bu saatten sonra bu adamla evlenirsen sende gram akil yok lutfen kusuruma bakmakimseye bu tarz mesajlar yazmak istemem ama nisanlin yuz verdikce astarin icine etti.
minnoş belki yanlış yapıyoruz belki adamı seviyorsun ama kusura bakma bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenince ayağına aldığın çoraba bile karışır senin paranın çetelesini tutar tam kan emici
canım benım bı abım var 25 yasında ayrıca babam gelınlerıne cok deger verır elını cebıne sokmana gerek yok herseyın sende kalsın evımız var babamın ayrı abımın ayrı evlerı var suanda abım babamla kalıyo kendı evı bos ama altlı ustlu ıstersen orayı kıraya verırsın kendın baska eve cıkarsın yada ev alırsınız kredısını ona baglarsınız sen kac yasındasın hangı markayı nerden ıstıyorsan alısverısını oradan yaparsın cok sukur babam abım ıcın senelerdr bırıkım yapar dugune dıye ıstedıgın gıbı dayar dosersın. aklında bulunsun yanı ben konunu yenı gordum de. vallahı erkek olsam ben kacırmazdım ama kendıme olmazsa abıme dedım
şaka bı yana arkadaslara katılıyorum eger bu sartlarda evlenırsen sevgılı damat adayına bı sartta bulun gelınlıgı o gıysın damatlıgı sen gıy yanlıs yapıyosun bence sonradan demıyolar dugununu kendı yaptı dıye su kadarr bılezık taktık bu kadar altın taktık herseyını dort dortluk yaptık dıyolar haberın olsun
vallahı bende senın gıbı yengeyı kacırdıgım ıcın uzuldumAllah bahtını acık etsın tatlım bızım gelınımız gercekten cok cok sanslı olacak ama abımde ıs yok hala bekar cok gururlu bı aıleymıs ne dıyelım Allah gonlune gore versın bu dugun olmayacak gıbı galıba hıc uzulme zaten dedıgım gıbı ıyı ettın dıyen olmaz =)
lütfen aksine benim için bunları yazın ki, ben de sizlerden cesaret alayım.
aynen öle yaptı valla, doğru söze ne hacet..
ben evleneceğiniz erkeği evlenmeye olgun bulmuyorum o altında oyuncak (araba) onunla avunmayı daha çok seviyor gibi, bir çok şeyi ya size yada ailesine yüklemiş sanırım bu sorumluluk almama siz evlendikten sonrada hızla devam edecek, oh ne ala
yemek,bulaşık ev idaresi senden olacak belki parasını dahi vermiyecek ,üstüne birde benim ailem benim ailem diyecek, bu adam gerçekten uygun adam mı evlenmek için?
tekrar düşündüm, çok düşündüm ve vazgeçebilme aşamalarındayım şuanda. becerebilirsem tabii... aynen canım yaa.. ayy çok sinir oluyorum böle durumlara işte. ben tartıştım birşeyde diyemiyor. madem herşey normal, ailene benden para gönderdiğini söylesene dedim. söylerim ne varmış bunda diyor. söyle diyorum, şimdi değil istediğim zaman söylerim diyor. ayrılırken de şunu söylicem, ailene bunu anlat beni ararlarsa ben söylerim haberin olsun dicem. ailesi de bi b.k sanmasın oğlunu, çünkü sözde takılan takıları vermiycem. sorumluluk verdim de almadı canım, üstüne üstlük bana yıkıyor halen daha. bende vazgeçtim artık, bırakıyorum
sorumsuz bir erkek ömür billah değişmez sanırıma aileside sorumsuz olduğundan birşeye bulaşmamışlar ,bir erkekte asla değişmez böylelerin ağzı ancak iyi laf yapar oda kandırmak için9
minnos durumlar nasıl. yanlış anlamadıysam bitirdin sanırım. inş. çokk mutlu olll..
yiyim ayrıyım mutluyum canım çok teşekkür ederim
Minnos, konuyu kaçırdım. Nişanlınla ayrıldın mı yoksa daha haberi yok mu
canım konuyu kaçırdım galiba ben, bazı yorumlar okudum ama kafamda toplayamadım olayı, ne oldu nişanlından mı ayrıldın, bu başka eve çıkma dekarasyonuyla ilgilenme muhabbeti ne peki ?
Minnoşum, üşenmedim gece gece 74 sayfayı okudum.Emeğine, yaşadıklarına üzüldüm ama sonuçta doğru karar verdiğin için sevindim.Zararın neresinden dönsen kardır.Hakettiğin gibi bir insanla ömür boyu mutlu olursun inşallah, sevgiler.lütfen aksine benim için bunları yazın ki, ben de sizlerden cesaret alayım.
aynen öle yaptı valla, doğru söze ne hacet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?