Düğün Yaklaştıkça Gerilen Ortam

Ben ev konusunda birşey demeyeceğim.

Annenizle nişanlınızın zıtlaşması evliliğin boyunca sürecek. Senin dediğin ev bile olsa bu saatten sonra hiçbir önemi kalmayacak. Çünkü nişanlın, bu lafın acısını evlenince sana yaşatacak. Ve eminim ki nişanlın annenin evine adım atmayacak.

Yani sen evlensen bile mutluluk uzakta.

KV neden mesaj at diyor?
Sizin bir suçunuz yokki?
Resmen akrabalarıyla içiçe, izbe bir evde yaşamaya zorlamış sizi. Seçim hakkı vermeden. Hayatınız böyle mi geçecek?
Sonra arabaya geçip oturmak, sizi orda bırakıp gitmek nedir? Nerde size verdiği değer?
Burada tek sorun annenizin fevri çıkışması olabilir, sizin adınıza bitsin demesi olabilir.
Ama seven insan ne olursa olsun anne lafıyla nişanlısını orada sap gibi bırakmaz.
Gururunuzu çiğnemiş resmen.

Ben o gösterdiği ev konusunda ikna etmeye çalıştım o da bana kararını ver ya o ev ya annemin ordaki ev dedi
İkiniz de hatalısinız o zaman daha doğrusu esin ve anneni gereğinden fazla karıştıran sen ..işler kotulestiyse iyice bosverin belki de bu şekilde hayırlı olacak..ikinizin de biraz olgunlaşmaya ihtiyacı var evlilik için görünen o..

Bende öyle düşünüyorum yarın gelecekler bakalım nasıl olacak. kendi de yanaşmıyor konuşmuyoruz da ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Kim haklı haksız belli değil herkes hatalı ancak annenizin ya bu ev ya da bu iş biter demesi kabul edilebilecek birşey değil. Siz nasıl kabullendiniz? Sanki sizin ilişkiniz bir hiçmiş gibi, siz annenizin malıymışsınız gibi, ne cesarelte kimi tehdit ediyor anneniz? İsterse damat ayıp yapmış olsun, baştan sona siz hakı olun annenizin o lafından sonra damat sizinle ayrılsa bence haklıdır.

Şimdi siz annenizde hiç suç bulmayıp tüm suçu nişanlınıza mı attınız?
Yahu bir çift olarak daha ev bulamıyorsunuz, ananızı dananızı tüm sülaleyi karıştırmışsınız, niye heryere anne kv dahil oluyor anneniz ne münasebetle bu evi diretiyor ne kadar ayıp yani, nişanlınız az bile tepki vermiş aynı şeyi kv yapsa kıyamet kopar ama değil mi

Zigon masa 80'li yillardan kalma, cidden gereksiz. Ve hic kendiniz birsey yapiyormusunuz? Hersey ailelermi yapiyor? Yani evet, aileler yardim edebilir fakat burda sanki siz degil, aileler evleniyormus gibi.

Ve annen maddi yardimda bulunuyor diye, bu denli karisma hakkini vermez ona. Ayni sey kv'de icinde gecerli. Annene rest cekmen gerekli. Ben olsam böyle karisacaksa, dügünü erteler ve herseyi kendim yapardim.

Ki annenin cok cok hatali oldugunu bile görmüyorsun. Yok seker hastasi, yok maddi yardim etti diye kilif buluyorsun. Nisanlin anneci ise, sen ondan daha cok annecisin. Kv'deye müstakil ev istemiyorum diyorsun, annenin istedigi müstakil evi sirin buluyorsun.

Üstelik zaten gelmeye gönlü olmayan sevgilini, annenide o evi bakmayi götürmek ile baski ediyorsun. Adam zaten isteksiz orda, bide kv'de ile bas etmek zorunda. Aynisini bir erkek annesi yapsa burda linc olurdu.

Bu sekilde sadece nisanlin ile degil, herhangi bir erkek ile iliski yürütemezsin. Niye? Cünkü iliski 2 kisilik degil, 3 kisilik oluyor. Annen hep dahil oluyor. Annenin ne kadar yanlis oldugunu görmezsen, cok mutsuz olacaksin.

Evet hatalı bir çıkış oldu ben artık ortada haklı haksız aramaktan yoruldum kendime bir çıkış yolu arıyorum

Yanlış anlamayın ama çalışan insanlarsınız, evlenen sizsiniz, o evde oturacak olan da sizsiniz, niye ailelerinizi bu kadar müdahil ediyorsunuz ? Siz anlaşıp beğendikten sonra aileler zaten onaylamak zorunda, yok ben öyle olsun istemiyorum diyen aile bireyi bencil demektir.

Anneyi niye heryere taşıyorsunuz ki yanınızda?
Sacmalamıs anneniz,keske orda nisanlınzdan yana çıkıp,anne saçmalama ne alaka flan diyp gönlünü alsaydınz adamn.
Duğun öncesi böyle gerginlikler normal.
Ama anneniz daha akıllıca davranmalıydı.
Yarın bunlar kızının önüne ilk kavgada çıkarılacak

Ben o gösterdiği ev konusunda ikna etmeye çalıştım o da bana kararını ver ya o ev ya annemin ordaki ev dedi

Bakın bunlar sizin aranızda. sizi bir şeye zorluyorsa illa olacak diye tabi ki hayatınızı karartmayın ama bunu yapan siz olun, anneniz ortaya çıkıp ya bu ev ye bu iş biter dememeli evlenebildiğinize göre yaşınız küçük değildir.

ben olsam ne annesinin orada ki evi kabul ederdim nede - her ne kadar güzel olsa da - annemin dediği evi kabul ederdim çünkü sundukları tercihleri kabul ederseniz birinden birini ezmiş olacaksınız. bulun başka bir ev bu ev olacak kabul ediliyorsa evleniriz ha sorun mu çıkartıyorsunuz evlenmeyiz dersiniz olur biter.

Biz seçiyoruz aileler maddi olarak yardım ediyor. Tamam bazı konularda annem çok karıştı onu kabul ediyorum zaten artık arada kalmaktan o kadar yoruldum ki bir çıkış noktası arıyorum

Cumartesi geleceğiz demişler öyle diyeceğim bende sanki başka ev kalmamış gibi tamam düğüne az kaldı ama sonuçta uzun yıllar oturacağız belki de biz o evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…