Düğüne 5 gün kala altın mevzusu

Valla kibledim konu sahibini
Konu açmış takip yok cevap yok adam gibi ayrıntılı bi anlatım yok
Devam niteliğinde başka konu açmış onda da aynısı
Cevaplara bakmayacaksanız ne demeye açıyosunuz konuları

Bence ne annene ne de esine laf duser. Hatta kina kiz tarafinin oldugu icin esine hic laf dusmez bence. Annen de seni dusunup sana verir insaAllah. Ama sen yinede altin yuzunden annen ile arani bozma. Belki onlarin arasi bozulur ama sen bozma kimseyle arani.

oğullarına aldıklarını geri mi alacaklar ne saçma göstermelik mi taktılar yani keske takmasalardı birde seni üzüyorlar
bence ikisinide kaale alma kendi eşinle karar ver

Kesinlikle eşinle ortak karar alın.

Düğün sırasında yada video sırasında kimin ne taktığını zaten bilirsiniz, görürsünüz.

Alın sizde dursun. Tatile falan çıkacaksan da bankaya kasaya bırakın. Böyle durumlarda annelerden ziyade arkadaşa VS bırakmak bile daha akıl karı.. Yoksa altın huzursuzluğu sürekli her kavgada ortaya çıkıyor.

Kınada ve nişanda takılan altınlar tamamen kadına aittir. Siz karar verin ne yapılacağına.

Ne kendi annenizi ne de onun annesini karıştırmayın bence, annenizle birlikte evinizde de yapabilirsiniz ama sizde kalması daha uygun bence. Kayınvalideniz deseydi bunu siz kabul eder miydiniz mesela ?

nişanlının dediğini yap annenin değil çünkü ters durumda sen çok rahatsız olurdun.

Iyi de o altınlari düğunlerde ailemiz bizim geleceğimize yatırım amaçlı takıyor yahu. Evlenene destektir o altınlar. Kendilerine yatırım amaclı mı yani mantık. Yeni evlenenlere kalmayacaksa takı töreni kalksın madem ya da dügünde anne baba, KV, KP dikilsin takıda onlara takilsın takılar. Biz de düğünlerde takı takacağız ki, çocuğumuz evlenince ona gelsin ve hayatlarına kolay baslasınlar. Zaten binlerce borcla başlıyorlar hayata. Evladimız onlar yahu, onun bunun çocugu degiller ki "takilari ben taktım, avucunu yala simdi hepsi benim" diyelim. Allah'tan ne ailem ne eşimin ailesi böyle düsunmedi. Zarfla gelenleri bile zorla verdiler. Hatta ben sonradan gelenler olacaktır, siz de kalsin dedim de onu bile hep verdiler.

Ayrıca bazı evlerde çocuk çalısmaya baslayinca dügünlere takılan takiları ödemeye başlarlar. Kendi esi, dostu çevresi olur ve onlara altin takarlar, onlar da geri gelir.

altınlar ailenın ne demek yahu,
sankı anne baba kız tarafı erkek tarafı farketmez herseyı tam yapıyo ev alıyo da altınlarda bize kalsın dıyo
bence saçma
o altınlar yenı evlenenlere destek ıcın taıkılıyo
benım veya esımın aılesı herseyımı a dan z ye yapsaydı ev almayı vs gectım esya dugun anlamında
o zaman dugunde takılan altınları da parayı da alsınlar skntı degıl
sacma yani

bu takılar seni ve eşini ilgilendirir eşinle birlikte ortak bır karar al boylelikle ailelerde yüzgöz olmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…