dölün kuruyacak :(

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagim ailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim ama olan oldu artik o bana geri donmez donsede eskisi gibi olamayiz o artik yok tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum ben severek sevdigimle evlenmek istiyordum ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim

Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama

Son düzenleme:
Diyecek laf bulamadım akrabanızın söylediğine.Ne kadar iğrenç.
Tersleyin.Akraba ise akraba,her dediklerini dinlemek zorunda değilsiniz,bir daha böyle şeylerle karşınıza gelen olursa benim hayatım seni ilgilendirmiyor deyin.

Evlenmek için evlenilmez. Dünya ve ahiret de eşiniz olacak o kişi, karpuz seçmiyorsunuz.

Gözünüzün ve gönlünüz ısınmadığı kişiye sırf millet sussun diye evet demeyin.

Eskiyi unutmaya çalışın. O Bi şekilde hayatına devam ediyor, sizde öyle yapmaya çalışın.

Sizi kıran sözler sarf edenlere de gerekli cevabı verin. İçiniZde tutmayın.

Eskiden yeni olmaz,unutmak için kendinize iş hobi v.s bulun. Ve kimseye haddi aşma cüreti vermeyin... hayat sizin kimseyi ilgilendirmez.

Eğitiminiz veya bir iş hayatınız yok mu?
Aileniz size elden çıkarmalık mal muamelesi yapıyor ve buna dur demenin tek yolu kendi ayaklarının üstünde durmak

Sürekli ben artık mutlu olamam diyerek emin olun olamazsiniz.. biraz olumlu düşünün.. kimse pat diye evlenmiyor.. belki tanıştirildiginiz kişi ile hersey çok güzel olacak ya da biri çıkacak karşınıza.. olumsuz bakarsaniz herkes kotu görünür zaten.. istemiyorsaniz Aileniz tanıştırsin o zaman Hayır diyeceksinız.. net olacaksınız.. her olumsuzlukta nisanlinizi yadederseniz çıkmaza girersiniz.. kimse yeri doldurulamaz değil..

ev<lewnmek çok matah bisey deil
inan hiç bisy kaçirmiyorsun
o, lafi diyene sen evlendinde noldu de

bence evliginde mutlu oln kisim çok azinlik derecede
evlenme vallla çok ciddiiyim

boyle bviusey olduguunu bilsem ben evlenmezdim aam fragman falan gorme imkanimiz yokki

iyi de 28 yaş ne ki..
sen işe eski nişanlını unutmakla başlamalısın keşke şöyle böyle olsaydı demenin çaresi yok.
o muhabbetleri yapan kişilere de haddini bildirmediğinden hep.

Aha bende diodum kelebek nerde kaldı kız bu başlık ne , iyice zıvanadan çıktı herşey valla ulu orta oldu.
Nyse acil doktoraa gitmelisin , en acilinden hemde......

Söyle onlara asıl evlenen evde kalıyor bekar olan her gün geziyor.

Dölün kuruyacak da ne demek canım sanane dölümden de yahu.

Ne kadar yüz bulmuşlar çok sessiz kalmışsın.

Görüşmek istemiyorsan açık açık söyle ugrasmak istemiyorsan da görüştüğüm biri var de.

6 yıllık evliyim 27 yaşındayım. Bugün ki aklım olsa bu kadar erken evlenmezdim. 26 ve sonrası evlilik için ideal yaş bence.
Bu yaşlarda evlenen insanların eş tercihleri daha sağlıklı oluyor hem.

Kimsenin lafıyla hareket etme kendini birine ihtiyacın var gibi görme. İlerleyen yıllarda da evlenebilirsin hiç evlenmeye de bilirsin. .

gorumcem senin yasinda nisan atti hemde saçma sebeplerde,n kimse çeviremedi inaidndan
bu sene evlendi 34 unde kosa kosa gitti hemde çok sevdi kocasini
adamda aradigi butun ozelikler var biraz goruvu usulu gibi oldu ama sevdi sonuçta tanisinca
oda senin gibi akli nisan attigi ksiideydi adam evlendi çocugu oldu telinde bi dosyaya onun adini vermisti iki sene once gordum

simdi evli mutlu ..

Çirkefliği elden bırakma. Sürekli şu çocuk şöyle iyi böyle iyi diyenlere "çok beğendiysen kendine alıver" de.
O lafı edenle bir güzel kavga edeydin iyiydi.
Başlarım öyle akrabaya.
Akraba değil akbabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…