Bildirdik. Kayınvalidem de zaten annesiyle görüşmez ve sevmezdi. Düğünümüze 1 ay kala hastalanınca her gün irtibat kurdu nasıl diye o kadar.Canım bence trip atarsan her türlü suçlu sen olursun ölümüze saygı duymadı diyeceklerdir o kesin.. Bence eğer bir şeyleri halletmek istiyorsan biraz bekle biliyorum zor ama zaten bir şekilde geçicek bu zaman dilimi... Her şey sakinleyince güzelce konuş baktın hala aynı tavır demekki zaten gönlü yokmuş demektir.. Yok eğer kendi kendine geldiyse bi şekilde halledilebilir.. Bu arada sormadan geçemicem kayınvalidenle aran nasıl? Ailecek taziyelerinizi bildirdiniz mi mesela?
Yok ben senin kayınvalidenle aran nasıl diye sormuştum?Bildirdik. Kayınvalidem de zaten annesiyle görüşmez ve sevmezdi. Düğünümüze 1 ay kala hastalanınca her gün irtibat kurdu nasıl diye o kadar.
Aram vasat ne çok iyi ne çok kötü.Yok ben senin kayınvalidenle aran nasıl diye sormuştum?
Dugun olmasa normal bir nikah olursa erteletmenin bir anlami yok cnmİyi akşamlar, sevgili Kk hanımları..
Direkt konuma giriş yapmak istiyorum. Düğünüme 5 gün kala nişanlımın anneannesi vefat etti. Zaten hastaydı, doktorlar ümit vermemişti yaşından dolayı kendisi 100 yaşında vefat etti.
Bizim de memleketten gelenlerimiz var. Ayriyeten aynı şehirde yaşadığımız akrabalarımızında evleri dolu, misafirler düğün için geldi.
Ama gelin görün ki nişanlım düğün ertelenecek demiş. Bizden taraf herkes, düğün olabilirdi gözüyle bakıyor.
Ama karşı taraflada karşı karşıya gelip bir şey konuşamadık. Şehir dışındalar taziyeleri anneannesinin yaşadığı şehirde kabul ediyorlar. Bu durumda ailem nasıl bir yol izleyebilir.
Bende olsam aslinda gonul koyardim dugun degilde sade bi nikah olsa kirilmam ama oyle oynamali bi dugun olsa ne bilim kotu olurdum yani kusura bakmayn yorum yaptim yorumuza ama icimden geeni soylemek.istedimBabamın dayısı 20 gun once vefat etti abimin dugunu vardı biz ertelemedik dugunu.dayısı giller cocukları gönül koydu babama dugunu ertelemedik diye
Sizin tarih cok yakınmıs bana normal geldi
Yada kuranlı bi dugunde olabilir ertelenmemesi için tabi tercih meselesi
Katılıyorum ilk teklifi kız tarafının yapması gerek, istemese dahi sormalı.Aynı durum bizde de yaşandı. Vefat eden Anneanne değil teyzeydi sadece. Damat daha bize söylemeden davetiyelerin dağıtımını durdurmuştu.
Belki de nişanlınız size kızmıştır bu teklifle gitmediğiniz için. Ölen kim olursa olsun aile içinde değerlidir 5 gün sonra düğün yapmak istemeyebilirler. Arkadaşınızdan öğrenmeniz çok yanlış olmuş ama ilk tepkiyi sizin vermeniz gerekirdi şu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?