dölün kuruyacak :(

Seninki kurumadi da Einstein mi dogurdun deseydin.

Hay Allah im ya.

Kelebek yanlis ustune yanlis yapacaksin. Yazik.

Artik yazamiyorum sana.

Yok lucky yok artik tamamen kapatttim ask mesk evlilik islerini bendeki bu baht varken kimseye bulasmam daha agzimin payini aldim insanlar bos bos konusup piskolojimi bozuyo ama bunada alisicam gerekirse silerim hayatimdan o bos konusanlari canımi sıkanlari

Canim az once 20 yasindaki kuzenim yeni sevgilisi ile bulusmaya gitti sulenip puslenip ilk bulusmalarini yapacaklar annesi dondu bana sen daha dur dedi bende ben halimden memnunum dedim kahkaha atti ve kesin öyledir dedi

Bir sure kapat , bir sure kafani dinle . Bakalim ne olacak . Daha 27 yasindasin. Olmuste uzerine toprak atilmamis gibi davranma. Bu ruh halindeyken sana saldiran da cok olur , kalbini kiranda.

Psikologla gorusecektin. Ne oldu o durum.

Isten cikacaksin, kapanip kv ile birlikte yasayacaksin yoksa bu is olmaz diyecekler ve sen keske daha fazla fedakarlik yapsaydim kabul etseydim diyorsun? Iyi degilsin bence.

Canim az once 20 yasindaki kuzenim yeni sevgilisi ile bulusmaya gitti sulenip puslenip ilk bulusmalarini yapacaklar annesi dondu bana sen daha dur dedi bende ben halimden memnunum dedim kahkaha atti ve kesin öyledir dedi
De ki evlenip de sizin gibi olacağıma hiç evlenmem daha iyi de.
Kocadan zerre ilgi görmeyen,tek vasfı evde kocaya temizlik,yemek yapmak olan kadınlar genelde böyle sağa sola sataşıyor evlen diye.
Yüzlerine vurmaktan çekinme. Kötüyle kötü olacaksın.

O kendinki kizi 20 yasinda koca buldu diye ovunuyo

O sözü söyleyen kara cahili duymayın bile.
Öyle bir anlatmissiniz ki sandım , 45,50 yaşındasınız.
Daha 28 yaşındasınız ya , hayatın en güzel , en akilli zamanları.

Nisanlinizin şartları neydi ?

Kaynanamla oturacaktim ev alalim dedim istemedi bende calisiyorum oda calisior oderiz dedim

Akrabalarinin hedefleri evlilik uzerine kurulmus . O yuzden evlilikleri catirdiginda sudan cikmis baliga donuyorlar.

Evlenmek statu atlamak degildir, evlenmemek basarisizlik degildir. Sana bunlari hissettiren insanlara mumkun oldugu kadar cevabini verip bir daha bu konuda konusmamalarini saglamalisin.

Son düzenleme:
Tasasi saba mi düştü diyeydin ya densiz tiksindim resmen

Kaynanamla oturacaktim ev alalim dedim istemedi bende calisiyorum oda calisior oderiz dedim
Delirdin mi arkadaşım? Boşluğa düşmüşsün de ondan böyle düşünüyorsun. Ayrıca ne o öyle her nefeste mutsuz ifade? Bana depresyonda gibisin geldi. Ya da adet öncesi + pazar sendromu. Kendine gel ve silkin hadi

Peh, ben 32 yaşında evlendim, yiyorsa biri bana öyle deseydi, haddini bilmeyip diyenlere verdim cevabı, susma ya ne kendi kendini yiyosun!!!

En sonunda oyle olucak istemiyorum evlenmek zorla mi olur bu isler evde kalmak benim tercihim olamaz mi
ya benim kaç tane 35 yaşını geçmiş bekar arkadaşım var. biri bile ay aman erkek yok moduna girmedi. millet parasını harcayıp gezip tozuyor. cidden kendi yaşıtlarınla görüş konuş. boşver akrabaları görme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…