Düğünümü kendim yaptım, girmesinler havaya...

bu saatten sonra bu adamla evlenirsen sende gram akil yok lutfen kusuruma bakma kimseye bu tarz mesajlar yazmak istemem ama nisanlin yuz verdikce astarin icine etti.

lütfen aksine benim için bunları yazın ki, ben de sizlerden cesaret alayım.
aynen öle yaptı valla, doğru söze ne hacet..

minnoş belki yanlış yapıyoruz belki adamı seviyorsun ama kusura bakma bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenince ayağına aldığın çoraba bile karışır senin paranın çetelesini tutar tam kan emici

canım benım bı abım var 25 yasında ayrıca babam gelınlerıne cok deger verır elını cebıne sokmana gerek yok herseyın sende kalsın evımız var babamın ayrı abımın ayrı evlerı var suanda abım babamla kalıyo kendı evı bos ama altlı ustlu ıstersen orayı kıraya verırsın kendın baska eve cıkarsın yada ev alırsınız kredısını ona baglarsınız sen kac yasındasın hangı markayı nerden ıstıyorsan alısverısını oradan yaparsın cok sukur babam abım ıcın senelerdr bırıkım yapar dugune dıye ıstedıgın gıbı dayar dosersın. aklında bulunsun yanı ben konunu yenı gordum de. vallahı erkek olsam ben kacırmazdım ama kendıme olmazsa abıme dedım
şaka bı yana arkadaslara katılıyorum eger bu sartlarda evlenırsen sevgılı damat adayına bı sartta bulun gelınlıgı o gıysın damatlıgı sen gıy yanlıs yapıyosun bence sonradan demıyolar dugununu kendı yaptı dıye su kadarr bılezık taktık bu kadar altın taktık herseyını dort dortluk yaptık dıyolar haberın olsun

minnoş belki yanlış yapıyoruz belki adamı seviyorsun ama kusura bakma bu adamdan ne köy olur ne kasaba evlenince ayağına aldığın çoraba bile karışır senin paranın çetelesini tutar tam kan emici

yok anacım başkaları sevsin bu saatten sonra...

hahaha çok hoşsun, abinin yaşı küçükmüş ama tüh kaçırdım gelininiz baya şanslı olacak desene, ben daha hiç birşey görmedim ailesinden. yine de saygımdan ailesine bişi diyemiyorum. sözde 2 bilezik taktılar, o da benden aldıkları parayla...
eğer bu düğünü ben yaparsam söyleyeceksin herkese dedim. o da ailesine söylemiş, ben araba alıyorum minnosta kredi çekecek düğün için demiş. ailesinden ses çıkmamış. nasıl çıkmadı diye kızdım. hiç mi gurur yok bu insanlarda. eğer o düğünü yapsaydım ben söyleyecektim herkese. ama olsun sonuçta benim yaptıklarım var, biri beni arasın hadi, hepsini söylemiyo muyum görsünler!!

vallahı bende senın gıbı yengeyı kacırdıgım ıcın uzuldum Allah bahtını acık etsın tatlım bızım gelınımız gercekten cok cok sanslı olacak ama abımde ıs yok hala bekar cok gururlu bı aıleymıs ne dıyelım Allah gonlune gore versın bu dugun olmayacak gıbı galıba hıc uzulme zaten dedıgım gıbı ıyı ettın dıyen olmaz =)

e 25 anca bi erkek için. 30 una kadar yolu var en az. inş size de sizin gibi iyi bir gelin denk gelir.
ben şimdiden başka hayaller peşine düştüm bile, Allah döndürmesin...

Valla siz bu insanın kişiliğini iyice düşünün. Nasıl bir karakteri var nişanlınızın? Şu yazdıklarınıza bakarak ben hesapçı, bencil, karşıdakini kandırmaya meyilli, paraya zaafı olan ve onuruna vs düşkün olmayan bir insan olarak düşündüm. Bu insanla bir ömür ister misiniz? Biz uzak durun deriz böyle karakterlerden...

Allah korumuş seni minnoş, kaç kurtar kendini.

madem araba satılıp arsa alınacak. sendeki parayı sen de arsaya yatıracağını, yetmeyen kısım için kredi çekeceğini, maaşından da düğün için katkı yapamayacağını, çocukların için olduğunu söyle. düğünü yine ona yık bakalım ne olacak?

kendini çok akıllı sanıyor bu adam.

Son düzenleme:

Minnos artik bu isi daha fazla tartisma yada düsünme. Bitirceksen (ki zaten bitirmelisin) bicak gibi bir anda kesip atmalisin.. Düsündükce ve bu isi uzattikca ondan ayrilmanda zorlasir ve hatta bir süre sonra biz burda ne kadar desekte sen yine onu hakli görmeye baslarsin.. O nedenle bir dakka bile dusunmeden ayril.. ve kendine biraz daha insanlari tanimak icin zaman ver.. Cünkü erkekler cok iyi oyuncular senin sogudugunu kendisinden uzaklastigini sezdigi an seni kaybetmemek icin senin istediklerini veriyor görünür ama icinde hicbirseyi degistirnez, evlendikten sonra ayni sekilde para istemeye devam eder, hatta kat ve kat fazlasiyla... Bu isi bitir..

Hepsini okuyamadım sadece ilk mesajı okuyarak yazıyorum.

Madem ikinizin birikimi var. Arabayı alan sen ol o almasın o da biriktirdiği parayla butun masrafları karşılasın. Yani yine aynı şey olacak ama bu şekilde sen daha rahat hissedersin kendini.

Sen bırıkımınle arabanızı almış olursun. O da birikimiyle düğününüzün masraflarnı karşılamış olur. Kimsenin de zoruna gitmez.

ben evleneceğiniz erkeği evlenmeye olgun bulmuyorum o altında oyuncak (araba) onunla avunmayı daha çok seviyor gibi, bir çok şeyi ya size yada ailesine yüklemiş sanırım bu sorumluluk almama siz evlendikten sonrada hızla devam edecek, oh ne ala
yemek,bulaşık ev idaresi senden olacak belki parasını dahi vermiyecek ,üstüne birde benim ailem benim ailem diyecek, bu adam gerçekten uygun adam mı evlenmek için?

yok canım ailesine nerde yüklenmiş. hep bana, bize yükleniyorlar. daha fazla parayı nasıl kazanabilirm, nasıl daha fazla mal mülk sahibi olabilirim onun düşüncesi içinde.
işine gelince ben kadınım sorumluluklarım var, yemeği bulaşığı ben halletmek zorundayım. ama ya o erkek olarak üzerine düşen ne yapıyor...
neyse canım evet uygun değil, zaten ayrıyız şuan. bense hala aynı karardayım. içimde ona dönme özlemi falan yok.

sorumsuz bir erkek ömür billah değişmez sanırıma aileside sorumsuz olduğundan birşeye bulaşmamışlar ,bir erkekte asla değişmez böylelerin ağzı ancak iyi laf yapar oda kandırmak için9

minnos durumlar nasıl. yanlış anlamadıysam bitirdin sanırım. inş. çokk mutlu olll..

sorumsuz bir erkek ömür billah değişmez sanırıma aileside sorumsuz olduğundan birşeye bulaşmamışlar ,bir erkekte asla değişmez böylelerin ağzı ancak iyi laf yapar oda kandırmak için9

bana yaptıkları pek sorumsuzluk değil de, uyanıklık yapmak gibi geliyor. zaten kendisi ailesine para harcatmak istemedi. oğlan istemezse aile ne yapsın. bi sözde taktılar bi de düğünde takarlardı ama ne takarlardı bilemiyorum artık. gerçi evlendikten sonra bana yapılmış olmuyo ki, ailenin ortak malı oluyo. yani aslında oğullarına yapmış oluyolar. yanii bence

minnos durumlar nasıl. yanlış anlamadıysam bitirdin sanırım. inş. çokk mutlu olll..

iyiyim ayrıyım mutluyum canım çok teşekkür ederim

Minnos, konuyu kaçırdım. Nişanlınla ayrıldın mı yoksa daha haberi yok mu

yiyim ayrıyım mutluyum canım çok teşekkür ederim

canım konuyu kaçırdım galiba ben, bazı yorumlar okudum ama kafamda toplayamadım olayı, ne oldu nişanlından mı ayrıldın, bu başka eve çıkma dekarasyonuyla ilgilenme muhabbeti ne peki ?

Minnos, konuyu kaçırdım. Nişanlınla ayrıldın mı yoksa daha haberi yok mu

canım konuyu kaçırdım galiba ben, bazı yorumlar okudum ama kafamda toplayamadım olayı, ne oldu nişanlından mı ayrıldın, bu başka eve çıkma dekarasyonuyla ilgilenme muhabbeti ne peki ?

kusura bakmayın bu aralar sadece beğenilerden bildirim alıyorum, gerisi gelmiyor, tesadüfen gördüm yazdıklarınızı. ayrıldım. bi arkadaş başka işle meşgul ol kafan rahatlar anlamında demişti evinin dekorasyonuyla ilgilen diye. galiba onu sormak istedin

Minnoşum, üşenmedim gece gece 74 sayfayı okudum.Emeğine, yaşadıklarına üzüldüm ama sonuçta doğru karar verdiğin için sevindim.Zararın neresinden dönsen kardır.Hakettiğin gibi bir insanla ömür boyu mutlu olursun inşallah, sevgiler.

Umarım barışmak gibi bir hata yapmamışsin dir. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…