 25 benim yaaaa zaten bugün pek efkarlıyım allah allah
ırsidir belki ailende varmı beyaz saçlı biri
benim kocikim aşkım sebebi hayatımda evlendiğimizde 24 yaşındaydı ve saçlarının yarısı beyazdı
şimdi beyazları daha fazla
onlar benim nurum diyor seviyor beyazlarını
bende seviyorum daha olgun ve karizmatik bir hava katıyor bence
şahsen simsiyah saça tercih ederim kır saçı
üzülme , bedenimiz zamana karşı koyamıyor
ne kadar dikkat edersek edelim ne yaparsak yapalım zaman galip geliyor
hem biliyonmu beyaz saç çok sağlam olur zor dökülür
canım benim allahım tez zamanda nasip etsin vallaOyyy canım benimmm...SAbredecez bekleyeceğizzz...Ben çok duygusalım bu arlar ve o arada yazdım o yazıyı...
Sizi üzmek için eklemedimm asla sadece duygularımı paylaşmak istedim...
Rabbim inşallah sırayla bizi meleklerimize kavuşturacakkk...İnşallahhhhhh...
Çok sabırlı olmamız lazım ve çok tevekkül etmemiz lazımm..Ve tabiki tedaviye devamm....
İnanırmısın sabah babam aradı adamcağız soramıyorda hani dün ne yaptın diye bende birşey söylemedim...
Ama sonra mesaj çektimm...Aynen şöyle "CaNIM BABAM BENİM. İYİ Kİ VARSIN. DÜN DOKTORA GİTTİM VE TEDAVİYE BAŞLADM. NE OLUR BANA DUA ET..BABANIN ÇOCUKLARINA ETTİĞİ DUA KABUL OLURMUŞ.. İNAŞLLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ..ÇOK ÖPÜYORUM..."
yAZdım ve mesaj attımmm...Ya birde korktumm adam 60 yaşında heyecandan düşer bayılır diye...Oda benim gibi çok duygusal ve ince düşüncelidir...Hayatımda ilk defa babam a bu konudsa bişey yazdımm...Umarım beni yanlış anlamaz...Ve bu akşam da onlara gidiyorum..Bakalım tepkisi ne olacak...
Sağol ablammm
Çok geçmiş olsun ablacığımmm...Oyoy kilo mu veriyorsunnn...Umarım hamile kalınca bende kilo veririmm...:)))))))))
Şaka bir yana çok dikkat et ablamm...Genelde kiloveriliyor zaten...Ama sen sebzeni meyvanı proteinini yinede tüket...
İnşallah bizlerde en yakın zamanda haberlerimizi alırız...
canım allahım şükr ediyorum ve bekliyorum vaktini zamanını elbet yüzümüz güleceksakın kendini bırakma ve umutsuz olma canım
başkalarının seni üzmesine asla izin verme
eşin ve kendin için yaşa hayatını
canım benim sağol çok teşekkür ederim
canım öncelikle cok ama cok gecmiş olsunCanlarımmmm bu arada bu akşam saatinde Eyüp Sultandaydımm...Ve sizlere hepimize çok çok dua ettimmmmm...İnşallah dualarımız kabul olurrr...Ayy ordaki atmoser öyle güzel ki...Ben orda büyüfdümmm..Orda doğdummm...Evlenince buraya taşındımmm..Ama annemler orada oturuğu için bazen Camiye gidip dua ediyorummm...Bundan sonra daha sık gideceğimmm...Ayrıca inş. bebeğim olursa onu da ziyarete getireceğimmm....Çok ama çok manevi kokan çok güzel bir yerrrr...Böyle işteee...
Herkese iyi gecelerrrr...Bende ÇOK hastayım işte boğszlar falan şişmişş..Birde ateş var sormayınnn...Şimdi ilsçlarımı içtimde yatımmm sabah iş var...İnş. çok kötü olmammm çünkü işe gitmek zorundayımmm çok işim var...((
günaydın canlarım
hayırlı cumalar herkese
hayırlı cumalarhayırlı cumalarınız olsun canlarım
az sonra gelecemgemişi okuyacam
elimde değilki divin insanların lafların benim gelin 2. hamile diye gözüm içine baka baka övünmelerihayırlısı olsun haksever
ne desek boş teselli etmek zor ama naparsın insanın gücünün yetmediği zamanlarda en güzeli Allaha sığınıp ondan hayırlısını istemek ve sabretmek
şu doktorunun son model arabasına gelince hakediyolar bence
işleri çok zor
hele bazıları gerçekten aldığı parayı son kuruşuna kadar hakediyor
bizde azıcık kıçımızı zora sokup okusaydık dr olsaydık
keşke birikmiş yumurtalarıda temizleseydi içerden
yawrıım sıkma canını herşey kader kısmet
kız bende hem benim tarafta hemde kocikin tarafta tek kaldım
herkes 2. yi bile okula yazdırdı
soranlara istemiyorum diyorum , ben rahatı severim
kıçım o zora birdaha giremez diyorum kestirip atıyorum ama anlamıyolar
bayramda kocikin halası bana 2. yi yapmıyonmu meltem dedi
bende yok böyle iyi dedim
bir çiçekle bahar gelmez sen yap zaman geçirme dedi
o anda kocikin bir bakışı vardı halasına :88:kadını tersliycek diye ödüm patladı
birde bana kilo aldın sen rahmin yağlanmıştır ondan hamile kalamıyon dedi
teşhisi bile koydu kadın
ordan çıktıktan sonra halam değilya kim olursa olsun bu konuda canını sıkan olursa cevaplarını ver hiç çekinme dedi
bi arada babannesi takmıştı kafayı bana
onuda kaynatam haklamıştı
beloşum canım sen çalışıyonmu hala
işten ayrılıp evde dinlenmiyonmu
çok geçmiş olsun canım ya
demek 69a kadar düştün
neyse sağlığınız yerinde olsun kilo ver hiç önemli değil zaten son aylarda 3er 5er alacan depo yapacan
içimden sanki senin kızın olacakmış gibime geliyor
hayırlısı olsun kız erkek farketmez yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunlar
şekerkızla gecen konustum 3 düşük yapmış1.divinityvildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose
5 ve 8 numaralı arkadaşlar hiç uğramıyolar
rozalinde hiç uğramıyo
acaba içlerinden hamile kalan varmıdır
canım valla dün aynada baktımda hiç iyice bi bakmamıştım ama saçlarım yarısı beyazlamış ağarmış yaşım daha 25 benim yaaaa zaten bugün pek efkarlıyım allah allah
evet cnm beyaz saçlar daha sağlam ve sert yapılı oluyomuşolmazmı babamın saçlarıda erken agarmıştı
ciddimisn iyi dökülmesin daha iyi ya
hayırlı cumalar
elimde değilki divin insanların lafların benim gelin 2. hamile diye gözüm içine baka baka övünmeleri
bazen diyorumki hiç mi allahtan korkmuyolar acaba ben öyle bi durumda olsam yaprmıyım acaba
ama yapmazdım bugün bizim durumumuz iyi arabamız atımız var diye kıskançlık yapanlar bana çocuklarıyla nispet yapıyo
sen benden rahatsan benden eksiksin der gibi konusma tarzları canımı yakıyo kendim diye demiyorum boyum uzun olması
tenimin beyaz olması benim elimde olan bişe değil allah vergisi ama bunu bile kıskanıp bi giydiğimi bi daha giymediğim zaman hesabı tutanlar
canımı yakıyo ben bunlardan bunaldım kendi annem bile canımı sıktı falancanın gelini hamile kaldı bi sen doguramadın diye
bu benim elimdemi öyle doluyumki gülüyorum ama gözyaşlarım içime akıyo sırf laf vurmak için biel konuyu acmıyolarmı
deli oluyorum insanlık ölmüşte haberim yokmuş
şekerkızla gecen konustum 3 düşük yapmış
uzun süredir girmiyodu gecenlerde tahlil sonucları cıkmış onu değerlendirmek için girmiş
tesadüfen gördüm
evet cnm beyaz saçlar daha sağlam ve sert yapılı oluyomuş
dökülmesinden iyidir beyaz olması bence
herkesin bir kusuru var.. Allah başka dert vermesin
valla Allah bazen öyle bir dert veriyoki başkalarıyla uğraşacak halleri kalmıyo insanların
bence intizar almasalar iyi olur
herkes elindekiyle yetinmeyi ve elindekinin kıymetini bilsin
benim annemde benim canımı sıkıyo olsun sıksın
en azından annemi susturabiliyorum
tek konuşan annem olsa keşkeağzı olan konuşuyo
çok inatımdır övünmek gibi olmasın
biri bana çok geziyon derse iki misli gezerim hemde gözüne soka soka
çok kıyafet alıyon derse yine aynı şekil,
içten içe çok kafaya taksamda dışarıya pek sallamıyormuş havası veririm ..
konuşanlar kaale alınmadıklarının farkına varıp beni bayaa rahat bıraktılar
inadına giyin kız kimseyede hesap verme
hiçbir konuda hayatına müdahele ettirme
bu izinde bende öyle yaptım gezdim tozdum
hatta bu izinde eşim benim elimi kendi mahallaesinde hiç tutmazdı
mahallede elele gezdik durduk gören demiştir arkamızdan bunlarda
yıl gectikçe azıyolar diyeama aldırmadım
bu arada kızlar eşim cok değişti artık hiç bişeye karışmıyo
benim psikolojim cok etkilendiğinin farkına vardı sanırım
cok şükür allahıma eşim cok sahipleniyo o konuda
kimse onun yanında laf söylemiyo artıkkkk:76:
sağlık olsun canımevet baya elemişsin
valla nete girmeye zaman bulamıyo arkadaşlar ama faceden hiç eksik kalmıyolar
veya başka sitelerde fink atıyolar
faceye girmeye zaman buluyolar buraya gelip iki satır yazmaya gelince zaman yok
olmazmı babamın saçlarıda erken agarmıştı
ciddimisn iyi dökülmesin daha iyi ya
SRN KİMSEYİ DİNLEME CANIMcanım allahım şükr ediyorum ve bekliyorum vaktini zamanını elbet yüzümüz gülecek
beni üzen olmaması değilde insanların art niyetli konusmaları içimi yakan tek konu
ama bende bu ay sıkı sıkı basladım calısmalara spora basladım sogan suyunada
bugün çörek otuda yemeye basladım allahım şifa niyetine kabul etsin inş.
şekerkızla gecen konustum 3 düşük yapmış
uzun süredir girmiyodu gecenlerde tahlil sonucları cıkmış onu değerlendirmek için girmiş
tesadüfen gördüm
ya şimdide hira64 gecmişine baktım da bağırsak tüberkilozu olmuş
8 aydır falanda hiç girmemiş nası oldu acaba:26:
Valecimmm beryalimmm ayşemmm divişimmmm...Sizdende Allah Razı olsunnn...Ben Her gittiğimde yatırlara sizin içinde dua ediyorumm ve etmeyede devam ederimmm siz merak etmeyinnnn..
Beryalimmm bende çok seviyorumm canda ötesinnnn..İyi ki varsınnnn..Yok tatlınmmm söz veriyorumm inşallah gerek kalmaz ama tüp bebeğe gelene kadar peşini bırakmayacağımmmm..Sözüm sözzz bu seferrrr..Rabbim bana ve tüm arkadaşlarıma önce sabır sonrada bebeklerimize kavuşturur inşallahh.....
Ayy kızlarrr biz bize kadlıkk toplasaK 10 kişi aktifiz hepp..Her zmnn giremesekde 2 günde 1 defada olsa hep aynı kjişilerzz..Başka kimse kalmadıkk..Biz bizeyizzz..Gerçi listenin de girmeyenlerde gözükmesi iyi nede olsa arada da olsa eskiden gelenleri düşünüyoruzzz....
Kızlarr iyiymmm çok şükürr bu arada antibiyotikler iyi geldi...Çok ter döküyorum ama iyiyim çok şükürrrr...Hepinizi çok çok öpüyorummm...Böyle işte inşallah unuttuğum biri yokturr...Alıntı yapamadımmmm çok ilerlemiş sayfalarrr...Bilgisayar çok yavaşlıyor sonra alıntı yapınca yazdıklarımda gidiyorrr..
Herkese iyi gecelerrrr...
Ne olur sizde beni unutmayın dualalrınızda.....
Günaydın cancağazlarımmm.....:)))))
Adet olup tedaviye başlamayı dört bin gözle bekliyorum...Tabbii beklediğim için inşallah geç gelmez bu ay..Bride antibiyotik kullandığım içinde etkiler miki acaba...Bu arada p.tesi monti ye başlıyorumm...Hamile kalana kadar 5 kilo vermeye karar verdimm...En azından sağlıklı beslenmeye alıştırmam lazımn bünyemi çünkü hamile kalırsam eğer ilk tedavi deneyimimde ilk işim bir beslenme uzmanına gitmek olacak...Çnükü sağlıklı bir hamilelik geçirmeliyimm..Bünyem kilo almaya müsait olduğu için +30-+40 kilo alabilirim..Bizde ırsi çünkü..Şimdiye kadar kim doğum yaptı ise en az 30 kilo aldılar.Ama ben o kadar almayı düşünmüyorum..Homini gırlak yememem lazım...Bebeğim için sağlıklı beslenmeye şimdiden başlamalıyım...Ay çok heyecanlıyımmm...Rabbim tez zamanda hayırlısını versin Hkkımızda inşşllahh....
sorma canım ya ne cektirdi bana ama cok şükür allahıma iyiyiz şimdiee çok şükür sende iyi sabrettin mükafatını aldın
öyle hayatı hem sana hem kendine çekilmez ediyodu şimdi herşey daha güzeldir eminim
John Carpenter - The End
kızlar bu şarkıyı tesadüf buldum nette gezerken gülmekten yarıldımtelefon müziği yapacam
dinlerken gazoz için iyice havaya girin
Eki Görüntüle 269403
SRN KİMSEYİ DİNLEME CANIM
TEDAVİNA DA BAŞLA
SOĞAN SUYU VE ÇÖREK OTU BAL KARIŞIMINI DA BENDE 15 GÜN YEMİŞTİM İNŞALLAH SANADA İYİ GELİR CANIM.
ŞEKERKIZDAN HİÇ HABERİM YOKTU GEÇMİŞ OLSUN
İNŞALLAH MELEĞİNE KAVUŞUR SAĞLIKLA
hira64 hastamı hiç bilmiyordum geçmiş olsun
şnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur
sonrada meleğine kavuşur inşallah
basladım bakalım inşallah şifası görürüm
takmıyorum zataen beryalim kimseyi sadece
bazen bu insanlar ne kadar vicdansız diyorum canım sıkılıyo
allahım yardımcımız olsun
canım ikisinide tesadüfen gördüm hira 8 ay önce topiğe yazmış gitmiş
umarım iyileşmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?