Düğünde sahte set!!!

benim setim vardı ama beyaz altın ince bişey aldım ben abartılı değildi. kınam kızlar arasında olduğu için açık elbise giydim seti taktım.
tesettürlü değilim ama gelinliğimin yakası kapalı ve kolları uzun olduğu için kolye ve bileklik filan takmadım sadece ayrıyeten mor taşlı küpe almıştım onu taktım.
yani bence takmıyorsan çok gereksiz, boşa masraf yapma.
gelinliğin kapalıysa hiç takma zaten kötü duruyor, değilse de istersen sahte al istersen hiç alma ne gerek var.

Bu zamanda öyle alaturka şeylere para harcamamak takdire şayan bir davranış.

Katılıyorum; sahte alsan da olur ama eşin ve sen bil. ailelere de eşim aldı; hallettik vs deyin. Annen dahi bilmesin yani; çünkü insan oğlu yarın bir gün iyi bir şey derken arada birine der; laf döner dolaşır canınız sıkılır.

anlaşılmaz canım..
yapabilirsin gayet mantıklı geldi bana.

düğünde üstümüze takılan paraları salonda çıkarıp salonu ödedik.
uf biz de ya..
biz de herşeyimizi eşimle (ve benim ailemin desteğiyle) beraber yaptık hatta ben o dönemler çalışmıyodum çok da param yoktu eşim ve annemler yaptı. kv kp'den hiçbişey görmedik iki bilezik dışında. onları da zaten bozdurduk borç ödedik.. düğün sonunda da bişey istemeye yüzleri olmadı haliyle. tüm gelenleri bozdurduk borcumuzun bi kısmını ödedik evimiz kira hala borç ödüyoruz ve 1 sene de devam edicek. ama inan benim de gözümde yok hiç bişey. kv ve kp nin alması gereken hiçbişeyi istemedim ki buna söz nişan bohçaları da dahil çünkü eşimin cebinden çıkıcaktı biliyorum...
her neyse, senin için de mühim olan sevdiğine kavuşmansa eğer, boşver seti falan kimseyi de takma ama illa olması lazım laf söz olur diyosan da yakından bile belli olmayan imitasyonlar var. onlardan alırsınız olur biter :)

forivia nın kataloguna bak setler var trabzon hasırımı nedir onlar kalın bileklikler hemde uygun nettende bak hatta üye ol katalog fiyatından bile aşagıya alırsın

bence çok mantıklı hatta bende öyle yaptırabilrim. sete verdikleri parayı bileziğe versinler en azından satınca zarar edilmez:)

Kizlar her konuda buyuk konusun da dugun konusunda konusmayin, biz sevgilimle asla dugun yapmayiz igggk bogggk derdik. Sonra kendimizi cifte dugunle, dovmeli gelin-uzun sacli damat karsilikli arabada bes evde onbes oynarken bulduk

helal olsun arkadaşım çok iyi düşünmüşsün şu set olayını hiç bir zaman anlamadım zaten neyse imitasyon alabilirsin ve elelrine alıp incelemedikleri sürece ki o da zor bence anlamaları mümkün olmayan takılar bulunabiliyor istanbul daysan daha da kolay işin ama netten de bakılabilir sanırım ...

Bir arkadaşından ödünç alabilirsin. Ya da emitasyona o kadar para verene kadar inci set alıp onu takabilirsin.

Benden de iyi bir gelin olacak sanki
E ama damat tarafı illa hoplayıver çekirge şarkısına tepinmek istiyoruz derlerse o zaman naparım bilemem
ben de hiç sevmem düğün. arkadaş akraba düğünlerine bile zorla giderim, öyle hop hop oynamayı da sevmediğim için düğün boyunca da sıkılırım. evlenecek olursam hep sade bir nikah ve arkadaşlarla yemek düşünürüm. öylesi bana daha şaşaadan uzak geliyor.

Bizde de set olayi meshurdur. Ama bende zararini iyi bildigim icin istmedim onun karsiligina gelebilecek muadili kadar bilezik aldik. Milleti susturmak icin de buyuk taki setlerinin icine hos zarif bir incili kolye uclu takim koydurdum. E taki merasiminde herseyi bogazima takacak halleri yok ya keseye konulmustu kutuyla. Ev alirken herseyi sattik. Bir saatim alyansim ve o incili takimim kaldi bana
h3rkesin kendi duzeni. Ama sunu soyleyim eger esin ya da ailesi bunu yaptigindaki ozverini gormez de tam tersi bakarlarsa olaya ilerde uzulebilirsin. Esinin tutumu onemli.

Kizlar her konuda buyuk konusun da dugun konusunda konusmayin, biz sevgilimle asla dugun yapmayiz igggk bogggk derdik. Sonra kendimizi cifte dugunle, dovmeli gelin-uzun sacli damat karsilikli arabada bes evde onbes oynarken bulduk
O nasıl bir yanılsamadır ya hu siz de abartmışsınız, insan şaşırır da bu kadar da şaşırmaz
Straplez gelinliğimi çekiştirerek Azizeye göbek attığımı hayal ettim de

bencede gereksiz bana takıldı da noldu küpenin teki kayıp kolyeyi bir kez takmadım bilekliğini de sevmeden takıyorum satsan satılmaz değerini çok pis kaybediyorda.bu sebeple bence sahte bir şey tak gitsin bulabiliyorsan.

Eminonu'de carsıdan sahte burma bilezikler almıştım çok ucuza. Oralarda bulabilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…