Ben de ilk başlarda böyle düşündüm. Ama daha sonra görümcemle benim arama nifak sokmaya çalıştı. Bana geldi görümcem için ,
'bence görümcenle fazla samimi olma seni üzebilecek birisi' dedi; sonra baktım ki kendisi ona nasıl yakın davranıyor. Görümcem de düğün günü kuaförde saçımız yapılırken kıza ; ben sana bayıldım ya evli olmasaydın biz seni düşünürdük demez mi! O anda kızın yüzündeki mutluluk ifadesine annem de ben de şahit olduk. Bu en basit örneği yaşadıklarımın. Tabi eşim herşeyi farkettiği için ablasını da bu konularda ciddi uyardı ama ben sadece onu kıskanan bir kız pozisyonuna düştüm.
Görümcem zaten annemin yanında nasıl böyle bir laf etti hala anlayamıyorum. Ona çok kızdım ve hala kırgınım . Ben ve annem o gün olanları sakinlik ve olgunlukla karşılamasak ortalık çok karışabilirdi. Eşim hala ablasına bu konuda çok kızıyor. Bir anda patavatsızlık etti ama böyle bir insanın eline de çok büyük bir koz verdi. Bu konuyu kayınvaldemle konuştum benden kızı adına özür diledi. Ama işte söylenenler unutulmuyor.
Bence durum tamamen sizin paranoyanız.. Bazı insanlar vardır, sosyal zekaları yüksektir, iletişim becerileri ile girdikleri her ortamda ilgi odağı olurlar.. Kadın bunlardan biri diye, onu kötü niyetli olarak yorumlamanız, tamamen sizin algı dünyanızın hatası bana kalırsa..
Bence durum tamamen sizin paranoyanız.. Bazı insanlar vardır, sosyal zekaları yüksektir, iletişim becerileri ile girdikleri her ortamda ilgi odağı olurlar.. Kadın bunlardan biri diye, onu kötü niyetli olarak yorumlamanız, tamamen sizin algı dünyanızın hatası bana kalırsa..
Arkadaşlar zaten bu kızın bir de eltisi varmış. Ona neler yaptığını kendi ağzıyla anlattı ki ben korktum. Eşi de eşime karısının durmadan yalan söylediğinden ve bundan bir türlü vazgeçmediğinden bahsetmiş. Bana bile banyo aksesuarlarını 200 liraya aldığını söylemişti ki sormadığım halde. Eşi de eşime duyurmadan ' yok abi öyle bişey 100 lira bile vermedik demiş'. Aslında kız hasta gibi bişey. Ama benim tek sorunum nikahımda ,düğünümde , en güzel günlerimde yerime geçmeye çalışmasıydı.
noktasına virgülüne kadar size katılıyorum.
Ayyyy..
Nikah gününde nikah memurunun size sorduğu soruyu o mu cevapladı?
Düğününde senin yerine geçmeye çalışıp gelinlik mi giydi?
Siz bu kızı kıskanıyorsunuz başka açıklaması yok.
Peki arkadaş bu konu hakkında eşiyle bişey paylaşmadığı halde,eşinin de durumu farketmesi? Her ikisi de mi paranoyak sizce? Hem de aynı konuda?
çok uyuz bi tip
ben olsam boğmuştum yaa
senin gününde resmen gelinin önüne geçmeye çalışmış
kıskanıyorsun diyenler empati kurun biraz bence
Siiip diye olayi cözmüssünüz
Siz siip diye çözün..
Ben şıp diye çözerim
Arkadaşlar benim için yorumlarınıza teşekkür ederim. Bana katılan katılmayan herkese. Tabi ki herkees kendi yaşadığını bilir. Benim ailem annem ve hatta babam bile bu durumu farkettiler. Daha sonra diğer akrabalarım da farkettiler. Ama ilk bakışta insanların algılayamaması doğal bir durum. Yakın bir arkadaşım bana ' ya o nikah şahidi kız neden o gün öyle o kadar ön plandaydı ?' diye sordu bana. Çünkü bizim çağırdığımız insana, nikah şahidimiz yaptığımız insana kimse bir anda kötü gözle bakmıyor. Benim bile anlamam zaman aldı olanları. O anda içinde bulunduğum durumdan neyin ne olduğunu idrak bile edemedim. Şaşkınlık içinde izledim herşeyi. Ben bu insandan nefret de etmiyorum. Sadece kendime kızıyorum. Üstelik ben onunla bir yarışa girmeyecek kadar kendime güvenen bir insanım . Başka zaman olsa böyle durumları çok güzel idare edebilirsiniz. Ama bu sizin en heyecanlı ve özel gününüz işte benim demek isteğimde buydu. Evlenecek bayanların başına gelebilecek şeyler bunlar. Düğününüzde sizi çekemeyen vs.. insanları mümkün olduğunca uzaklaştırmaya dikkat edin bence.
Arkadaşlar zaten bu kızın bir de eltisi varmış. Ona neler yaptığını kendi ağzıyla anlattı ki ben korktum. Eşi de eşime karısının durmadan yalan söylediğinden ve bundan bir türlü vazgeçmediğinden bahsetmiş. Bana bile banyo aksesuarlarını 200 liraya aldığını söylemişti ki sormadığım halde. Eşi de eşime duyurmadan ' yok abi öyle bişey 100 lira bile vermedik demiş'. Aslında kız hasta gibi bişey. Ama benim tek sorunum nikahımda ,düğünümde , en güzel günlerimde yerime geçmeye çalışmasıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?