KIIIIISLAAAAAAR vallahi mucize gibi yayemin ediyorum mucize yasadim kiloya nasil yansiyacak bilmiyorum cunku havanin ne agirligi olacakki ama birgunluk karbonat denemesinden sonra gobegim indi ya.megerse hava doluymus ya.balon gibiydi yemin ediyorum su saatler itibari ile bakiyorum daha kucuk ve sisligi rahatsiz etmiyor.lutfen deneyin kurallarina uygun olarak abartmayin ama.ozellikle CYY diyordun ya sende gobis diye dene bak havalar gitsin kalan gobistir
cyy sana fotolari mail attim bu arada senden bekliyorum
ZEYNOM sagol canim arkadasim boyle bir bilgiyi bizimle paylastigin icin.kalcalarin erisin gitsin insallah..seni seviyom kis :)))))
hayatim hemen eczaneden karbonat aliyorsun 1 lt suya 1 tatli kasigi karbonat atip gun icinde bunu iciyorsun ozellikle sabah uyaninca hemen iciyorsun.sonra icindeki butun hava bosaliyorLisacımmmmmmmmmmmmmmmmm
ne karbonatı
neler oluyor
hemen geçmişi mi okumalıyım
sen mi bana anlatmalısın
hayatim hemen eczaneden karbonat aliyorsun 1 lt suya 1 tatli kasigi karbonat atip gun icinde bunu iciyorsun ozellikle sabah uyaninca hemen iciyorsun.sonra icindeki butun hava bosaliyor
Merhabaa bayanlar, herşey yolunda baya baya siz bu işi hızlandırdınız e ben yarın eczaneden karbonat almammııııı suyuma da katmammıııııı ayda 2,5 vermemmiiiii. Kollarım acıyor kızlar squasha gidiyorum 2 gündür 1 saati geçiyor ama hocam cidden çok aktif küçücük kortta beni kilometrelerce koşturabiliyor ön arka ön arka salla kolları hızlı vuuuuur bugün yavaşlığımdan yüzüme topu da yiyince öyle hırslı sallamaya başladım ki raketi durduğumda adamın alnından terler akıyorduuuu eeeee boynuz ve kulak meselesi ağrımda olsa yorulsam da haftada en aşağı 3 gün gidilecek
Sabah : kepek, dukanella, çay, peynir
Öğlen: tavuk külbastı, su
Bardaklarca su karbonatsız ama :), yeşil çay ve normal çay
Spor: Squash, sabah 3 saat çarşı turu (okulun dekorasyon sorumlusu olaraktan)
Akşam: Ben bişi yiyemedim ya midem ağzımda dolanıyorum ama az önce ..... yaptım (canınız çekmesin) onun .......ndan yedim iki kaşık süt içtim yarım bardak yetti. Demleme yeşil çay içtim birde valla az maz ama yersem biliyorum başıma geleceği
bu karbonat bildiğimiz karbonat dimi
yani hani hamura falan koyarız yemek sodası deriz
o değil mi
o ise süper
sanırım evde yok ama yarın alırım bende hemen
Bugünkü menümü veriyorum
sabah hiçbir şey
öğlen hiçbir şey
öğleden sonra saat 4'te 1 kase yumurtalı ve yoğurtlu pırasa kavurması
akşam ızgara levrek, soğanlı roka salatası
1 litre kadar da su
2 fincan adaçayı
şu an 1 fincan yeşilçay ve form çay içiliyor
az oldu ama bugün hastalığa ek aksilikler beni buldu
okulda 3. ders çocuklar gelip lastiğiniz patlamış öğretmenim dedi
öğle aram sanayide lastiği tamir ettirmekle geçti
lastiğime 2 cm den uzun vida girmiş
Allahtan okulda oldu
ya başka yerde olaydı yollarda kalırdım walla
şükür
tamam canim sagol bekliyorum...lisacım fotoları birazdan yolluyom
ay size soylemesemiydik acaba :26: simdi siz bizden daha cok zayiflayacaksiniz malum yaristayizsen bu sporu yap haftada 3 gun senin diyet falan yapmana bile gerek yok az önce .kek.... yaptım (canınız çekmesin) onun .ucundan......ndan yedim
..dogrumudur
Bak pörtletiyorum gözlerimi bak atarım face e fotoları bişi değil hem icin acır hem ben öğrencilerime rezil olurum, sizli bizli olduk bakıyorum da, o hiç belli olmaz hayatım benim şansım yaver gitti herşeyden önce regl oldum onun etkisi olucak inşallah ve de bak ben iddialı girmedim bu işe sizden sonra ancaaaa ikinci olacam ben. Ayrıca bilemedin :))))))))
tramisu yaptım (canınız çekmesin) onun kremasından yedim olacaktı cık cık cık heç yakıştıramadım. Ayrıca kekin kenar kısımlarını poşete attım kaldırdım bu bitince truff yapacağım resmini de çekip koyacağım
canim,Lisacım
fotolorı yolladım
pek bakımsız hallerim ama idare et artık
biraz daha zayıflayınca daha güzellerini de yollarım inşallah :)
arkadaşım asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumların içincanim,tesekkur ederim fotolar icin..cok guzelsin arkadasim vede gercekten cok farketmis kilo vermen.bide ustune ustluk su an daha zayifsin bide.eger esin gittiginde sen o soldaki fotodaki gibiysen gelince gercekten sok olacak simdi artik hepimiz birbirimizi gorduk en azindan kiminle konustugumuzu biliyoruz
arkadaşım asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumların için
ama hala hayal ettiğim gibi değilim
inceldim ama hala istediğim kadar değil
spor yapamamamın cezası bunlar sanırım
ve evet eşim gideli 10 gün olmuştu o ilk foto çekildiğinde
yani biraz fark edeceği kesin :)
daha da fark etmeli
bu arada sende çoooooooooooooook güzelsin
maşallah Allah nazardan saklasın
daha incecik hallerimizi paylaşmak dileğiyle inşallahhhhhhhh arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?