simdi sizin cevreye bakilirsa nisanlin sizin evde yasiyor diye disardakilerine kos vermisiniz diyorum ama senin o temiz yüregin aslinda bunlari hak etmediyinden eminim cunku ben hizlerimden yanilmam ailen izin versede vermesede allah katinda bir nikahiniz var ve bu allah katinda evli sayiliyorsunuz dügün yapmak farzdir dinimizce bastan esinin ailesi vazifesini yapmamiski sadece uzaktan esini cagriyorlar sende susup dügn yapmalarini bekliyorsun .... olcak is deyil sabir tas bile catlar.... onu bunu birak önüne bakin esinle söyle esine ev baksin tutun evinizi düzün... senide anliyom anne evinden duvakli cikmak istiyorsun en dogal hakkin ama sende huzur birakmamislarki yukariya baksan biyik asaga baksan sakal .... vallahi ben olsam esime derim ev tutsun evi döserim en azindan hazir olur bütceniz yetmiyorsa bile azar azar sonrada dügünü yaparim herkezede davetiyeyi yollarim gelirlerse kapim acik gelmiyen olursa eyvallah simdiden bir bilerzigi cok görüyorlarsa dügünü af edersin nah yaparlar üstelik simdiden nisanlini ailesi evine cagirmasi delirtti beni ama ya sabir deyip kimseden bisey beklemeyip siz yolunuzu cizin :)