düğün nikaha evrilip yapılmalıydı bence.
Bende aynısını düşündüm.
Ayrıca 1 sene erteleme kararı çok fazla.
Can'ım şimdi gördüm 1 yıl sonraya kaldı demişsin . Senin ailen eşşek başı mı çok sinirlendim senin bir baban var kız babası oyuncak mı bu Ada'm
Bu iş tat vermez artık ve inan bana hayırlısı bu çünkü ben de düğün arifesinde benzer bir emrivakiyle aileme sorulmadan benle konuşulmadan erteleme kararıyla karşı karşıya kalmıştım ve ailecek restleşmiştik ya şu tarihte yapılır ya da biter bu iş diye velhasıl düğünü yaptılar ama burnumdan getirdiler yani o düğünün hiç olmaması benim için o kadar hayırlı olacakmış ki ama o atmosferin içinde ailecek bunu idrak edemedik maalesef . Yani kesinlikle zorlamamak lazım Allah resmen insanı uyarıyor da insan bile bile gidiyor işte
Bende aynısını düşündüm.
Ayrıca 1 sene erteleme kararı çok fazla.
ben araları okuyamadım
ama bir sene ertelenir mi ya düğün
ya o arada birisi daha vefat ederse
hayat akıyor
nasıl birisi ölünce diğerinin doğmasını yahut hamile kalmasını garipsemiyorsak düğün de yapılabilmeli
yani gelin damat anne babası vefat etse belki bir düşünülür ama bana göre gerisi teferruat
kuzenimin evde nişanı vardı halamlar ile yaşayan babaannem beyin kanaması geçirip yoğun bakıma kaldırıldı
nişanı yaptılar
zira uçak biletleri önceden alınmıştı ve müthiş masraftı karşı tarafa
erteleseler de belki karşı taraf bir şey demezdi ama yine de yaptılar
ertesi sabah da dünürlerle falan hastaneye ziyaretine gittiler
düğünü de görüp 4 yıl sonra vefat etti babaannem
1 ertelenmemiş, konu sahibinin düşüncesi o. 1 yıl sonra olur heralde diyo1 yıl ertelemek saçma değil mi? her şey hazırdır zaen ev bark vs, en fazla 40 ını beklersiniz ve bu kararı da birlikte verirsiniz başkasından duymak nedir? sade bir nikah da yapılabilirdi ayrıca.
her işte bir hayır vardır sayın konu sahibi. iyi düşünün siz bu adamla evlenmeyi.
ölüm hak elbet ama hayat da devam ediyor. insan gibi size gelse konuşulsa düğün yapılmazdı belki ama en azından gelenlere de hürmeten nikah yapılabilirdi.Üzüntüden kaynaklı olacağını sanmıyorum. Çünkü yıllardır görüşmezler. Araları da iyi değildir. Yorumunuz için teşekkür ederim ışık tuttunuz. Dediğinizi bende ince eleyip, düşüneceğim.
Inan bu ikinci cumlen benim de aklimdan gecmedi degil ama yine de fazla mi abartiyorum acaba diye dusundum sonradan.Bu adam seni bitirmiş sadece söze dökemiyor. Hem öldüğü de yalan olmasın. Ben senin yerinde olsam başka kılıga girer takip ederdim. Bu işte başka bi iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?