Düğüne 19 gün kaldı napsam bilmiyorum :(

Senin bu sevdiğin çocuk evlenmek için yeterince olgun değil bence ,
epey uğraştıracak seni ,ailesi ise parasız ,

evlenmeye kalkınca aşk ,meşk

2 planda kalıyor gerçekler daha farklı oluyor

çok ii bir insandı ben inanamıyorum şu an kin tavırlarına. 6 sene çok uzun bir zaman. okadr emindim ki çok mutlu etceğinden. şoktayım. hergün sinir stres içinde geçiyo. bi de çalışıyorum. hafta sonu böyle üzüntüyle geçiyo.
kızlar bana bi akıl verin

hiç öyle değil biliyo musun. ctsi kesinlikle bitirmiştim kafamda.
annem babam sakinleştirmeye yumuşatmaya çalışyo. gelirse tersleme fln diye. onlar yumuşatıyo bu gelmiyo aramıyo.
çok lüzumsuz gereksiz anası babası benn onlarla kesinlikle görüşmek istemiyorum artık..
nişanlım hala ramazanda iftara çağırdıklarında annemi yalnız bırakmak istemediğim için gitmediğimin lafını yapmış teyzeme. ben bidaha onların kapısını açmam zatn. her gün daha çok kinleşiyorum.
ailem evlendikten sonra çok mutlu olcamıza inanıyo o yüzden barışmamı istiyo. ben de boşuna çenenizi yormayın aramıyolar bile bide barışmaktan bahsediyosunz diyorum. bitircem galiba bilmiyorum :KK43:

burda hatalısın her ne olursa olsun bitmeliydin o davate,galiba hem sende hem onlarda bazı şeyler birikmiş birikmiş ve tamda düğün öncesi patlamış.

şuan aramadıgı için böle diyosun.
bi kaç gün sonra arar barışır evlenirsiniz.
10gün aramayıp küs kaldıgınız günde olmuş daha önce

Senin bu sevdiğin çocuk evlenmek için yeterince olgun değil bence ,
epey uğraştıracak seni ,ailesi ise parasız ,

evlenmeye kalkınca aşk ,meşk

2 planda kalıyor gerçekler daha farklı oluyor
ayyy 32 yaşında daha ne kadar olgunlaşcak. benden 6 yaş büyük. bütün akrabalarıma aileme kendini öyle sevdirdi ki. kızlar bu para mevzuları girene kadar gözümün içine bakıyodu. daha doğrusu babası denen .... harcamaya başladıktan sonra.

şuan aramadıgı için böle diyosun.
bi kaç gün sonra arar barışır evlenirsiniz.
10gün aramayıp küs kaldıgınız günde olmuş daha önce
canım öyle de şimdi buna vakit yokki.. bide barışıp barışıp da bişey değişmeyince insanın midesi bulanıyo artık

çok ii bir insandı ben inanamıyorum şu an kin tavırlarına. 6 sene çok uzun bir zaman. okadr emindim ki çok mutlu etceğinden. şoktayım. hergün sinir stres içinde geçiyo. bi de çalışıyorum. hafta sonu böyle üzüntüyle geçiyo.
kızlar bana bi akıl verin

Herkes ilişkisi kendine güzel, bir gün kırmaması değil de, hiç mi kavga etmiyordunuz, hiç mi sıkıntı çekmediniz daha öncesinde, evlilik öncesi stres had safhada oluyor, o kesin. Mutlu olduğunuz kadar, birbirinize kırılmış olduğunuz zamanlardaki tavrınız da önemli bu 6 senede.

bence Allahın iyi kuluymuşsun sana resmen iç yüzlerini göstermiş.
annen baban elbette evlenmeni ister, nişanın bozulmasını istemez. sevdiğini de düşünerek..
düğüne kalmış azcık zaman hala aramıyorlarsa kesinlikle bunları unutamazsın. zaten yüz göz olmuş aileler vs.. hoş durumlar değil. evlilik ne kadar zor bilsen.. peri masalı gibi başlayınca bile zor.. seninki daha şimdiden bu halde.. bence tavrını koru..

3O yaş erkekler aileye pek laf söyletmiyor birde alışmışlardır oğlanın parasını yemeğe harcamak zorlarına gidiyor tabi !
ayyy 32 yaşında daha ne kadar olgunlaşcak. benden 6 yaş büyük. bütün akrabalarıma aileme kendini öyle sevdirdi ki. kızlar bu para mevzuları girene kadar gözümün içine bakıyodu. daha doğrusu babası denen .... harcamaya başladıktan sonra.

ben aynı davranıyorum yıllardır. hep o koştu peşimden ben küstüm ufacık şey bile olsa. o hep düzeltmeye çalıştı. kavga çıktıysa bile ben çıkarttım. o alttan aldı. şimdi ne arayan ne soran. çok üzülüyomuş öyle diyolar da. ağlamasına da kızıyorum. erkeksin kalk gel kapıda yat ne biliyim icraat yap. nie ağlıyon abi

ailesi çok mu baskı yapıyor acaba maddi yönden.
nişanlın da bi tuhaf.sen de dünya masraf yapmışsın.
bir yuva kuruluyor nihayetinde.elbet masraf olacak.
nişanlın bu yaşa kadar hiç birikim yapmamış mı.
madem babasına para harcatırken yüreği sızlıyor o zaman evlenmeye kalkmayacaktı beş parasız ve ya geceli gündüzlü çalışıp evlenecek parayı denkleştirecekti.
ne yani tüm masrafı sen mi yapacaktın.
ikiniz aileleri karıştırmadan bprçlanıp evlendikten sonra ödeseydiniz o da olurdu.
böylece babasını incitmezdiniz:))
bu arada ev aldım dedin ya kredi çektin heralde.o eve peşinatı kim temin etti.sen mi biriktirmiştin ailen mi destek oldu.

canım öyle de şimdi buna vakit yokki.. bide barışıp barışıp da bişey değişmeyince insanın midesi bulanıyo artık
bu adamla ömür gecermi gecmezmi onu bi düşün.
ailesi para harcıyor diye sana cemkirmeside neyin nesiki:KK67:
sevgili ailesiyle baş başa kalsınlar o halde. neden evlenip senide rezil ediyorki.

ben de öyle düşünüyorum. daha da kötü olcanı düşünüyorum.. ama şu aşamada çok zormuş.
bi yandan da aramıyo ben böyle bekliyo gibi oldum. bizimkilere diyorum şunların eşyalarını gönderin diye göndermiyolar. onlarda almaya gelmiyo. ben kalakaldım böyle ortada :KK43:
Çok zor haklısınız. Bunun kimse aksini soyleyemez. Ama inanin bu dalga bu gemiyi batirir. Şimdi olmasa 1 yıl 3 yıl 5 yıl sonra.

Eşyaları siz gönderin. Bu aşamada böyle yapan insanlardan kati surette hayır gelmez. Bi dışardan bakın olaya. Başkası bunları anlatsa size ne tavsiye ederdiniz?

Yeterince işaret yollamis Mevla size. Kaderinizi sekillendirebileceginiz çok ciddi bir süreçten geciyorsunuz. Aklınızla yuregimize harmanlayin öyle karar verin. Artık iyisiyle kotusuyle geleceginiz ellerinizde. Allah yardımcınız olsun.

peygamber efendimiz kişiyi alışveriş ederken yada seyahatte en iyi tanırsınız diye boşuna dememiş işin içine maddi konular girince insanlar hemen yüzlerini gösteriyor hayırlısı olsun hakkınızda olmadı düğünü ertleyebilirsiniz bu süreçte biraz daha düşünüp duruma bakarsınız

az önce bir konu açılmıştı
kocasının ailesi hiç bir şey yapmadan evlenmişler
sonrada eşi aileme gideceğiz diye tutturmuş..
seninki de o misal olacak
demedi deme..
he bu arada biraz acımasızca olacak ama senin onların gözünde zerre değerin olduğunu düşünmüyorm.
ev almak falan nedir ya..

3O yaş erkekler aileye pek laf söyletmiyor birde alışmışlardır oğlanın parasını yemeğe harcamak zorlarına gidiyor tabi !
kızlar raanızda varsa üstünüze alınmayın da kayserili bunlar. nişanlım hiç değildir öyle kendi cebinden harcayınca dünyaları serer önüme umrunda olmazdı. ama ailesi tam kayserili paraya tapıyolar adeta.
o kadr pişmanım ki ben hiç tanışmadım ailesiyle sevgiliyken. eğer o zamndan tanımış olsaydım asla evlenme yoluna girmezdim. gerçi göstermezlerdi yüzlerini. lafta bi seviyolar ki elimi ayamı öpüyolar.
çocuğu doldurup doldurup aramızı bozdular. şimdi ben onları istmiyom diye nişanlımda benim aileme tavır aldı.

bence Allahın iyi kuluymuşsun sana resmen iç yüzlerini göstermiş.
annen baban elbette evlenmeni ister, nişanın bozulmasını istemez. sevdiğini de düşünerek..
düğüne kalmış azcık zaman hala aramıyorlarsa kesinlikle bunları unutamazsın. zaten yüz göz olmuş aileler vs.. hoş durumlar değil. evlilik ne kadar zor bilsen.. peri masalı gibi başlayınca bile zor.. seninki daha şimdiden bu halde.. bence tavrını koru..
canım bitir mi diyosun..
haklısın valla
aileler zaten baştan zıttı. babam hiç sevmedi onları sana layık değiller ama oğlan iyi dedi. 2 ay düşündü öyle verdi.
ahh ahh baba sözü dinlemek varmış.

kızlar raanızda varsa üstünüze alınmayın da kayserili bunlar. nişanlım hiç değildir öyle kendi cebinden harcayınca dünyaları serer önüme umrunda olmazdı. ama ailesi tam kayserili paraya tapıyolar adeta.
o kadr pişmanım ki ben hiç tanışmadım ailesiyle sevgiliyken. eğer o zamndan tanımış olsaydım asla evlenme yoluna girmezdim. gerçi göstermezlerdi yüzlerini. lafta bi seviyolar ki elimi ayamı öpüyolar.
çocuğu doldurup doldurup aramızı bozdular. şimdi ben onları istmiyom diye nişanlımda benim aileme tavır aldı.
bunun kayseriyle alakası yok karaktersizlikle alakası var..sen ev mi aldın kredi çekip,iyi alın beni diye rumelihisarını çıkıp konser vermediğin kalmış öyle ise..kayseride kız ev alır erkek içini donatır diye bir adet yok zira.:KK43:

Back
X