düğün sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yatak odası diyip geçmemek lazım🤭 benim yatak odam oturma odamın nerdeyse 2 katı fiyata geldi 😄 neyseki evin tüm mobilyalarını eşim ve ben aldık keyfime ve bütçeme göre istediğimi seçtim

Yatak odasi ile salon arasında bin tl fark varmış

Sanırım

Offf beynim.yandi ne kadar kaç altın kaç para sen milyon milyar

Ben de bunu anlatmaya çalışırken para göz aileyi düşünmeyen yaşlı düşmanı gelin ilan edildim burada.

Maddi durumu standart bir aile düzeyinde. Fakat anne baya tutumlu yani kayınvalidem. Babası emekli ama çalışıyor. Ayrıca dede yerinden ayda 4.000 tl onlara kira geliyor. Biz ise yeni evlenen evi olmayan çocukları... Ev almak hedefimiz iken düğünü kendimiz karşılamak neden ? Onun dediği eşyaları, takıları ailesi almış. Düğünüde bu şekilde ben yapıcam diyor.

Durumu olmasa ailesinin biz eşya almaya gittiğimizde anneside bi koltuk takımı beğenip ben de bunu alcam çok beğendim demezdi. O eşyayı bu sıkışıklıkta almak yerine düğün yapardı.
Dediğiniz tam olarak "hem karnım doysun hem pastam dursun".

Yatak odası diyip geçmemek lazım🤭 benim yatak odam oturma odamın nerdeyse 2 katı fiyata geldi 😄 neyseki evin tüm mobilyalarını eşim ve ben aldık keyfime ve bütçeme göre istediğimi seçtim
Canım bende evlilik arifesindeyim yatak odam 26.000 tl tuttu, salonum 42.000 tl. Yani bende biliyorum nasıl meblağlar tuttuğunu. Daha oturma odamı döşemedik daha fazla aileleri zorlamayalım evlendikten sonra döşeriz diye karar aldık.
Yatak odası genelde oturma odasından daha yüksek tutuyor zaten. Benim tahminimce bizim oturma odası 8.000 civarına hallolacak..

Farkında mısınız bilmiyorum ama ailenin bu zamana kadar başkalarına taktıkları kendi düğünlerinde onlara geri geliyor. Dolayısıyla onlar zaten kendi paralarıyla ödeyecekler. He tabii bir yüce gönüllülük edip onu da direkt ceplerinden ödeseler daha iyi olurdu ama bu konuda çok da eleştiremezsiniz. Herkesin maddi gücü belli. Adamlar hiçbir şey yapmamış olsa haklısınız derim ama eşyalarınızı da almışlar. Ama bi dakika TEK ERKEK olunca her şey ona feda olmalıydı değil mi pardon. 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X