- 27 Aralık 2017
- 23
- 34
- 88
- 34
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Esimle ilk tanıştığım gün bahsetmistim durumdan, üzerinden 2 sene gecti ne ima ne herhangi bir soru nede baska bsy duymadim agzndan. Ailesi de hic sorun etmedi. Aslinda sorun olacak bsy de yok insan olanin başına herşey geliyor. Sukret bu yaşadıkların ileride hayatına ggirecek kişiye daha sıkı bağlayacak seni, mevlam gönlünce versin insallhEşiniz sorun yaptı mi yada ailesi
Amin çok teşekkür ederimEsimle ilk tanıştığım gün bahsetmistim durumdan, üzerinden 2 sene gecti ne ima ne herhangi bir soru nede baska bsy duymadim agzndan. Ailesi de hic sorun etmedi. Aslinda sorun olacak bsy de yok insan olanin başına herşey geliyor. Sukret bu yaşadıkların ileride hayatına ggirecek kişiye daha sıkı bağlayacak seni, mevlam gönlünce versin insallh
Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Böyle daha sonra evlenip mutlu olanları görünce içim ferahliyor teşekkür ederim anlattığınız içinBenim bi tanıdığım öyle oldu.6 yıl ünide çıktılar okul bitti tayin oldular çocuk doktordu.Farklı illere tayin çıktı sonra.Nişanlandılar nikah kıydılar kızın tayini çocuğun olduğu yere çıkması için.Çıktı da.Sonra birden düğüne 1 ay kala ayrıldılar.Çocuk doktor olup parayı bulunca değişmiş.Ben evde oturup dizi izleyemem demiş.Kızlarla tatillere çıkmalar falan vardı.Kız bi süre o şehirde yaşadı yeni eşyalar aldılar morali iyi olsun diye.1 yıl geçmeden de biriyle evlendi.Hatta evlendiği kişi bunlarla aynı yerde çalışan biriymiş kızda gözü varmış.Kız ile oğlan ayrılınca fırsattan istifade kaptı kızı.Şimdi 3 yıllık evliler.1.5 yaşlarında oğulları var çok da mutlular.Başka ilde yaşıyorlar kız tekrar tayin oldu.
Haklisiniz bundada var bir hayir ama insan elinde olmadan uzuluyorNişanlıyken bu iş yürümez ayrılcam dedim. Olmadı. Evlendim ikinci gün ben ayrılcam dedim. Sonra 5. Gün 10. Gün. 2. Ay. 8.ay evden 2 hafta gittim yine olmadı .. en son 3 yıllık evliyken, 3 yıllık doygunluğun sonucu olarak birkaç saat içinde toparlanıp gittim ve 3 ayda boşandım. Sonrası gerçekten rüya gibiydi4 yılı geçti boşanalı. çok çok çok şükür. Şimdi çok mutluyum... Olmayacaksa zorlamamak lazım..
Ne alaka yahu daha travmatik ayrılma sebebi bir arada yaşamak... Birlikte yaşamadan sorun çıkan ilişkiler aynı eve girince düzelmez...E bi yaşayın bakalım belki düzelir yan yana iken yani evlenmişsiniz zaten denemeden boşanmayın
Eğer boşanma gerekçeniz elle tutulur ise, ki kavga gürültü de sebep olabilir buna (sınırlar aşıldıysa, saygı ve sevgi ciddi anlamda zarar gördüyse) ; ilerde daha çok üzüleceğinizi unutmayın. Bu günler hep geçecek. Mutluluğunuz hayatınıza girip çıkabilecek insanlara bağlı olmamalı. Mutluluğunuza mutluluk katacak biri gelir sonrasında inşallah..Haklisiniz bundada var bir hayir ama insan elinde olmadan uzuluyor
Böyle daha sonra evlenip mutlu olanları görünce içim ferahliyor teşekkür ederim anlattığınız için
Allah mesut etsin inşaallah hep gülsün yüzünüzRica ederim canım.Ben de 5 yıllık ilişkinin ardından nişanlanıp 1,5 ayda ayrıldım.Bizim nikah olmamıştı.2 kere görüştük nişanlıyken hatta.1,5 yıl kendime gelemedim.Sonra baktım adam nişanlanmış ben boşa üzülüyormuşum.Bu saatten sonra üzülmek yok dedim önüme baktım.Kafamda bitirdikten 4 ay sonra başka biri ile tanıştırıldım.1 ay içinde söz 2 ay da nişan oldu.Eylülde kısmetse düğünümüz var çok da mutluyum.İyiki diğeri ile olmamış diyorum.Her şerde bir hayır vardır.İleride bu günlere gülüp geçeceksin :)
Bir haftayı geçti malesef . Inşallah daha hayırlı olur bundan sonrasıİlk bir hafta resmi kayıtlara hemen geçirilmiyor nikahınız, geç kalmadıysaniz iptal için ugrasin..
Çokta kafaya takmayin konu sahibi her şerde bir hayır vardır bizim göremediğimiz. Bakarsiniz Rabbim daha hayırlı , güzel bir hayat sunar size..
Allah mesut etsin inşaallah hep gülsün yüzünüz
Eşiniz sorun yaptı mi yada ailesi
Inşallah umudum o yönde . Sizde hep mutlu olun :)Bunu da hiç düşünmeyin bile. Ben hep sahte değil de samimi sevgi arayan bir insan olarak, boşanmış olmamı bir avantaj olarak gördüm. Sevgisi sahte yada çıkara dayalı olanlar kendini hemen belli ediyor bu durumda çünkü, evlenmek için yalvarsalar dahi yalvarmalarındaki o sahteliği bile hisseder oluyorsunuz. Ben de yakında evleneceğim, nişanlım karşıma çıkmasa tekrar evlenmek istemem çok zordu. Kendimi ilk defa evleniyormuş gibi hissediyorum şimdi, çünkü o bana öyleymiş gibi davranıyor. Siz ki evlenmemişsiniz bile; bunu ağzına laf diye alandan arkanıza bakmadan kaçın, adam gibi bir adam gelecektir illaki zaman içinde...
Tartışma oldu ve hemen boşanma davası açtı..Anlaşamamak dediğiniz ne mesela? Ufak anlaşmazlıklar yüzünden daha synı evin içine girmeden boşanmayı düşünüyorsanız zaten boş yere hiç zaman kaybetmeyin. İlerde zaten boşanacağınız kesin.
Amin insalllahOhh iyi yapmıssın geçmiş olsun hiç üzülme hayatına yepyeni bir yön ver zaman herseyin ilacı..
Bundan sonra hep mutlu olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?