Düğünde sahte set!!!

Vallahi tebrik ederim seni al tabi kimseyede çaktırma önemli olan mutluluğunuz onun aillesi borçlansa nasıl olsa sen ödeyeceksin en güzelini düşünmüşsün elalemin ağzını kapat şaşalı gösterişli bir set al hatta Trabzon hasır setin taklitleri var bijuterilerde harika olur onu al bitti kimse laf edemez hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

ileride alırız diye bir şey olmuyor onu sil kafandan. neden dersen aman ona para vereceğime yatırım için biriktirsem daha iyi olur diyorsun. gerek görmüyorsun. ki sende benim gibi altın takı seven biri değilsin sanırım...

ayy cnm aynı beni tarif ettin. benim de bileklerim çok aşırı incedir. hatta bilezik alacağız ya geçen baktık bileziklere bana çocuk grubunun en büyük boyu oldu :) bileklerime hiç künye tarzı şey yakışmaz saat bile sırf o yüzden takamam

Bujiterilerde cok sik setler var,bende dugunumde onlardan taktim,kimse de set takmadi demedi,ayrica cok begenildi,fikhr olabilir

kadınlara yakışıyor bence ya sarı altın olması şart değil beyaz altın olur gümüş olur

alerjin yoksa sahte olabilir

aşırıya kaçmadan 1,2 takı hoş durur

bileğine göre küçültürsün

Bana da yakışmıyor ya, böyle sallanıyor aşağıya doğru bileklikler falan, bembeyaz şöyle dolgun kollarım falan yok ki, Hint fakirleri gibiyim mübarek.

tşkr ederim cnm :) evet artık 70-80 tl ye güzel bi set arar alırız inşallah çakma olduğu anlaşılmaz :)

evet cnm altın hiç sevmem. gümüşü daha çok severim ama takı takmıyorum işte alışık değilim. zaten ilerde alırız dediğim set almayız tabi :) bana bedava set verseler bile düğünden ayrı bi gün kullanacağımı hiç zannetmiyorum o yüzden almak istemiyorum zaten ama hani ilerde alırız dediğim başka şeyler alırız yaparız onalrı kastttm

İşte ben tembel bir kızım Them Böyle tokacılara girip, takıp çıkacağım, küçültme falan uzun işler Arkadaşlarla giriyoruz bir yere oh o mis gibi deneyip alıyor her şeyi, bense böyle duruyorum

aileni kandırmak istiyorsan bazısı cin gibi oluyor. dikkat et. garanti belgesi yok bunun diye ortalığı birbirine katmasınlar...
benim ailem gerçeğe benzeyen bir şey olursa ses çıkarmaz da işte bakalım öyle bi model bulurum inşallah :)

Takı setını sonradan satacaksanız tabıkı hıc mantıklı degıl almak..
Bende aldırmadım takı setı pısmanda olmadım hıc
Fakat sahte takı bana pek hos gelmıyor kendımı kandırır gıbı yok ben yapmazdım. Nereden baksanız 100-200 tl vereceksınız ona cok yazık gercekten ben acırım asıl ona verecegıme o parayı..onun yerıne kıbar bır kolye almak daha mantıklı mutlaka takacagın gun gelır en azından paranı cope atmamıs olursun..
Hem kımın ne dedıgı umrunda olmasın emın ol herkes bırsey bulacak laf etmek ıcın sen herseyın dort dortluk yapsan bıle hıcc umrumda olmaz valla ayse ne demıs fatma ne dedıkodu yapmıs
hem set almak herkesın adetı emın ol ama yapmak zorunda degılsın herkesın kendı ımkanı kendı zevkı :)
baskası ıcın yasama

tam üstüne geldim konunun.dün baktım, kapalıçarşıda bu setlere,en ucuzu(şu anda altın fiyatları almış başını gidiyor.)3-500-4000 tl civarı.satarken yarı yarıya.oğlumun eylülde düğünü var. bu yüzden baktım.

benim gelinim de altın takmıyor.(nişanda taktıklarımızı hiç üstünde görmedim).söyle bir şey düşünüyorum.hani 5'i 1 yerde diyorlar ya.,onu teklif edeceğim,4 adet de bilezik takacağım.beşi biyerde denilen şey.5 adet reşat altın.tanesi 700 tl den,3500 civarı.satarken edeceğin zarar maksimum.tane de 10 lira falan.
ileride bozdururlar,birşeye yatırım yaparlar,biz de kızın takılarının 10 lirasına dahi dokunulmaz.takılar (parada dahil)evlenen çiftlerindir.bu yüzden para edecek şeylerin alınması taraftarıyım.

ama,eğer altın seviyorsa,takarım set olsun derse onada karşı çıkmam.

biz geçen sene çok hoş yeşil taşlı ve kibar 3lü seti 1000 tlye almıştık 2000-3000 ne hiç gerek yok demiştim

bende öyleyim kol bileğimin çevresi 15 cm koluma taktığım şeyler garip duruyor düşüp kayacak gibi
E hem yakışmayan, hem de boşuna zarar ettirecek şeye para vermezdim ben de haklısın yani. O setin yerine balayına gidersiniz, gayet mantıklı
Bana kalırsa ben düğünü de boşuna masraf olarak görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…