Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Ben de katilmak istiyorummm :) olur mu alir misiniz aranizaa
Dun basladm.dukana atak evresndeyim :)

Lisacım
cuma gecesinden beri wc ye küstüm
bugün de 1,5 kilo fazla görünce delirdim
evet çok zayıfladım
evet bugün 2 elbisemi ve 2 eteğimi terziye daraltmaya verdim ama yetmez
kafayı yiyeceğim
pırasa yedim yok
kuru kayısı yedim yok
form çayın içine düştüm yok
yarın o tozu almak farz oldu
sinirlerim bozuldu
yazık desen ağlayacağım walla

est. davetsiz misafir ne demek
biz aynı yola baş koymadık mı
herkese kapımız açık

Teşekkür ederim kızlar
Çok naziksiniz

Bu arada ben de sanki yarıştaymış gibi daha iyi devam ediyorum sayenizde

Bende toz kullanıyorum çok sıkıştığım zaman, eşim aktardan almış akzer mix toz diye o da baya etkili hem full bitki tozu içindeki biraz tadı bozuk kına gibi oma yoğurtla gidiyor hani yapacak bişi yok ben 2-3 güne bir almaya çalışıyordum ama bu regl olayı vücudumu birhayli rahatlattı çok şükür

scholarppty
scholarppty
scholarppty

senin tozu alsam ne kadar içsem ne kadar sürede işe yarar

Çooook yorgunum ayaklarım, karnım, başım, gözlerim heryerim ağrıyor kızlar ya ekrana bakarken uyuyacağım neredeyse ama bir görev bildim yazmalıyım. Ben çok şükür - görmeye devam ediyorum.
Bugün sabahtan dukanella+peynir+krep+yumurta+çay içtim
2 kupa yeşil çay şu an 3. içiyorum 1 kupa normal çay ama çooooook su içtim buz gibi
Akşama haşlanmış tavuk, biber, salatalık, domates, acı sos (annemin gurme tatlarından biri bize uygun) yedim

Spor: Gece uykusuz oraya buraya koşturmaca, oğlanı ayakta sallamaca, sabah okul proje fatura işleri koşturmacası, bol bol merdiven inip çıkma, 75 dakika katar squash (bu şeyi yeni öğreniyorum hocam çok deneyimli baya bir sıkıştırdı bugün beni bakalım inşallah öğrenebilirsem inşallah iyi olacak ooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyy bütün etlerim kırılıyor ama)

ne mutlu sana
biz mutsuzuz bugün
beni bu illet mahvetti
Lisa da + görüp üzülmüş
anlayacağın moraller sıfır

scholarppty
scholarppty
scholarppty

senin tozu alsam ne kadar içsem ne kadar sürede işe yarar

Tatlım günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce yoğurt içine karıştırıp yemek gerekiyor ama ben bağırsaklarım alışsın istemediğim için bi ilk gün; sabah 1 tatlı kaşığı (bilerek çok koydum) tozu 2 kaşık yoğurda koydum yedim akşama kadar karnım guruldamaya başlamıştı zaten sonra eve gelince de az biraz yaptım yedim o gece iş çözüldü ertesi gün sabahtan da biraz yedim sonra bıraktım 3 gün yemedim. Sonra yine sabahtan yaptım yedim daha da yemedim ama 3 güne bir yapınca düzenliyor gibi geldi bana kendime göre ayarladım yani ama hemen etki görmem gerek dersen yemeklerden yarım saat önce ye sen etkisini görünce 1 gün daha devam et aynı şekilde sonra ara vere vere yap sende çünkü senin 4 gün olmuş dozu arttırabilirsin benim 3 gündü önceki haftanın kepeksizliğinden di işte

Canım çok dağınık yazdım kusura bakma kafam çok allak bullak fazla yorulmuşum anla sen işte anlamadığın bişi olursa ben biraz daha burdayım

sağol arkadaşım
anladım
işe yarıyor olması yeterli
yarın bu işi çözmem lazım
yoksa çatlayacağım

senin oğluşuna da geçmiş olsun
dikkat et kendine
teşekkür ederim

Saol arkadaşım inşallah gecer, her yere lapa lapa yağıyor buraya daha düşmedi şu kar bi düşse mikroplar kırılacak ama bir türlü olmuyor sıra sıra bütün çocuklar hasta burda. İnşallah siz de -leri göreceksiniz azmin elinden uçanla kaçan demişler kızlar bak benim bilmediğim bir formül de varmış :) Canıımmmmm ben kaçar cidden yorulmuşum ben önceki gün oğlanın huysuzluğu başlamıştı uyumadım dün hastalık uyutmadı eeee ben bugün de uyumazsam heralde yarın alnımda klavyenin izi çıkar :)

Kod:

Kızlar yarından itibaren alkali su olayına giriyorum...suyun içine soda araştırın bakın çok daydalı

lisacım monteir midir nedir paris e yakın bir yer dimi biliyor musun

aglama canim,kiyamamsinirler oyle bir bozuluyorki sorma yaa.bende biliyorum zayifliyorum ama iste + gormek insani cildirtiyor.spor yapiyorum,diyete dikkat ediyorum ,su yesil cay hepsini iciyorum....kremde suruyom gobise buna ragmende gitmiyorsa benim kilo cus diyorum afedersin cyy sen kafeinli kreme basladinmi?hangisini kullaniyorsun?ay ondan bile suphelendim valla.paranoyak oldum iyice acaba suclu ne bulmaya calisiyorum

Kızlar yarından itibaren alkali su olayına giriyorum...suyun içine soda araştırın bakın çok daydalı

o ne kiz alkali suda nedir.ben onceleri normal cesme suyu iciyodum sonra dukan amca zengir mineralli su daha iyidir diyince degistirdim en zengininden kalsiyumlu,magnezyumlu su iciyorum.su ile ilgili bildigim ise normal icme suyunun ph i 7 olmali ya zayiflamak isteyenlerde ph i 9 olan ciddi obezler ise 11 olan su kullanmaliymis.anacigim ben hepsini yapiyomda buna ragmen + cikiyor ya kufrediyorumolayi acarmisin bebem biraz:26:

lisacım monteir midir nedir paris e yakın bir yer dimi biliyor musun
canim monteir i bilmiyorumda acaba montelimar yada montpellier mi demek istedin.sahil sehirleri kocan ordami canim bu arada uzak bize bu iki yerde.paristen araba ile 10 saat falan suruyor...

Son düzenleme:

ben vichy aldım kafeinli
daha 3 kez sürdüm ama
alt bakımımı yapmaktan kafeinli kreme sıra kalmıyor ki
şu aralar en hijyenik yerim po..m :)
tövbe tövbe

monteir sanırım sen nehrinin uzantısında bir yer
ona benzer ismi olan bir yere gidecekler
daha önce de gitmişlerdi ama ismini dün söyledi unuttum
az önce yine sordum söyledi yine unuttum
aklım başımda değil ki ...

Tatlım bir litre suya 1tatlı kaşığı karbonlat katıyoruz aç içiyoruz gün içindede 3litre toplam böyle içiyoruz canım zayıflayanlar var ve çok sağlıklı canımcım

uyaninca bir bardak ilik suya elma sirkesi

sabah:sutlu nescafe

ogle:krepli peynirli pizza+1 yumurta

aksam:firinda somon

3 lt su+3 fincan yesil cay+1.5 saat spor

bende percutafeine kullaniyorum dedim ayni ise ve kullaniyorsan bumu yapiyor acaba sucluyu bulacaktim dakafayi yedim iyice elme sirkesinden supheleniyorum,kremden supheleniyorum.gerci sen soyluyorsun sebebin belli.sen zaten tuvalete cikabilsen -2 kilo kesin gidecek.ayy vallahi bilemedim soyledigin yeri kocaya soracam oda telefonda kac sattir..

Tatlım bir litre suya 1tatlı kaşığı karbonlat katıyoruz aç içiyoruz gün içindede 3litre toplam böyle içiyoruz canım zayıflayanlar var ve çok sağlıklı canımcım
aslina bakarsan boyle biseyi bende duymustum sonra bu sekildeki su gaz problemlerindede yardimci oluyor.ayyy bunuda yapalim bi yapmadigimiz bu kalmistiama anlamadigim simdi 3 lt suya 1 kasigi koyup butun gun bunumu icecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…