Düğün olmadan bosanmak

Dugun yapip evlenip sonrada cocuk yapip bosanmaktansa. Bosanip copsuz uzum olmayi tercih ederim.

Bence Allah’ın sevgili kulusun.İleride olacak kötülüklerden korumuş seni.Otur ve ilerlemeden bitiyor olduğu için dua et.Keşke demekten ileride çok daha iyidir şimdi bitmesi.Bende boşanıyorum 9 aylık evliyim yarın hemde.. hiç birlikte olmadık ona rağmen evlenmiş boşanmış olacağım duygularını az çok anlayabiliyorum,ama aynı evin içine girip yıpranmaktansa bu daha iyi olmuş

Hakkınizda hayırlısı olsun inşaallah sizde kolay atlatirsiniz

O zaman kurtulacağın için sevinmelisin ilk tartışmada yatı yolda bırakıyorsa o evlilikten birley olmazdı zaten. Hakkında hayırlısı olsun umarım çok yara almadan atlatırsın Üzme kendini sakın
Amin insan elde olmadan üzülüyor zamanla atlatabilirim ins

Bana ilginc gelen de su oldu: dugun oncesi nikahlandiginiz esinizden ayrilmak uzeresiniz ama en cok sorguladiginiz sey ilerdeki potansiyel esiniz ve ailesinin bunu yadirgayip yadirgamayacagi... Simdiden bunlari dert edebiliyorsaniz sevginiz bitmis zaten. Zamanla her sey atlatilir insanlarin kac yillik evlilikleri bitiyor cocuklari vs yeniden evleniyorlar.

Neden ilginç geliyor ki tabi ki aklına gelecek bu gelecek kaygısıdır bitmek üzere olan evliliğin arkasından çevre ve toplum tarafından evlenip boşanmış olarak anılacak üstelik hiç karı-koca olmamışken bu psikoloji başka yaşayan anlar

Evet doğru söylüyorsunuz . Ama o yazılanda hak verdiğim bişey var ki, kadın ne kadar ‘amaaan size ne be, susun, çıkın gidin hayatımdan, benim hayatım ve ben yaptığım hiçbişeyden pişman değilim, hepsinden ayrı dersler çıkardım...’ gibi gibi yaklaşırsa dışa karşı, millet pek konuşamıyor. İçte bu hesapların yapılması normal, ama dışa yansıtınca herkes fırsat kolluyor resmen tepesine binmek için bu tür kişilerin. Her türlü cevap vermeye hazır olmak lazım. Kimseye de kendini ezdirmemek lazım. O konuşanlar bir gün hiç hayatında olmayacak bile belki. Ya da kendileri fazlasını yaşayıp laf söyletmicek..

valla ben bi iki ay öncesinden nikah kıymalara karşıyım.
en azindan 1 hafta yada 15 gün önce hele en güzeli düğün zamaninda nikah kıyın.
geçmiş olsun.

Bu evlenmeden bosanmakla ilgili daha ilginç birşey var. Miras hukukunda kişiler ve aileler arasinda miras hakkı bile doğuyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa bilen biri düzeltsin lutfen
Çocuksuz kadın ve erkek boşanma ile karşı taraftan birşey hak iddia edemez çocuğu olan çocuğunun payının 18 yaş dolana kadar yasal temsilcisidir

başlığa cevap düğün olmadıysa nikahın iptali istenir boşanmaya lüzum yok.

Dava açıldı boşanıyoruz ve hiçbir iletişimimiz yok yani mümkünatı yok o yüzden aklıma takılanları üzüldüğüm kısımları soruyorum

Kavga sebebiniz ne? Kizginlikla mi dava acildi acaba? Kolay mi bir evliligi bitir.ek? Boyle kestirip atmayin lutfen. Kavgada haksizsaniz konusun onunla. Kadinlar tabiki sorumsuz erkekleri cekmek zorunda degil ama boyle kolayca bir iliskiyi bitirmek dogru degil. Geri donulemez bir noktaya mi geldiniz? Olayi cok detayli anlayamadim.

Kendi aramızda tartıştık sonra aileler ortaya girdi ve kavgadan birkaç gün sonra bana bazi seyler diretti bende kabul etmeyince ki kabul edilecek seyler degildi hemen dava açtı bana

Bu kararı aldıysanız vardır bir bildiğiniz. Ne aşklar evlilikler problemler atlatılıyor. İnsan alışamam,atlatamam dediği herşeyi atlatıyor. Ben böyle bi tecrübe yaşamadım ama sanırım sabırla zamanın geçmesini beklemekten başka çareniz yok.İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Üzüleceksiniz tabii ama en az yarayla atlatmak için herşeyi yapın, kendinize yardımcı olun.

İyide problem ne? Bir kavga ettik hop ayrıl diyecek kadar temelsiz mi bu ilişki. Sorun bana kalırsa maddi bilezik milezik anlaşmazlığı. Yoksa iki aile niye anlaşamasın. Yazık olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…