- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Hayır maddi bir konu değil kendi aramızda her çiftin yaşayacağı bir konuydu ama zaten sorunda sanki dünya sorunuymuş gibi hemen dava açmaları ve bitirmeleri demekki gerçekten hicbir önemim yokmuş sevgisi zaten yokmuş bu uzuyor benideİyide problem ne? Bir kavga ettik hop ayrıl diyecek kadar temelsiz mi bu ilişki. Sorun bana kalırsa maddi bilezik milezik anlaşmazlığı. Yoksa iki aile niye anlaşamasın. Yazık olmuş.
Aile deyince aklıma o seçenek geldi. Ya dolduruşa gelmiştir yada ilk zorlukta aşkları sönenlerdendir. Hiç sakince konuşmadı mı biz napıyoruz demedi mi neden hemen dava açtı? Sebep olarak ne gösterdi ne dedi?Hay
Hayır maddi bir konu değil kendi aramızda her çiftin yaşayacağı bir konuydu ama zaten sorunda sanki dünya sorunuymuş gibi hemen dava açmaları ve bitirmeleri demekki gerçekten hicbir önemim yokmuş sevgisi zaten yokmuş bu uzuyor benide
Cocuk var mi?Ben varım 5 yıl önce aynısını yaşadım, nikah iptali olmuyor biz tam 5 ay sonra boşanabildik. Teşrif edip mahkemeye bile gelmedi babası gelmişti. Boşver hiç üzülme hayırlısı böyleymiş. Tabi ben o olaydan sonra evlendim belki o boşluk sebebiyle erken karar verdim, belki çekeceğim çile bitmemiş.9 ay önce boşandık 3 yıl evli kaldım. seni kaybeden üzülsün bu mantalitedeki insanlarla bir ömür geçmez.
Evdeki herşeyin yerini o belirleyecekmiş ailemle görüşmeyecekmiş kabul etmeyincede dava açtıAile deyince aklıma o seçenek geldi. Ya dolduruşa gelmiştir yada ilk zorlukta aşkları sönenlerdendir. Hiç sakince konuşmadı mı biz napıyoruz demedi mi neden hemen dava açtı? Sebep olarak ne gösterdi ne dedi?
Yok allaha şükür olmadıCocuk var mi?
Aynı benzer konular bize 5 kere size 3 kere gidilecek diye kural koymaya çalıştıEvd
Evdeki herşeyin yerini o belirleyecekmiş ailemle görüşmeyecekmiş kabul etmeyincede dava açtı
Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Ya canım neyin lafını sözünü yapacaklar. Yapacaklarsa da zaten ötede dursunlar. 2 yıl evlilikten sonra bekar adamla evlenip gül gibi iki çocuğu olan tanıdığım var bir gün bile lafı geçmedi.Şimdiki eşi yada ailesi sorun yaptı mi ben en çokda bundan korkuyorum
Çok çok haklısınız ben de düğün olmadan ayrıldım ki ben aynı evde yaşamak gibi bir hata da yaptım şartlar gereği ama zararın neresinden dönersem kar diyorum ve eşten değil de nisanlidan ayrılmış gibi hissediyorumEvet doğru söylüyorsunuz . Ama o yazılanda hak verdiğim bişey var ki, kadın ne kadar ‘amaaan size ne be, susun, çıkın gidin hayatımdan, benim hayatım ve ben yaptığım hiçbişeyden pişman değilim, hepsinden ayrı dersler çıkardım...’ gibi gibi yaklaşırsa dışa karşı, millet pek konuşamıyor. İçte bu hesapların yapılması normal, ama dışa yansıtınca herkes fırsat kolluyor resmen tepesine binmek için bu tür kişilerin. Her türlü cevap vermeye hazır olmak lazım. Kimseye de kendini ezdirmemek lazım. O konuşanlar bir gün hiç hayatında olmayacak bile belki. Ya da kendileri fazlasını yaşayıp laf söyletmicek..
En çok can sıkında milletin sürekli sorması artık insan içine çıkasım gelmiyor zamanla ıns bende umursamamKonu sahibesi hiç üzülme herşey geçiyor ben ortamı bile değiştirmedim, rahatım yerinde. SEN boşanmış olmayı bir basarisizlik olarak değerlendirme ki etraf da öyle bir algı oluşmasın. Millet konuşur ama zamanla senin türkün de diner. Bana hala soruyorlar. Konuşmak istemiyorum benim için bitti diyorum o kadar. Önemli olan senin duruşun.
Adam gibi adam her türlü karısına sahip çıkar sonuçta senn ayıp birşey yapmadın. Bunu sert eden adamın sevgisi sahte olur bence baştan elemiş olursun fena mı? Zamanla geçiyor hic merak etme
Takıntılı biriymiş o zaman tövbe tövbeEvd
Evdeki herşeyin yerini o belirleyecekmiş ailemle görüşmeyecekmiş kabul etmeyincede dava açtı
geçiyor güzelim hem sorarlar millet meraklı, sen konuşmak istemiyorum dersin net şekilde sormazlar bir daha.En çok can sıkında milletin sürekli sorması artık insan içine çıkasım gelmiyor zamanla ıns bende umursamam
Baya takıntıları vardı zaten başka konularda daTakıntılı biriymiş o zaman tövbe tövbe
Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?