- Konu Sahibi assia_baby
-
birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?
Allah razı olsun canım bir müminin bir mümine duası çok kıymetledir va Rabbim kabul ederse tez zamanda oluverir..
o zaman ben hemen abdestimi alıp okuyorum.Okumam bitince yazarım ve yeni listeye katılırım Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
zevkle olurum yeterki Allah kabul etsin cnm :)
Sağolasın, dualarımız daim olsun.
hoşgeldin masal gibi :)
***************************************************************************************
kibariye29 için okuyoruz. (1001 Fatiha)
Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)
Listedekiler:
AsiNaz 72
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry 143
assia baby 143
minigmanig 143 OKUNDU
helenus
musmutlu 71 OKUNDU
hoşbuldum cnm inşallah birilerine hayrımız dokunur Allah sesimizi duysun
Amin. Katılmak istersen sayı verebilirim sana da. (Diğer arkadaşların birinden sayı düşerek)
zevkle cnm ama şu anda kanamam var malesef biter bitmez sayı alabilirim
bi kaç güne biter hemen yazarım buraya cnm
Tamam, o zaman fatiha okuyacağımız kişi değişecek inşallah. O listeye dahil oluverirsin
tamam cnm olurum vallaaa bi ara çekilişe katılabilirmiyim bebek istiyoruzda ve sağlık problemlerim var çözülsün diyee :)))
Olur tabi ki. Zaten şu an sayımız çoğaldı. Sırada kime okuyacağız diye, çekiliş yapmamız şart oldu. Hem daha adil olur. Ama nasıl yapsak bilmiyorum.
hımmm isimleri yazıp bi torbaya atıp çeksen çokmu saçma olur :44: aklıma başka bişey gelmedi
bence öle yap canım çekilişi hatta şimdi yap ona göre sıra tam netleşsin tabi zahmet olucak sana hakkını helal et..
canım belirli bir sıra var mı bilmiyorum ama özür dileyerek affınıza sığınarak söylüyorum hakkınıza girmiş olmayım kesinlikle sıra varsa beklerim ama durumum acil biraz eğer belirli bir sıra yoksa sonraki listede benim kısa sürede işe girmem ve borçlarımdan kurtulmam için okuyabilir miyiz
canım benim hakkımıda dağıtabilirsin bu seferlik biliosun dün hastalandım okuyamıcam p.ertesinden sonra başlarım yine çekiliş yapıcaksan beide koymayı unutma takibimdesiniz yinede
kibariye29 için okuyoruz. (1001 Fatiha)
Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)
Listedekiler:
AsiNaz 76 adet OKUNDU, 282 DAHA OKUYACAK
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry şu an okumayacak.
assia baby şu an okumayacak.
minigmanig 143 OKUNDU
helenus
musmutlu 71 OKUNDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?