Düğünümde beyaz giyecekmiş GÖRÜMCEKK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay benim nişanımda eşimin teyze kızı ortaya çıktı bir döktürdü Bi oynadı. Herkes ortasına aldı alkışladı falan. Şimdi gıcık oldum gene. Normalde gelin halka içine alınır ben kenarda arkadaşımla oynadım onların tarafta kıza gelin muamelesi yaptı. Bir gün arayla düğünümüz var. Nişanımda benden rol çaldı resmen

ve bu ulkemıze has bır durumda degıl dunyanın her yerınde boyledır bır stıl kuralıdır cunku operaya gıderken tıyatroya gıderken şık gıyınmek cenazeye gıderken koyu renk tercıh etmek gıbı... genel gecer dunya genelı bır kuraldır

sanıyorlar sadece turk kadınları takıyor kafasına :)

Elbette muhalefet olabilirsin , karsilikli fikir ve bilgi paylasiminda bulunuyoruz neticede :)
Ben severim gorgu kurallarini , belki boyle yetistigim icin belki de ozel gunleri sevdigim ve ozel gunlerin "ozel" olmasina onem verdigim icin bilemiyorum ama bence olmasi gerekiyor boyle kurallarin

Gün intikam günüdür

ay gorgusuz
demek kı alkıslanmaya onanmaya begenılmeye kendını gostermeye cok ıhtıyacı var
bu kendını gosterme merakı rahatsızlık
yazık...

sıkmayın canınızı herkes neyın ne oldugunu goruyor

Ben bunu onceki yorumumda yazdim kuzum
Tum dunyada gorgu kuralidir bu diye
Ben ve cevrem cok uyariz bu tarz aeylere , bana da enteresan geliyor bilinmemesi acikcasi

Yaptığı çok düşüncesizlik ok haklısınız ama İnan’ın bu durumu düşünüp yüzünüzü düşürmeye değmez. Gülünç duruma düşecek olan kendisi, beyazlara bürünüp ortada dolanacağı için...

Bu yazdıklariniz ile konumuz çok alakasiz oldu .Elbette adabı muhaseret kuralları mevcut fakat ,düğünde gelin harici beyaz giyilmez diye kalıplar toplum dayatması diyorum :)

Olabilir haklısın :)

ya o konuda bende once kucuk cocuk gıysın nolacak demıstım ama 13 yasındakı cocugun 165 boy 60 kılo oldugunu duyunca yaptıgım yorumu gerı almıs konu sahıbıne haklısın demıstım
kucuk nedımeler seker sepetı tasıyan gelının kuyrugunu tasıyan onlar sevımlı ama koca koca kadınlar da beyaz gıyıp gelınce konuklar tarafından gercekten dıkkat cekıyor ve haklısınız konu sahıbı o renk alma demesıne ragmen ısrarla alması zaten asıl can sıkıcı olan kısım katılıyorum

ay evet o eltı ne kıskanc bır kadındı ya baya sac aksesuarı falan şoka gırmıstım gorunce ıkı dugun aynı anda olmus gıbıydı

3.sayfaya bir arkadaş linkini koymuş bu konunun o gerçekten çok feciymis ya :)
yanlıs hatırlamıyorsam bır konu daha vardı gelınden once gelın yolundan beyaz elbısesıyle salona gırıs yapmıstı gorumce mı eltı mı ne esıyle gelın sanmıslardı konuklar ya rezıllık resmen

Uyarmışsın yine de dinlememiş yapacak bir şey yok. Düğünde birini görevlendir üzerine yanlışlıkla vişne suyu döksünler

Görüyorum ve arttırıyorum :
Düğünüme ; zamanında eşimden hoşlanan , bir kere tesadüf dışarıda gördüğümüzde beni öldürecek gibi bakan bir kız beyaz elbise giyip gelmişti.Lise arkadaşıydı , diğer arkadaşlarının peşine takılıp gelmiş davet edilmediği halde.Gelinliğe benzeyen taşlı ve parıltılı bir elbiseydi giydiği.Kimse gelinden rol çalamaz o gün beyaz giyerek merak etme.Kısacası aldırma , kıskançlıktan başka bişey değil.Gıcık olduğunu anlarsa devam ettirir bu tür davranışlarını.O toplara hiç girme ne şimdi ne sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…