DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Sağolasın, dualarımız daim olsun.

zevkle olurum yeterki Allah kabul etsin cnm :)

hoşgeldin masal gibi :)

***************************************************************************************

kibariye29 için okuyoruz. (1001 Fatiha)

Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)

Listedekiler:

AsiNaz 72
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry 143
assia baby 143
minigmanig 143 OKUNDU
helenus
musmutlu 71 OKUNDU

hoşbuldum cnm inşallah birilerine hayrımız dokunur Allah sesimizi duysun

tamam cnm olurum vallaaa bi ara çekilişe katılabilirmiyim bebek istiyoruzda ve sağlık problemlerim var çözülsün diyee :)))

Olur tabi ki. Zaten şu an sayımız çoğaldı. Sırada kime okuyacağız diye, çekiliş yapmamız şart oldu. Hem daha adil olur. Ama nasıl yapsak bilmiyorum.

canım belirli bir sıra var mı bilmiyorum ama özür dileyerek affınıza sığınarak söylüyorum hakkınıza girmiş olmayım kesinlikle sıra varsa beklerim ama durumum acil biraz eğer belirli bir sıra yoksa sonraki listede benim kısa sürede işe girmem ve borçlarımdan kurtulmam için okuyabilir miyiz

canım benim hakkımıda dağıtabilirsin bu seferlik biliosun dün hastalandım okuyamıcam p.ertesinden sonra başlarım yine çekiliş yapıcaksan beide koymayı unutma takibimdesiniz yinede

Benim için bir problem yok, arkadaşlar da kabul ederse ilk sıraya seni yazarız. Diğerlerini ve kendimi çekişle seçerim. Dediğiniz gibi isimleri kağıtlara yazıp, içlerinden seçerek :) Yalnız bunu akşama doğru yapabilirim. Çünkü saat 15:00'te MR randevum var, bana da bu vesileyle dua edin. Şu baş ağrımdan hayırlısıyla kurtulayım.

canım benim hakkımıda dağıtabilirsin bu seferlik biliosun dün hastalandım okuyamıcam p.ertesinden sonra başlarım yine çekiliş yapıcaksan beide koymayı unutma takibimdesiniz yinede

Unutmuşum yaa :) neyse sildim şimdi.

***************************************************************************************

kibariye29 için okuyoruz. (1001 Fatiha)

Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)

Listedekiler:

AsiNaz 76 adet OKUNDU, 139 DAHA OKUYACAK
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry şu an okumayacak.
assia baby 143
minigmanig 143 OKUNDU
helenus
musmutlu 71 OKUNDU[/QUOTE]

Yukarıdaki listenin son hali :))

Merhaba kızlar,

konu sahibimiz assia baby, şu an kibariye29 için Fatiha okuyamayacağını söyledi. Listeyi yeniledim, kopyalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…