Düğün olmadan bosanmak

Hay
İyide problem ne? Bir kavga ettik hop ayrıl diyecek kadar temelsiz mi bu ilişki. Sorun bana kalırsa maddi bilezik milezik anlaşmazlığı. Yoksa iki aile niye anlaşamasın. Yazık olmuş.
Hayır maddi bir konu değil kendi aramızda her çiftin yaşayacağı bir konuydu ama zaten sorunda sanki dünya sorunuymuş gibi hemen dava açmaları ve bitirmeleri demekki gerçekten hicbir önemim yokmuş sevgisi zaten yokmuş bu uzuyor benide

Ortada anlayış gösteren insan yoksa hemen kavga da boşanma davası açıyorsa boşan boşver üzülmene değmez.

Geçen telefonumu karıştırırken eşimle düğüne 3 ay kala mesajlarıma denk geldim. Adam sabır taşıymış mübarek. Boşver senin için hayırlısı olmuş.

Ben varım 5 yıl önce aynısını yaşadım, nikah iptali olmuyor biz tam 5 ay sonra boşanabildik. Teşrif edip mahkemeye bile gelmedi babası gelmişti. Boşver hiç üzülme hayırlısı böyleymiş. Tabi ben o olaydan sonra evlendim belki o boşluk sebebiyle erken karar verdim, belki çekeceğim çile bitmemiş.9 ay önce boşandık 3 yıl evli kaldım. seni kaybeden üzülsün bu mantalitedeki insanlarla bir ömür geçmez.

Aile deyince aklıma o seçenek geldi. Ya dolduruşa gelmiştir yada ilk zorlukta aşkları sönenlerdendir. Hiç sakince konuşmadı mı biz napıyoruz demedi mi neden hemen dava açtı? Sebep olarak ne gösterdi ne dedi?

Cocuk var mi?

Evd
Evdeki herşeyin yerini o belirleyecekmiş ailemle görüşmeyecekmiş kabul etmeyincede dava açtı

ben duğune 5 ay kala boşandım ve hiç pişman değilim. şimdi evli ve 2 çocuk annesiyim. şimdiki esimle tanıstıgımda ona herseyi anlatmıştım sadece nıkahlımoldugumu ve bosanmak uzere oldugumu soylemiştim o da bunu normal karsılamıstı. hiç ama hiç pişman değilim ve ınanıyorum kı sız de pişman olmayacaksınız. cok radıkla bır karar bu ama zararımn neresınden donersenız kardır.

Hiç birlikte yaşadıysaniz boşanmak yerine nikah iptali yapabilirsiniz. Bir tanesinde boşanmış oluyorsunuz diğerinde hiç evlenmemiş.avukata sorun derim hayırlısı olsun

Şimdiki eşi yada ailesi sorun yaptı mi ben en çokda bundan korkuyorum
Ya canım neyin lafını sözünü yapacaklar. Yapacaklarsa da zaten ötede dursunlar. 2 yıl evlilikten sonra bekar adamla evlenip gül gibi iki çocuğu olan tanıdığım var bir gün bile lafı geçmedi.
Tanıdığım bir öğretmen vardı bir de, nişanlısını aldatıyor diyorlardı, nişanlısıyla da nikah kıymışlardı, kızın tayini çıktı bu sayede, biz üzülüyoruz tabi kız için ama bi şey de diyemiyorsun, neyse kızcağız öğrendi demek ki 2 gün kala düğün iptal dediler, hediye altın alınacaktı toplanan paraları geri verdiler biz şok. Şuan ne durumda kız başkasıyla evlendi mi bilmiyorum yakınen tanımıyorum ama o haysiyetsizden kurtulduğuna sevinmeli.

Çok çok haklısınız ben de düğün olmadan ayrıldım ki ben aynı evde yaşamak gibi bir hata da yaptım şartlar gereği ama zararın neresinden dönersem kar diyorum ve eşten değil de nisanlidan ayrılmış gibi hissediyorum

Konu sahibesi hiç üzülme herşey geçiyor ben ortamı bile değiştirmedim, rahatım yerinde. SEN boşanmış olmayı bir basarisizlik olarak değerlendirme ki etraf da öyle bir algı oluşmasın. Millet konuşur ama zamanla senin türkün de diner. Bana hala soruyorlar. Konuşmak istemiyorum benim için bitti diyorum o kadar. Önemli olan senin duruşun.
Adam gibi adam her türlü karısına sahip çıkar sonuçta senn ayıp birşey yapmadın. Bunu sert eden adamın sevgisi sahte olur bence baştan elemiş olursun fena mı? Zamanla geçiyor hic merak etme

En çok can sıkında milletin sürekli sorması artık insan içine çıkasım gelmiyor zamanla ıns bende umursamam

En çok can sıkında milletin sürekli sorması artık insan içine çıkasım gelmiyor zamanla ıns bende umursamam
geçiyor güzelim hem sorarlar millet meraklı, sen konuşmak istemiyorum dersin net şekilde sormazlar bir daha.
Hem sen duygusal olarak şuan kötüsün, kendini iyi hissettiğinde umursamayacaksın bile...

Kinaya 1 hafta kala ayrildik yapamadik baristk kina oldu dugun gecesi kiyamet koptu ayrilamadik yine 8 aydir nikahliydim bizre ayri ev ve sehirlerde yasadik... sonuc olarak dugunden 5 ay sonra evleri ayirdik keske hic dugun yapmadan ayni eve gecmeden bitseydi 5aydir ayri evlerdeyiz mahkeme devam ediyor

Amcamın kızı nikah yapmıştı düğünden önce adam manyak çıkınca düğün olmadan boşandılar şuan 3.cü evliliğini yaptı bir İtalyanla Geçer zaman herşeyin ilacı üzmeyin kendinizi

Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri.. adlı konuma bakabilirsin. Benim nikah günü ayrilmam gerekiyordu ama yapamadim daha doğrusu yapmadım. Her şeyi bütün olumsuzluklari görmezden geliyordum. Sonra düğüne doğru eşim olacak adam çok saygisizlasti çok hadsizlesti işte o zaman gözüm açıldı ama düğüne 3 gün vardı işte. Sonra yine yapamadım çevre ne der diye düşündüm. Bir de etraftan aynı eve girince duzelirsiniz nidalari isittim. İnandım, inanmak istedim. Düğün oldu aynı ece girdik ertesi gün ben ne yaptım diye dizlerimi dövdüm. Balayına gittik yarım bırakıp geldik. Sonraki günlerde yaşadıklarım hep konularimda var.
9 aylık evliyken nihayet evi terk edip geldim. Simdi cekişmeli davaya hazirlaniyoruz.
Diyeceğim o ki nikah bile olsa aynı eve girmedikten sonra bence çok da önemli değil. Ha ben aynı eve girdim ama nerdeyse hiç karı kocalik yasamadik ama karsindakine bunu anlatamazsin ilerde. Ama sen aynı eve girmeden nişanlı gibi ayrılmış olacaksin. Hiç ama hiç üzülme. 2 rekat şükür namazı kıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…