dölün kuruyacak :(

Peh, ben 32 yaşında evlendim, yiyorsa biri bana öyle deseydi, haddini bilmeyip diyenlere verdim cevabı, susma ya ne kendi kendini yiyosun!!!
Cevap verincede istemem yan cebime koy diyorlar

ya şuraya ortaçağ zihniyetli paçavraların vecizlerini taşıyıp bizlerin de psikolojisini bozmasanız. güzelim allah aşkına biri sana pislik dese hemen pislik mi oluyorsun da bu lakırdıları takıyorsun allasen???

az niyetini al, mantığını koy önüne, çayını demle de içerken bir düşün yahu, bu hayatı kim yaşıyor? sevmediğin herifle evlensen her gece koynuna o kart kaynasızlar mı girecek? yavruların boklu donlarını onlar mı temizleyecek? allah aşkına bir düşün de üzülme şu laflara, bırak mağaralarında ısınsınlar ya!!

Ben yaşını merak ettim.
YAsin 50 bile olsa kimsenin boyle davranmaya hakkı yok.

Cevap verincede istemem yan cebime koy diyorlar
Ona da cevap ver, ben evlendikten sonra da eee çocuk ne zaman diyenlere de verdim cevabi boz ya öyle edepsizleei, ben sevmeden evlenmem, aranmıyorum, koca diye mi ölüyorum, siz miyim ben de, kim oluyo da sana boyle soruyorlar, eski sevgiliyi de salla, azcik kafani dinle, sonra hayatına birini al ki benim daha bekar 43 yaşında arkadaşım var, evlilik yaşı yükseldi eskisenmis o 26 27 de evde kaldın lar. Üzme kendini siNir olurum boyle şeylere.takma halt etmiş elalem kime ne!

Kaynanamla oturacaktim ev alalim dedim istemedi bende calisiyorum oda calisior oderiz dedim

Akıllı kızmışsın kabul etmemişsin aferin.
Ay bu akılla bu cahilleri mi takıyorsun kafana sen?

Ama yadırgamadım.
Ben de şuan üç kuruş etmez insanlar için depresyondayım
Bilsen de takarsın bazen offf offff!

Hiç bir erkeğin şartını şurtunu kabul etme seni olduğun gibi seveni sevmeyi dene , gerçek mutluluk o kişi ile yaşanır. Çiftler arasında birlikteliği sürdüren en önemli şey saygı sonrada sevgidir.sana saygı duymayıp şartlar sunan değişmeni isteyen birisi İle asla mutlu olmazsın çünkü onun boyunduruğu altına girersen saygı duymaz sana. Güçlü ol ve bu benim ben böyle yaşarım ve böyle bir karakterim diye tanıt yeni ilişkinde kendini. İnan bana çok mutlu olucaksın

Yok artik o nasıl bir laf saçmalığın bu kadari sanane deseydin kurayacakmis sanane sanane neden insanların hayatlarına bu kadar müdahale ediliyor ben anlamiyorum

Canim az once 20 yasindaki kuzenim yeni sevgilisi ile bulusmaya gitti sulenip puslenip ilk bulusmalarini yapacaklar annesi dondu bana sen daha dur dedi bende ben halimden memnunum dedim kahkaha atti ve kesin öyledir dedi
25 yaşındayım. Ölsem patlasam anneme sevgilimle görüşmeye gidiyorum diyemem. Bir de yanında süsleneceğim de annem dört köşe olacak??
Sizin sülale ne erkek delisiymiş.

Iyiki eski nisanlinin sartlarini kabul etmemissin . Evlenip bosanmaktansa nisandan donmek daha kolaydir.
Bosver etraftaki insanlarin ne dedigini sizin ne dusundugunuz onemli olan, laf soktuklarini sanar durur onlar sizde agizlarinin payini verin sessiz kalmayin..

İnsanlar eşlerinden ayrılıyor nişanı bu kadar takmayın...başka başlık bul nolur iğrenç ötesi bi laf

siz ne cevap verdiniz. ben olsam öyle bi cevap verirdim ki utanırdı ettiği laf için. terbiyesiz.

25 yaşındayım. Ölsem patlasam anneme sevgilimle görüşmeye gidiyorum diyemem. Bir de yanında süsleneceğim de annem dört köşe olacak??
Sizin sülale ne erkek delisiymiş.

aklıma şey geldi; hani dizilerde anneler kızlarının zengin biriyle takılmasını isterde herşeyi babadan gizler ya.
bana iğrenç geliyo. yani sevgilisiyle buluşması değil ama o annenin gelip konu sahibine bide laf sokması.

Evlenenlerin başı göğe mi eriyormuş? Dersiniz. bu ne terbiyesizlik.

Sen neden ağzını açmıyorsun ki? Cok biliyor herkes igrenc igrenc konuşmayı. Kapat çenelerini olsun bitsin, bak bi daha konuşabiliyorlar mi.

karakterın böyle oldugu için kimseye bişi diyemezsın aslında.
nasip, geç olsun güç olmasın, allah bilir de geç

Ben de diyorum 50 yaşına dayanmış herhalde öyle bir yazmışsın ki.. 28 ne ya daha genceciksin. Ne evde kalması? Şu "evde kalma" tabirini de atın lütfen kafanızdan. Size bu konuda şaka(!) yapanlara da "sana niye dert oluyor bu konu sana ne? İstediğim zaman evlenirim istemezsem hiç evlenmem hatta haddini aşmasın artık kimse" diye yanıt vereceksin olacak bitecek. Sevmeden, sırf evlenmiş olmak için evlenilmez 10 kat daha mutsuz olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…