uyaninca bir bardak ilik suya elma sirkesi
sabah:sutlu nescafe
ogle:krepli peynirli pizza+1 yumurta
aksam:firinda somon
3 lt su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor
senin agzini yerim benAz tatlım az miden küçülmüş sen birden zayıflatsın gör bak:)
Sevgili arkadaslar,
biz halihazirda "dukan diyet deneyimleri " konusunda dukan diyetini devam ettirmekteyiz.kendimize bir hedef belirledik ve 15 subata kadar dukan ile 5 kilo vermeyi kararlastirdik.bir nevi bir yaris gibi olacak ve 15 subata kadar kim 5 kiloyu verecek gormek istiyoruz.bu sekilde hem birbirimizi motive edecek hemde varolan diyetimizi dogru bir sekilde uyguladigimizdan emin olacagiz.hergunun sonunda herkes ogun neler yiyip ictigini ne gibi sporlar yaptigini paylasacak..
15 subata kadar dukan diyeti ile 5 kilo vermek isteyenleride buraya bekliyoruz..
Kod:
Kızlar yarından itibaren alkali su olayına giriyorum...suyun içine soda araştırın bakın çok daydalı
Tatlım bir litre suya 1tatlı kaşığı karbonlat katıyoruz aç içiyoruz gün içindede 3litre toplam böyle içiyoruz canım zayıflayanlar var ve çok sağlıklı canımcım
zeyno,karbonattaki olay dedigim gibiymis iste ph i yukseltiyormus.ben cok aradim ph i 9 larda bir su ama bulamamistim.sen soylediginden beri internettede arastiriyorum supermis kis aferin sanaay bide gobege iyiymis ya ben cosstum.hemen bir bardak hazirladim iciyorum.yarin daha detayli konusalim bu konu uzerinde
tamam canim senide ekleyeyim ama bundan sonra kimseyi yazamam cunku 5 haftada 5 kilo dedik kaldi 4 hafta zaten.sen peki ne kadar suredir durakliyorsun.:26:Bende varım ama sanırım zor veririm.Vicudum direniyor.Ama belli olmaz belki birinci olurum değil mi))
Günaydın kızlar...
Muhabbetinize ortak olmak ve bu alkali diyetiyle ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim
Ben dukana başlamadan önce eylül ve ekim ayları spor ve diyet yaptım daha önce ki deneyimlerime dayanarak...
Milyon kere rejim yaptığım için metabolizma baya bi çöktü zatiO ara bu alkali diyeti araştırdım...Dediğiniz gibi suyun ph'ının 7-7,5 üzerinde olması isteniyor...Yemekler bizi pek ilgilendirmiyor ama dukana benziyor yalnız onda protein etkisini atmak için 1e 4 oranında sebze öneriliyor yanlış hatırlamıyorsam...Yani 100 gr et yediysen 400 gr sebze diyor...Karbonhidrat ve yağ olayı dukana benzerdi sanırım...
Neyse diyeceğim o ki ben o dönemde sadece su olayını diyetime ve sporuma destek olarak uyguladım...
1 lt suya 1 çay -tatlı kaşığı arası bildiğimiz sofra karbonatı koyuyorsun (tadı değişiyor suyun tabi, ben oranı ağız tadıma göre ayarlıyorum)...
Gün içinde devamlı karbonatlı su içiyorsun yani...
Ben o dönemde sadece 2 kilo verince Dukan yapmaya karar vermiştim zaten...
Dukana başlayınca da diyetimi etkilemesin diye bırakmıştım alkali su içmeyi:18:...
Geçen hafta sonu Simla'nın sayfasında gezinirken yine bu konunun açıldığını gördüm ve okudum tabi...
Ve hafta sonunda beri karbonatlı su içiyorum...
SEVGİLİ CYY ÖZELLİKLE SEN BURAYI DAHA DİKKATLİ OKU KIZZZZ
Ben müzmin kabız biriyim...1 hafta ya da 10 gün sürelerle tuvalete çıkabiliyorum o da ilaçla...
Bağırsaklar açısından en uygun ilaç eczananelerden aldığımız Magnezi Calsine adındaki ilaç...
İlaca daha da alışarak bağırsakları tembelleştirmemek ve ilacın etkisinin azalmaması için haftada 1 kere alıyorum...
Çarşamba geceleri alıyorum ki perşembe sabahı gerçek kilomu göreyim diye
Özellikle blogta karbonatlı suyun kabızlığa iyi geldiğini okuyunca geçmiş deneyimim aklıma geldi ve gerçekten işe yaradığını hatırladım...
Cumartesi günü karbonatlı su içmeye başladım ve 5 gün sonunda bu sabah kendiliğinden,ilaçsız tuvalete çıktım, içim iyice boşaldı...
Tabi ben müzmin kabız olduğumdan 5 günde etki etmesi normal...Yani devamlı kullanımda kabızlık yapmıyor anacım....
Daha önce ki deneyimimde kilo vermeme pek etkisi olmadığı kanısındayım ama kabızlık çok büyük bir sorun...
Onu çözmesi bile yeterli
Öpüyorum sizleri
Çok uzun oldu kusuruma bakmayın canlar
kızlar acı biber süper söktürüyor ,en doğal yöntem diyebilirim ,biraz sancılı oluyor çıkışlar ama olsun deneyin memnun kalacaksınız,
lisacığım,
spor yapmaya ne vaktim oluyor ne isteğim ,evet 20 kilo verdim sarkmalarım o yüzden ama geçmişimde de çok fazla kilo alıp vermelerim oldu onun da etkisi çok anlayacağın ,eve koşu bandı aldım tek sporum yürüyüş ,bir salona gidebilsem çok fark olur eminim ,olmazsa artık sonunda estetik yaptırmayı düşünüyorum ,örneğin hiç göğüs kalmadı ,onu kesin yaptırmak istiyorum da şu kollar beni çoook düşündürüyor ,yaz geliyor ve benim kollar yarasa gibi off offf ,zayıflamak ta çare değilmiş güzelleşmaya ,bitmiyor anam sorunlar...
çok fazla giremiyorum foruma fırsat buldukça yazıyorum ,ama okuyorum taskipteyim merak etmeyin,öpüldünüz fıstıklar
sanada gunaydin canimolurmu uzun yazdim yaa ne guzel faydali bilgiler vermissin.cook tesekkurler.peki birsey soracagim,gunde en az 2.5-3 lt su icmemiz gerekiyor ya dukan da ictigimiz toplam sumu karbonatli olacak yoksa 1 lt karbonatli geri kalan 2 lt normal sumu olacak.:26:
Canım, tüm gün boyunca içtiğimiz su karbonatlı olacak...Artık ne kadar içiyorsanız 2-3-4 lt...
Oran olarak 1lt 'ye en az 1 çay kaşığı olacak...
Ph'ın yüksek olması önemli...Damak tadınıza göre miktarı arttırabilirsiniz...
Benim 1 lt lik şişem var...Onda hazırlıyorum...Bittikçe yeniliyorum...
Bir de şöyle bir şey öğrendim...
Eczanelerde de karbonat satılıyormuş.
İngiliz karbonatı diye sanırım emin değilim adından:26:...
Tadı bildiğimiz karbonata göre daha iyiymiş...
Deneyenler içiminin daha iyi olduğunu söylüyor..
Evde ki karbonatla içemeyen olmadı eczaneden alır dener...
Daha iyiyse ve ucuzsa biz de deneriz...
sevgili dostlarim,bir seyi paylasmak istedim evet bildiginiz uzre dun aksam bir bardak ve bugunde simdiye kadar 1.5 lt olmak uzere karbonatli su iciyorum .yanliz bir iki bas donmem oldu bende internetten baktim sonucta sodyum oldugu icin tansiyon dusurebilirmis.bas donmelerim bu yuzden oldu demekki.benim tansiyon normaldede hafif dusuktur buda biraz kdusurunce hafif bir tansiyon dusuklugu yapti.kullanirken bunu gozonunde bulundurun lutfen
sunu soylemeyi unuttum benim midede hava oluyordu onceleride .karbonattan beri ay sormayin ne cok hava varmis benim midede ya,resmen hava bosaltiyorum (ay igrenc kusura bakmayinda havalar agzima geliyor resmen)
bende oyle dusundum birazda oyle deneyeyim sen 5 kilo verirken yerimizde saymayalim bizdeSuyun miktarını artır karbonat sabit kalsın.....1ayda 2,5kilo garanti bu durumda adresimi göndereyim hediyelerimi gönderin kendi arnızda anlaşın lütfen abartmayın tatlandırıcı,süt tozu Allah ne verdiysekalan 2,5kiloyuda bi zahmet verin artık öpüldünüz hanımlar:):):)
Oha oha diyorum bebek gibim kaldınız kız siz benim yanımda tamam hırs yaptım bugün eve gidince 23 mekik çekeceğim (denedim yarım ölçekli dün 22 yapabildiydim bugün +1 yapmayı vaadediyorum) Oooyyyy şubata 80 küsürü göreyim başka ne isterim yaaa
Tablo çok güzel lisa dur bakalım ne olacak kızlar ben 60 kiloyum ama hiç 60 gibi durmuyorum sanki daha fazla kalçalarından dolayı...durun bakalım bi hal çaresi elbet bulunacak...:):)
hosgeldin ozgeMERHABALAR;
kızlar ben hem deneyimlerin yer aldığı topiği hemde sizi takip ediyorum ancak işin içine yarış girince yazmadan duramadım
beni de listeye alabilirmisiniz siz başlayalı bir hafta olmuş ancak ben bir hafta geç başlasamda yarışmayı kabul ediyorum şayet sizde beni kabul ederseniz tabi
bu arada benim adım özge 30 yaşındayım memurum ve 3 ocak itibariyle dukan diyetine başlamış bulunuyorum bugün 13. günüm ve önüme çıkan bütün ziyafet sofralarına rağmen çok şükür bozmadan devam ediyorum şu ana kadar 6 kilo verdim 93 ile başladım şu anda 86,5 kiloyum
şimdilik bu kadar umarım beni de kabul edersiniz ve bende sizinle paylaşım yapma keyfine erişebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?