- Konu Sahibi denizliligenc1995
İki insan hayat birlestirirken en çirkin muhabbetler. Bence caliaiyosunuz hiç para muhabbetlerine girmeyin . Ben öyle yaptım gelinliğimi de kendim aldım davetiyeleri de ben bastırdım, fotoğrafçıyı da ben ödedim. Söz nişan vs alışverişine çıkmadım bana hediye almak isteyen gidip alır onun dışında kendi ihtiyaclarimi almak için toplu halde alışveriş istemiyorum dedim. İki şehirde düğün yaptık . Kendi yaşadığım sehirdekini takilanlardan ödedik. Eşimin şehrindekini ailesi ödedi ama davet edilenden fazla kişi gelince ayrıca istediler ben de takılardan odeyebileceklerini söyledim sonra veririz dediler eşime kesinlikle böyle birşeyi kabul etme dedim. Evimizin içini eşimle ikimiz dizdik aileside ekonomik açıdan eşime destek oldu.Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Aileleri de kendinizi de bu işlerin içine sokmayın yapabileceğiniz düzeyde biseyler yapın ama kimseye minnet etmeyin.