Düğün olacak hala nişanlımın ablası ile tanışmadık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_0030.webp
    IMG_0030.webp
    36 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG_0032.webp
    IMG_0032.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_0036.webp
    IMG_0036.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_0035.webp
    IMG_0035.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_0033.webp
    IMG_0033.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 175
Antep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:
Biz beleşe gitmişiz ya canım sıkıldı akşam akşam djfjdk

Antep’in bitki örtüsü demiştim. Şerminlik yapıp size kanıtlarımla geldim. Sıradan bir Antep kuaförü hesabında en sık rastlanan gelinlik modelleri:
Bu da Zorunlu’nunki. Her yerde olan modeli özel tasarım diye diktirmek tam Zorunluluk iş… Katibin Ruhu Katibin Ruhu

Eklentiler

• IMG_0038.webp
    IMG_0038.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 182
Z zorunlualann maas kartini ne yaptin? Hala nisanlima vermedim deme lutfen. O artik senin kocan sayilir maas kartini ver o halleder.
Kız kartı verse nolucak karta aydan aya yatan maaşı uzuuun yıllar içim bankaya opsiyonladı ya zorunlu en son bir 500 bin oldu herhalde borcu 😂

Çok mu önemli bu detay sizin için? Tanışınca ne olacak mesela?
Görümceyle kısır günü mü yapacaksınız, nedir? Hayatınıza sonradan kayın hısımlığı ile dahil olan insanlardan ne gibi bir beklentiniz var?
Yani ben olsam düğün gününde görümcemle tanışsam mesela, derim ki demek ki önceden görüşmek için zaman ayırmamış. Ben de mesafemi koyayım, demek ki böyle istiyor.
İnanki zorunlu bu dediklerinin hepsini yapar yetmez birde hergun sorun yasar. Hatta sadece goeumceyle degil kısırla kavga eder kisirin icindeki kivircikla dahi sorunu olur zorunlunun.simdi asil dertler kasimda baslayacak bizim.cunku gorumceyle tanisacak

Zorunlu borçları ne yaptın ya konularına arkadaşlar kadar hakim olmamama rağmen aklımda yer etti bu konu 🥴

Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Her şey normal de bu mu anormal? Sizin Mutfak dolaplarınızın rengi bile anormal. Ya en başta yavrum reyiz anormal. Gelin anormal… o yüzden bu bana garip gelmedi. Normal olan şeyleri konuşalım bence, varsa tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X