Düğünümü kendim yaptım, girmesinler havaya...

Çok eski bir konu ama üşenmedim 76 sayfayı okudum gece gece :) yaram var napiim :)
Benimde kayınvalidemlerin bir iğnesi yok evimde istemedim de zaten. Bizde evlenmeden araba aldık ama eşim benim üzerime yapmıştı arabayı daha sevgiliyken. Ben çeyizimi aldım o arabayı ödedi. Ne annemleri karıştırdık ne onun annesigili. Nişanı atmakla iyi etmişsin. Ben pişmanmıyım asla değilim kocamı seviyorum. Ama konu noktaları aynı olsada farklı bizimki sağolsun gece gündüz çalıştı ödedi arabayı. Ha kayınvalidemgile kızgınmıyım belki... Sen en doğrusunu yapmışsın canım. Bundan sonraki hayatında umarım musmutlu bir gelecek kurarsın kendine.

İlerde kafanı duvara vurur ,vurur kendi pekmezini akıtırsın... Aferim sana!!! İlerde kaynanan kayın pederin Düğün yaptık masraf ettik diye gezerler ortada. Eşya almıycaklarmış da İlerde ev kurarsın biz yaptık derler. Nişanlında Evlilik Hazırlıkları içersinde araba almakla Değer vermediğini belli etmiş zaten..Alıştırırsan hem etinden hem.sütünden Yararlanmaya kalkar!!!

gözlerim ağrıdı okumaktan
annemin 25 yıl önce yaptığı hataları sende yapmışsın... ama kısa yoldan dönmüşsün allahtan ki...
ayrılığa sevinilmez ama ileride başına gelebilecek şeylerden ucuz kurtulmuşsun :)
zira sorumsuz erkek, babanda olsa pek sevilmiyo ki... kocan gözünün dikeni olur du

AA attınmı nişanı hayırlı olsun hakkında arkadaşım

İyi barışmadığına sevindim zaten değer vermemiş ailesi onun için daha çoş değerliydi

bu dengeyi kuramayan adamla asla evlenmiyeceksin evlenmeye yakın aileye paramı yollanır ki ailenin ona yardımı gerek bence

yok ben nişanı attım zaten.. sayfa kaçtı hatırlamıyorum, yazmıştım bi yerlere.. ama bana da iyi bi ders oldu
Kk'da en sinir olduğum konulardan biriydi çok sevindim ayrılmana. Bundan sonra karşına doğru düzgün değerini bilen ahlaklı iyi niyetli bir adam çıkar inşallah.
Merak ettim ailesine söyledin mi oğlunuz size yolladığı parayı benden almıştı diye ?

Akillilik etmissin. Zararin neresinden donsen kar demisler.. mutlu olmani doldrums minnos :)

çok teşekkür ederim. amin inşallah, güzel dilekleriniz için sağolun. ben bu konuda sizlerin sayesinde uyandım. zira ilk mesajlarımla son mesajlarım arasındaki farktan bellidir iyi ki varsınız

resmen seni kullanıyor ..

3.bin tl ailesine neden yolluyor senin paranı ..

öylesi erkekten koca olmaz canım kusura bakma ..

cevaplarım tabi ki problem değil.
valla işte yaklaşık 2,5-3 yıllık bir ilişkiydi. Hani desen ki o zamanlarda hiç mi anlamadın? evet anladım aslında, paraya değer verdiğini biliyordum. iyi para tutuyordu, ama sonunun buralara varabileceğini düşünmedim. çünkü işine gelince herşeyin iyisini almayı da biliyordu.
ben ailemden ayrı yaşıyorum. maaşımı hiç sormazlar. ben söylerim biriktirdiğimi, o kadarını bilirler. bu fikirleri hep ikimiz konuştuk. aileler girmedi pek araya

yok canım söylemedim. söylesemde utanacaklarını sanmıyorum. bana gelirken aldıkları tatlının parasını bile ben vermiştim ve bunu babası biliyormuş. utanmadan bunu nasıl kabul etmiş hayret ediyorum.

yok canım söylemedim. söylesemde utanacaklarını sanmıyorum. bana gelirken aldıkları tatlının parasını bile ben vermiştim ve bunu babası biliyormuş. utanmadan bunu nasıl kabul etmiş hayret ediyorum.

Ee kovuktan çıkmadı ya. Öyle babanın böyle oğlu... Rezillermiş ailecek. Allah yüzüne bakmış.

bu kadar fazla bence..nasıl arabada payınız olacakmış..

yükten fazlasını almışsın parayı ailesine yollaması aşırı saçma olmuş.

Ailecek paraya tapıyorlarmış zaten baba neyse oğlanda odur iyiki anlamışsın onursuz ,paragöz olduklarını

Sağol canım teşekkür ederim. Allah bilir ama doğru yaptığıma eminim. Bende senin gibi düşünmüştüm ama asıl sorun benim gelinliğime, düğün salonuma pahalı demesiyle sıkıntı çıkmaya başladı.
Ben bu işten iyi bir ders aldım sanıyorum. Bundan sonra para işine karışmam, bu derece hesap kitap yapmam. Herkes üzerine düşeni yapsın isterim. Bakalım hayat karşıma kime çıkaracak bilemem, kısmet :)

Her şeye tamam ama hiçbir masrafa karışmaması tuhaf gerçekten.Eş adayı çok rahat gibime geldi.Sizin paranızdan ailesine göndermeler falan... Böyle şeylerin birlikte yapılması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…