Dönmek isteyen eski eş

Evi üstüme yaparsan olur de. Sonra evi annene devret. Sonra da boşan

Gerçekten pişmandır,kıymetini anlamıştır ona birşey demiyorum ama insanın canı çıkar,huyu çıkmaz.
İlk bi düzelmiş gibi yapar sonra yine bozulup özüne dönerse,bir de 3.çocuk eskaza yola çıkıp gelirse bu sefer herşey daha kötü olur.

En zor kısımları atlatmışsınız, geri dönüp de kendinize bu kötülüğü yapmayın, aynı yolları daha ağır şekilde yürümeye razı olmayın. Kimse değişmez.

Bence ev için yapıyor asla şans verme derim hayatını zaten o zaman mahvetmiş çocukla bırakıp ortada seni kendi hayatına bak

Gerçekten çalışmak çok mu zor??

Yani başka açıklaması yok bu haysiyetsize dönsem mi diye aklınızın karışmasının.

Sadece sizden değil çocuğundan ev kaçıran pislikten ne olmasını bekliyorsunuz. Aldatılmanız bonusuymuş onu hiç katmıyorum bile. 50 günlük bebekle 9 yaşında çocukla kapı önüne konsam ben o baba müsveddesini lohusa hormonlarıyla net öldürürüm siz koynuna girmek istiyorsunuz.

İlginç insanlar ilginç hayatlar.

Denenmiş denenmemeli ,
Kokmuş balıktan yemek yapar mısınız ?

Aradığını bulamamış

Özgürlük erkeklere ilk aşamada hoş geliyor
Özgürlüğe doymuş
Şuan benim ex eşte evliyken görüşmesini istemediğim hoşlanmadığım ne kadar kız var ise kahve içmelere çıkıyor

Her zaman söylerim kadınlar hangi şartlar olursa olsun kendine yeni bir düzen ve hayat kurup kendini idare edebiliyor

Ama erkekler rezil oluyor bir süre sonra

Beter olsunlar

Çocuklarınızın istikbali için evi almaya uğraşın ama eski eşinizden ne koca ne de baba olur

Kocaniza,

Evi bagis olarak ustume yap, 250 gramda altin yap bana, bunlari yapana dek davami geri cekmeyecegim deyin ve geri cekilin, o durumda anlarsiniz gercek yuzunu.

Ha bunlari yapsada davanizi asla geri cekmeyin, gorsun dunyanin kac bucak oldugunu, bu sozleride asla ama asla yazili beyan etmeyin.

Kendi düzeninizi kurmuşsunuz ne güzel, bence hata yaparsınız dönerseniz.

Onu çekecek birini bulamamıştır veya umduğu dağlara karlar yağmıştır. Eski rahatını özlemiştir muhtemelen belirli bir yaştan sonra yeni biriyle tanış görüş başta heyecanlı gelse de sıkıyor. Evin bütün sorumlulukları, aile-çevre baskısı, nafaka verme zorunluluğu... Düzeninizi kurmuşsunuz, acınızda ilk gün gibi değildir. Salın gitsin istediği yerde otlansın, kadınları ekler durur ancak.

Ben döndüm pişmanım,umarım yapmamışsınızdır...Bizde aldatma,mal kaçırma olayları olmamasına rağmen pişman oldum..Olmayınca olmuyor, yaşanan onca şeyin boşanmanın ardından sıfırdan baslayamıyorsun,anlaşamadığınla 5 yıl sonrada anlaşamıyorsun,o yüzden inşallah barışmamışsındır

Hayır barışmadim düşünmüyorum da belki ler le keşke ler arasında çok kaldım ama en azından kendimi seçtim

Hayır barışmadim düşünmüyorum da belki ler le keşke ler arasında çok kaldım ama en azından kendimi seçtim

Iyi yapmissiniz. Insan kendine yapilani belki affedebilir. Ama bebegimi ve 9 yasindaki evladima onlari yasatanlari insan yerine koymam. Allah önünüze güzel yollar sersin insallah

Para için yaptığı çok net.
Tabi ki böyle biri değişmicek kendini kurtarmışken bidaha zehir etmemelisin kendine hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…