onun yerine balayına gideriz bi de günlük takabileceğim bir kolye alabilir altından ucunda kar tanesi gibi figürler olan modellerden ben ancak öyle bi kolye takarım bi de erkek arkadaşım yeni atandı şu an çok borç var ama 1 yıl sonra durumumuz düzelince almak istediklerimizi alırız sonra inşallah
ayy cnm aynı beni tarif ettin. benim de bileklerim çok aşırı incedir. hatta bilezik alacağız ya geçen baktık bileziklere bana çocuk grubunun en büyük boyu oldu :) bileklerime hiç künye tarzı şey yakışmaz saat bile sırf o yüzden takamamŞaşırma ben de saat bile takmamZaten uygun bir şey bulmam da imkansız, bileklerim ve parmaklarım aşırı ince, aldıklarım hiçbir zaman oturmaz, düşer hep. Hem de böyle kaşıntı mı desem, sıkışma desem öyle bir his oluyor, rahatsız oluyorum o sebepten hiç takım yok benim.
Bu arada güzel fikir, iki üç bujiteri gezsen bulursun konu sahibi hanım. Altını ben de sevmem, sapsarı itici geliyor, ne o öyle Mısır kraliçesi gibi her her gün
Şaşırma ben de saat bile takmamZaten uygun bir şey bulmam da imkansız, bileklerim ve parmaklarım aşırı ince, aldıklarım hiçbir zaman oturmaz, düşer hep. Hem de böyle kaşıntı mı desem, sıkışma desem öyle bir his oluyor, rahatsız oluyorum o sebepten hiç takım yok benim.
Bu arada güzel fikir, iki üç bujiteri gezsen bulursun konu sahibi hanım. Altını ben de sevmem, sapsarı itici geliyor, ne o öyle Mısır kraliçesi gibi her her gün
Bana da yakışmıyor ya, böyle sallanıyor aşağıya doğru bileklikler falan, bembeyaz şöyle dolgun kollarım falan yok ki, Hint fakirleri gibiyim mübarek.ayy cnm aynı beni tarif ettin. benim de bileklerim çok aşırı incedir. hatta bilezik alacağız ya geçen baktık bileziklere bana çocuk grubunun en büyük boyu oldu :) bileklerime hiç künye tarzı şey yakışmaz saat bile sırf o yüzden takamam
tşkr ederim cnm :) evet artık 70-80 tl ye güzel bi set arar alırız inşallah çakma olduğu anlaşılmaz :)Vallahi tebrik ederim seni al tabi kimseyede çaktırma önemli olan mutluluğunuz onun aillesi borçlansa nasıl olsa sen ödeyeceksin en güzelini düşünmüşsün elalemin ağzını kapat şaşalı gösterişli bir set al hatta Trabzon hasır setin taklitleri var bijuterilerde harika olur onu al bitti kimse laf edemez hayırlı olsun mutluluklar dilerim.
evet cnm altın hiç sevmem. gümüşü daha çok severim ama takı takmıyorum işte alışık değilim. zaten ilerde alırız dediğim set almayız tabi :) bana bedava set verseler bile düğünden ayrı bi gün kullanacağımı hiç zannetmiyorum o yüzden almak istemiyorum zaten ama hani ilerde alırız dediğim başka şeyler alırız yaparız onalrı kastttmileride alırız diye bir şey olmuyor onu sil kafandan. neden dersen aman ona para vereceğime yatırım için biriktirsem daha iyi olur diyorsun. gerek görmüyorsun. ki sende benim gibi altın takı seven biri değilsin sanırım...
tşkr ederim cnm :) evet artık 70-80 tl ye güzel bi set arar alırız inşallah çakma olduğu anlaşılmaz :)
İşte ben tembel bir kızım Themkadınlara yakışıyor bence ya sarı altın olması şart değil beyaz altın olur gümüş olur
alerjin yoksa sahte olabilir
aşırıya kaçmadan 1,2 takı hoş durur
bileğine göre küçültürsün
bende öyleyimBana da yakışmıyor ya, böyle sallanıyor aşağıya doğru bileklikler falan, bembeyaz şöyle dolgun kollarım falan yok ki, Hint fakirleri gibiyim mübarek.
benim ailem gerçeğe benzeyen bir şey olursa ses çıkarmaz da işte bakalım öyle bi model bulurum inşallah :)aileni kandırmak istiyorsan bazısı cin gibi oluyor. dikkat et. garanti belgesi yok bunun diye ortalığı birbirine katmasınlar...
benim ailem gerçeğe benzeyen bir şey olursa ses çıkarmaz da işte bakalım öyle bi model bulurum inşallah :)
Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
kaç paraya aldınız acaba :)Bujiterilerde cok sik setler var,bende dugunumde onlardan taktim,kimse de set takmadi demedi,ayrica cok begenildi,fikhr olabilir
E hem yakışmayan, hem de boşuna zarar ettirecek şeye para vermezdim ben de haklısın yani. O setin yerine balayına gidersiniz, gayet mantıklıbende öyleyimkol bileğimin çevresi 15 cm koluma taktığım şeyler garip duruyor düşüp kayacak gibi
mayıs sonu gitme durumum var gelinlik bindallı almak için gitmişken set işine de bakarız artık :)inşallah. İstanbul Ankara gibi yerlere gidebilirseniz rahatlıkla bulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?