baslayalim anacigim yoksa ben depresyona falan girecegimtartilmiyorum persembeye kadar insallah - goruruz canim...gunde 10 defa kocama sorup duruyorum ben nasiiil,ne zaman zayiflayacagim,nerde hata yapiyorum diye:26 da garibim bana bikmadan usanmadan devam hayatim ,iyi gidiyorsun diyip duruyor.bilmiyorki nasilda zor veriyorum
est. davetsiz misafir ne demek
biz aynı yola baş koymadık mı
herkese kapımız açık
baslayalim anacigim yoksa ben depresyona falan girecegimtartilmiyorum persembeye kadar insallah - goruruz canim...gunde 10 defa kocama sorup duruyorum ben nasiiil,ne zaman zayiflayacagim,nerde hata yapiyorum diye:26 da garibim bana bikmadan usanmadan devam hayatim ,iyi gidiyorsun diyip duruyor.bilmiyorki nasilda zor veriyorum
sevgili meslektasim istedigin zaman gelebilirsin kapimiz hep acik
moralim gördüğüm rakamla bozulmuş da olsa yine de neler yediğimi yazayım bare
sabah 1 fincan sıcak süt (bağırsaklar yumuşasın diye içtim ama tık yok hala)
öğle 5 tane ızgara köfte+ 2 yemek kaşığı pırasa yemeği (onu da bağırsaklar için yedim ama sonuç hüsran)
akşam 1 tabak tavuklu çerkez çorbası ve yumurtalı pırasa kavurması, yoğurt
bu akşam da wc işini çözemezsem yarın şu tozu alacağım
Çooook yorgunum ayaklarım, karnım, başım, gözlerim heryerim ağrıyor kızlar ya ekrana bakarken uyuyacağım neredeyse ama bir görev bildim yazmalıyım. Ben çok şükür - görmeye devam ediyorum.
Bugün sabahtan dukanella+peynir+krep+yumurta+çay içtim
2 kupa yeşil çay şu an 3. içiyorum 1 kupa normal çay ama çooooook su içtim buz gibi
Akşama haşlanmış tavuk, biber, salatalık, domates, acı sos (annemin gurme tatlarından biri bize uygun) yedim
Spor: Gece uykusuz oraya buraya koşturmaca, oğlanı ayakta sallamaca, sabah okul proje fatura işleri koşturmacası, bol bol merdiven inip çıkma, 75 dakika katar squash (bu şeyi yeni öğreniyorum hocam çok deneyimli baya bir sıkıştırdı bugün beni bakalım inşallah öğrenebilirsem inşallah iyi olacak ooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyy bütün etlerim kırılıyor ama)
scholarppty
scholarppty
scholarppty
cuma gecesinden beri wc ye küstüm
bugün de 1,5 kilo fazla görünce delirdim
senin tozu alsam ne kadar içsem ne kadar sürede işe yarar
Tatlım günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce yoğurt içine karıştırıp yemek gerekiyor ama ben bağırsaklarım alışsın istemediğim için bi ilk gün; sabah 1 tatlı kaşığı (bilerek çok koydum) tozu 2 kaşık yoğurda koydum yedim akşama kadar karnım guruldamaya başlamıştı zaten sonra eve gelince de az biraz yaptım yedim o gece iş çözüldü ertesi gün sabahtan da biraz yedim sonra bıraktım 3 gün yemedim. Sonra yine sabahtan yaptım yedim daha da yemedim ama 3 güne bir yapınca düzenliyor gibi geldi bana kendime göre ayarladım yani ama hemen etki görmem gerek dersen yemeklerden yarım saat önce ye sen etkisini görünce 1 gün daha devam et aynı şekilde sonra ara vere vere yap sende çünkü senin 4 gün olmuş dozu arttırabilirsin benim 3 gündü önceki haftanın kepeksizliğinden di işte
Canım çok dağınık yazdım kusura bakma kafam çok allak bullak fazla yorulmuşum anla sen işte anlamadığın bişi olursa ben biraz daha burdayım
Saol arkadaşım inşallah gecer, her yere lapa lapa yağıyor buraya daha düşmedi şu kar bi düşse mikroplar kırılacak ama bir türlü olmuyor sıra sıra bütün çocuklar hasta burda. İnşallah siz de -leri göreceksiniz azmin elinden uçanla kaçan demişler kızlar bak benim bilmediğim bir formül de varmış :) Canıımmmmm ben kaçar cidden yorulmuşum ben önceki gün oğlanın huysuzluğu başlamıştı uyumadım dün hastalık uyutmadı eeee ben bugün de uyumazsam heralde yarın alnımda klavyenin izi çıkar :)
Kod:
Kızlar yarından itibaren alkali su olayına giriyorum...suyun içine soda araştırın bakın çok daydalı
Lisacım
cuma gecesinden beri wc ye küstüm
bugün de 1,5 kilo fazla görünce delirdim
evet çok zayıfladım
evet bugün 2 elbisemi ve 2 eteğimi terziye daraltmaya verdim ama yetmez
kafayı yiyeceğim
pırasa yedim yok
kuru kayısı yedim yok
form çayın içine düştüm yok
yarın o tozu almak farz oldu
sinirlerim bozuldu
yazık desen ağlayacağım walla
Kızlar yarından itibaren alkali su olayına giriyorum...suyun içine soda araştırın bakın çok daydalı
canim monteir i bilmiyorumda acaba montelimar yada montpellier mi demek istedin.sahil sehirleri kocan ordami canimlisacım monteir midir nedir paris e yakın bir yer dimi biliyor musun
lisacım monteir midir nedir paris e yakın bir yer dimi biliyor musun
Lisa suyun içine soda okudum mantıklı alkali su bunu yapalım
aglama canim,kiyamamsinirler oyle bir bozuluyorki sorma yaa.bende biliyorum zayifliyorum ama iste + gormek insani cildirtiyor.spor yapiyorum,diyete dikkat ediyorum ,su yesil cay hepsini iciyorum....kremde suruyom gobise buna ragmende gitmiyorsa benim kilo cus diyorum afedersin cyy sen kafeinli kreme basladinmi?hangisini kullaniyorsun?ay ondan bile suphelendim valla.paranoyak oldum iyice acaba suclu ne bulmaya calisiyorum
canim monteir i bilmiyorumda acaba montelimar yada montpellier mi demek istedin.sahil sehirleri kocan ordami canimbu arada uzak bize bu iki yerde.paristen araba ile 10 saat falan suruyor...
ben vichy aldım kafeinli
daha 3 kez sürdüm ama
alt bakımımı yapmaktan kafeinli kreme sıra kalmıyor ki
şu aralar en hijyenik yerim po..m :)
tövbe tövbe
monteir sanırım sen nehrinin uzantısında bir yer
ona benzer ismi olan bir yere gidecekler
daha önce de gitmişlerdi ama ismini dün söyledi unuttum
az önce yine sordum söyledi yine unuttum
aklım başımda değil ki ...
aslina bakarsan boyle biseyi bende duymustum sonra bu sekildeki su gaz problemlerindede yardimci oluyor.ayyy bunuda yapalim bi yapmadigimiz bu kalmistiTatlım bir litre suya 1tatlı kaşığı karbonlat katıyoruz aç içiyoruz gün içindede 3litre toplam böyle içiyoruz canım zayıflayanlar var ve çok sağlıklı canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?