Selam kızlar ben biraz uzak olabilirim yakın zaman için nedenini az çok biliyorsunuzdur. Ben şimdiden söyleyim de şaşırmayın uzun zamandır beklediğim bir mesele inşallah bugün benden yana bitecek bugünki yediklerimi yazayım
Sabah: krep, peynir
Öğlen: Az tavuk haşlama, peynir
Akşam: köfte, yoğurt, ve tatlım (bir bardak kadar geçende fotosunu yüklediğim)
canım babamın doğumgünüydü bugün en güzel pastalardan alındı servis yapıldı afiyetle herkesin yemesi seyredildi sonra kendi tatlım yenildi. Kızlar acele acele yazıyorum öteki tarafa geçmek için herkesi çok seviyorum haydi bakalım sonuca göre Allah'a emanet olun...
Ben biryere gitmeyecem ki tatlım iletişim ağımız kuvvetli artık, koparmayız evelallah
Kız Allah seni emi, gülüm winnie ve isabel onlineydi öylece gönderivermiştim sanada gönderirim de bi bakayım fotolar okulda kaldı datluuuum. Dur dur bulmaya çalışayım, hem sen beni neyapcan yarın cocan geliyor aşkitom heyecanını ona saklaÇiğdem ne oluyor aşkolsun???kabanlı fotoğraflarını ben görmedim artık kısmet gelinlikli fotoğraflarına yok yok küsüyorum senden.... Cidden küdüyorum
Kız Allah seni emi, gülüm winnie ve isabel onlineydi öylece gönderivermiştim sanada gönderirim de bi bakayım fotolar okulda kaldı datluuuum. Dur dur bulmaya çalışayım, hem sen beni neyapcan yarın cocan geliyor aşkitom heyecanını ona saklagönderiyorum bulunca hemen
gordun demi cigdemiBu ne Çiğdem inceciksin süper olmuşsun kaban yıkılıyor kızım ben balık burcuyum alınganım huy işte..:)son günlerde dıygusalımda kocam geliyor annemlere bura ona yakın evet gözüme uyku girmiyor çok özledim ALlah kimseyi gördüğünden etmesin,koca evin direğiymiş gerçekten..ama ben özüme döndüm burda eski halime geldim anam bana iyi geldi dönüşü düşünüyorum...:):)
ben dukanla 5 günde 3 kilo verdim.aradan 8 ay falan geçti geri aldım kilolarımı.şimdi tekrar dukan diyeti deniyorum ama veremiyorum yani 2.bir dukan diyeti işe yaramıyor
Kız sizin bakışınız güzelde beni öyle incecik görüyorsunuz değilim aşkım değilim hala kalınlık var bedende bakma ben zorluyorum o kabanı yoksam önü kasıyor ama giycem inadına giycem bollaştığını içinde farketmek istiyorum olacak inşallah tatlım hepimiz başarıyoruz Allah'ın izniyle. Herkese muradını tez zamanda kavuştursun inşallah hep iyi düşünelim iyi olsun. Zeynooooo pek bir duygusala bağladın kız sen anlaşılıyor ay ay ay kocan gelince ağlarsında sen şimdi (ben ağlamıştım) ay ay ay hadi inşallah kavuşmuşsundur şu saat itibari ile...Bu ne Çiğdem inceciksin süper olmuşsun kaban yıkılıyor kızım ben balık burcuyum alınganım huy işte..:)son günlerde dıygusalımda kocam geliyor annemlere bura ona yakın evet gözüme uyku girmiyor çok özledim ALlah kimseyi gördüğünden etmesin,koca evin direğiymiş gerçekten..ama ben özüme döndüm burda eski halime geldim anam bana iyi geldi dönüşü düşünüyorum...:):)
Ya ya amma kalori yakacak o şimdi varya bakalım haftaya o hedefe gelipte sollayıp geçerse şaşmayalım.gordun demi cigdemioy bilirim ben senin alinganligini baligim benim hadi gozun aydin kocis geliyor eee artik sende spor falan yaparsin hedefine az kaldi spor sart
ana başta taç imiş her derde ilaç imiş
bir evlat pir olsada anaya muhtaç imiş
ellerine saglik canim iyi bir temizlik yaptin.aslina temizlik yapmak rahatlatiyor insani hem temiz temiz iyi oluyor hemde temizlik terapi gibi geliyor bazen..ayy batirsin senin o kucuk sirin tatli sey ..Merhaba canlarım,
benim düzen bozuldu ama olsun, ders çalıştığım için içim çok rahat
gece ders,öğlene kadar uyku, öğleden sonra ev işi derken günler geçiveriyor...
Çalıştığım yanıma kar çünkü 2 ay sonra işe dönüyorum...Tembellik ve tatil bitecek yakında
Hem üzülüyorum hem seviniyorum...Sosyal hayatım sıfır son 2 yıldır...İş yerinde en azından insan yüzü görüyoruz...
Bugün de yoğun bi gün geçirdim...
Halıları sildim kazıya kazıya...
En azından biraz içim rahatladı...
Koltuk kılıflarını da yıkadım şimdi gidip ütülüyeceğim...
Şu velet de büyüsün de inşallah atacağım hepsini ama ne yapayım temizlemesi daha kolay...
Çiğdem ben neden göremiyorum canım o kabanı
Arkadaş mı ayırıyon bakim sen, bacaklarını ayırıveririm ona göre
Hem sen bi önce- sonra gönderecektin bana
Viniciğin önce-sonrasını gördünüz mü bu arada
Canım çok farketmiş yaaa...
Ben daha 7,5 kilodayım..
10 kilo olunca benim de daha iyi fark edilecek inşallah...
Zeynep, Allah kavuştursun canım
Bu arada benimki de 1 haftadır yok yarın geliyor
Artık beraber yürüyüşe gideriz
Lisa, ben farkettim ki senin kaşlar tatu sanırsam ya da kontur artık adına ne deniyorsa..
Son birkaç yıldır ben de düşünüyorum canım ve işe başlar başlamaz (tamamen duygusal yani) yaptırmayı düşünüyorum...
Önerir misin canım:26: Ama ben var olan kaşlarımın altına istiyorum olur değil mi canım?
Bu arada kendime muhallebi yapayım demiştim, sütü çok olmuş...
Sıcak çikolata keyfi yaparak yazıyorum şuan..mis mis..
Akşam yemeği yeseydim önce iyiydi ama canım çok çekti valla...
Biraz geç yiyeceğim sanırım bu akşam ama merak etmeyin 8 den sonraya bırakmam ..
Hoş kalsa da gece daha uzun olduğundan sorun yok...Nasıl olsa sabaha kadar ders çalışacağım...
Şimdilik çekiliyorum canlarım..
Ütüden sonra da uğrarım. Öpüldünüz
birazdan mekik çekecem bugünki hedefim hazır olun yazıyorum 12 lisa kuzum heryerinle gülmüşsündür sen buna ama olsun bana yeticek gibi valla karnım acımış biliyormusunuz dünki 10 taneden sonra bile. Egotrik kuzu halı silmek çok güzel bir egzersiz gerçi bu egzersizlere içinizde en çok benim ihtiyacım var da neyse bir bel var benden geride aaaaah ah çok korkuyorum kitlenecem diye ama bende bugün ellerimle sildim yerlerimi heryerleri dezenfekte ettim desem yeridir kızlar ben temizlik yapabiliyorum ya artık önceden iki süpürge yapsam 1 saat yatmak zorunda kalıyordum diyet, spor ve moral bu üç şey benim fıtıkı da yenecek heralde.
Yalnızız bugün minik paşayla eşim arkadaşlarıyla çıkacak ben buralardayım yani hadi gelinde dedikodu yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?