Cevap verincede istemem yan cebime koy diyorlarPeh, ben 32 yaşında evlendim, yiyorsa biri bana öyle deseydi, haddini bilmeyip diyenlere verdim cevabı, susma ya ne kendi kendini yiyosun!!!
Ona da cevap ver, ben evlendikten sonra da eee çocuk ne zaman diyenlere de verdim cevabi boz ya öyle edepsizleei, ben sevmeden evlenmem, aranmıyorum, koca diye mi ölüyorum, siz miyim ben de, kim oluyo da sana boyle soruyorlar, eski sevgiliyi de salla, azcik kafani dinle, sonra hayatına birini al ki benim daha bekar 43 yaşında arkadaşım var, evlilik yaşı yükseldi eskisenmis o 26 27 de evde kaldın lar. Üzme kendini siNir olurum boyle şeylere.takma halt etmiş elalem kime ne!Cevap verincede istemem yan cebime koy diyorlar
Ne büyük başarı gerçekten hayran kaldım deseydinO kendinki kizi 20 yasinda koca buldu diye ovunuyo
Kaynanamla oturacaktim ev alalim dedim istemedi bende calisiyorum oda calisior oderiz dedim
25 yaşındayım. Ölsem patlasam anneme sevgilimle görüşmeye gidiyorum diyemem. Bir de yanında süsleneceğim de annem dört köşe olacak??Canim az once 20 yasindaki kuzenim yeni sevgilisi ile bulusmaya gitti sulenip puslenip ilk bulusmalarini yapacaklar annesi dondu bana sen daha dur dedi bende ben halimden memnunum dedim kahkaha atti ve kesin öyledir dedi
25 yaşındayım. Ölsem patlasam anneme sevgilimle görüşmeye gidiyorum diyemem. Bir de yanında süsleneceğim de annem dört köşe olacak??
Sizin sülale ne erkek delisiymiş.
Kaynanamla oturacaktim ev alalim dedim istemedi bende calisiyorum oda calisior oderiz dedim
Cidden konu basligi midemi bulandirdi.O konu başlığı ne öyle tövbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?