- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Dugun yapip evlenip sonrada cocuk yapip bosanmaktansa. Bosanip copsuz uzum olmayi tercih ederim.Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Tartışma oldu ve hemen boşanma davası açtı..
Ne alaka ya.. ne demek deneyin.. yorumunuz çok ilginç.. yaş kaç??E bi yaşayın bakalım belki düzelir yan yana iken yani evlenmişsiniz zaten denemeden boşanmayın
Hakkınizda hayırlısı olsun inşaallah sizde kolay atlatirsinizBence Allah’ın sevgili kulusun.İleride olacak kötülüklerden korumuş seni.Otur ve ilerlemeden bitiyor olduğu için dua et.Keşke demekten ileride çok daha iyidir şimdi bitmesi.Bende boşanıyorum 9 aylık evliyim yarın hemde.. hiç birlikte olmadık ona rağmen evlenmiş boşanmış olacağım duygularını az çok anlayabiliyorum,ama aynı evin içine girip yıpranmaktansa bu daha iyi olmuş
Amin insan elde olmadan üzülüyor zamanla atlatabilirim insO zaman kurtulacağın için sevinmelisin ilk tartışmada yatı yolda bırakıyorsa o evlilikten birley olmazdı zaten. Hakkında hayırlısı olsun umarım çok yara almadan atlatırsınÜzme kendini sakın
Atlatırsın merak etme herşey geçiyor. Bu zamanda kendini dışarıya at,kitap oku bol bol. Zamanını boş geçirme ki daha fazla bunalma.Amin insan elde olmadan üzülüyor zamanla atlatabilirim ins
Neden ilginç geliyor ki tabi ki aklına gelecek bu gelecek kaygısıdır bitmek üzere olan evliliğin arkasından çevre ve toplum tarafından evlenip boşanmış olarak anılacak üstelik hiç karı-koca olmamışken bu psikoloji başka yaşayan anlarBana ilginc gelen de su oldu: dugun oncesi nikahlandiginiz esinizden ayrilmak uzeresiniz ama en cok sorguladiginiz sey ilerdeki potansiyel esiniz ve ailesinin bunu yadirgayip yadirgamayacagi... Simdiden bunlari dert edebiliyorsaniz sevginiz bitmis zaten. Zamanla her sey atlatilir insanlarin kac yillik evlilikleri bitiyor cocuklari vs yeniden evleniyorlar.
Evet doğru söylüyorsunuz . Ama o yazılanda hak verdiğim bişey var ki, kadın ne kadar ‘amaaan size ne be, susun, çıkın gidin hayatımdan, benim hayatım ve ben yaptığım hiçbişeyden pişman değilim, hepsinden ayrı dersler çıkardım...’ gibi gibi yaklaşırsa dışa karşı, millet pek konuşamıyor. İçte bu hesapların yapılması normal, ama dışa yansıtınca herkes fırsat kolluyor resmen tepesine binmek için bu tür kişilerin. Her türlü cevap vermeye hazır olmak lazım. Kimseye de kendini ezdirmemek lazım. O konuşanlar bir gün hiç hayatında olmayacak bile belki. Ya da kendileri fazlasını yaşayıp laf söyletmicek..Neden ilginç geliyor ki tabi ki aklına gelecek bu gelecek kaygısıdır bitmek üzere olan evliliğin arkasından çevre ve toplum tarafından evlenip boşanmış olarak anılacak üstelik hiç karı-koca olmamışken bu psikoloji başka yaşayan anlar
Çocuksuz kadın ve erkek boşanma ile karşı taraftan birşey hak iddia edemez çocuğu olan çocuğunun payının 18 yaş dolana kadar yasal temsilcisidirBu evlenmeden bosanmakla ilgili daha ilginç birşey var. Miras hukukunda kişiler ve aileler arasinda miras hakkı bile doğuyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa bilen biri düzeltsin lutfen
başlığa cevap düğün olmadıysa nikahın iptali istenir boşanmaya lüzum yok.Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Malesef nikah iptali için belli sebepler var onlar olmadan olmuyorbaşlığa cevap düğün olmadıysa nikahın iptali istenir boşanmaya lüzum yok.
Dava açıldı boşanıyoruz ve hiçbir iletişimimiz yok yani mümkünatı yok o yüzden aklıma takılanları üzüldüğüm kısımları soruyorumBana ilginc gelen de su oldu: dugun oncesi nikahlandiginiz esinizden ayrilmak uzeresiniz ama en cok sorguladiginiz sey ilerdeki potansiyel esiniz ve ailesinin bunu yadirgayip yadirgamayacagi... Simdiden bunlari dert edebiliyorsaniz sevginiz bitmis zaten. Zamanla her sey atlatilir insanlarin kac yillik evlilikleri bitiyor cocuklari vs yeniden evleniyorlar.
Kendi aramızda tartıştık sonra aileler ortaya girdi ve kavgadan birkaç gün sonra bana bazi seyler diretti bende kabul etmeyince ki kabul edilecek seyler degildi hemen dava açtı banaKavga sebebiniz ne? Kizginlikla mi dava acildi acaba? Kolay mi bir evliligi bitir.ek? Boyle kestirip atmayin lutfen. Kavgada haksizsaniz konusun onunla. Kadinlar tabiki sorumsuz erkekleri cekmek zorunda degil ama boyle kolayca bir iliskiyi bitirmek dogru degil. Geri donulemez bir noktaya mi geldiniz? Olayi cok detayli anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?