- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
masallah kizlarEferin diyorum da başka bişi demiyorum bende önceki gün ağrım olduğu gün eve gider gitmez toplamda 3 kaşık kepekten bir tepsi tuzlu ekmek bir tepside kakaolu bisküvi yapmıştım onları tırtıklıyorum hatta öğlene kıymalı omlet getirmiştim bir kaşık kepekli onun yanında bir tane tuzlu ekmekimi yedim biraz öncede çayla kakaolu bisküvimi yedim kızlar akşam yemeğiyle yatma saatinin arasını iyice açınca etkili oluyor birde ciddi ciddi o arada bişi yememek gerekiyor yarına herkesi hadi hooooopppp gangnama davet edebilirim hazırlıklı olun bugün tam sınırdaydım az daha eksik kıyafetle çıksaydım görmüştüm de neyse numara yapmayım dedim :)
Vardı bir yorgunluk zatii benim için iyi oldu.. Gece o mesajdan sonra tekrar uyumaya devam ettim benhehe
Bugünde toplantıydı yok iş yoğunluğu derken ancak kendime gelebildimmm..
Yalnız şirketçe yemeğe çıktık toplantıdan sonra...
Yağsız yoğurtlu döner ve ayranla kapattım derkenn yemek üstüne tatlı söylediler..
Canınızı çektirmeyeyim ismi bende saklı bol kalorili bomba birşey desem kafi sanırım..
Neyse çay söyleyip tatlandırıcı attım içine ki normalde çayı hiçç tatlı içemem..
O anı kurtardım ama iş yerine gelince kendime beyaz dukanella yaptım..
Light labne, sıvı tatlandırıcı, limon aroması, birçay kaşığı granül kahveyi sütle eritip içine karıştırdım en sonda kıvam alsın diye az süttozu..
Şu an onu tırtıklıyorum... Umarım tatlı işi bana pahalıya mal olmazzz..
masallah kizlarhepiniz cook iyi veriyorsunuz ben tingir mingir gidiyorum bakalim yarina ne cikacagim cok fazla buyuk bir rakam gorecegimi sanmiyorum ama bakalim bu gece birileri gelip benim yaglari cekip gitmezse eve giren hirsiz yaglarimizi alip goturse ya :26:hep beraber gangnam yapariz insallah yada siz yapin gangnamda bende arkadan gobek atayim olmazmi insallah 65 in altinda rakamlar gordugumde bende katilirim size.suan 65 li biseylerim.
Haha diyene bakk.. Kızz ben ancak tickerimi yakaladımm diye seviniyorum seninkide bişey mii :))
winnicigim o bombadan yemediysen endiselenme canim ve iradenesen gayet saf masumca dukan tatlini yemissin iste ondan bir zarar gelmezki
Öyle ama Lisacımmm o dukanellalar duraklattı hep beniii..Gerçi bu seferki kakaosuz olanı
İrade irade de benim bünyede de yağları bırakmama iradesi var.. Gerçi ben daha güçlüyüm
Vee sıvı tatlandırıcı konusuna da katılıyorumm.. İşyerinde kullanımı kolay diye almıştım, bugün denedim tat mükemmele yakın..
Karıştırma erime derdideyok sıvı olduğu için çok güzel karıştı
valla wc olayı bende de yok normalde de neyseki o toz var olmasa benimde halim harap canım yaaaa yeme yeme sakın bişi yeme sabret emi yarın bildirim yapcaz güzelgüzel eksileceksin bugün merak etmeeeeSelam Kizlar
Ancak yazabildim
Misafirlerim geldi bugun
Bir sure cepten yazarim sanirim size
Hemen menumu vereyim
Sabah bisey yok
Ogle tavuk yogurt
Ara adacayi Aksam tavuklu kepekli Cerkez corbasi yogurt
Hibiskusumy da ictim
Aksam yemegini 5 gibi yedigim icin su an cok acim.
Bakalim sabah kac cikacagim
Bugun yine wc yok
Scocummmmm tebrikler
Günaydın Kızlarr
Güncel kilommm: 66.5
Wc olayı çözülmeden tartılmıştım..Biraz önce de 2 günlük wc çözüldü
Umarım herkes güzel kilocuklar vermiştirr.. Ben 3 haftalık duraklamayı ancak kırdım..
Çiğdempeşindeyimm canımm
Lisacım şimdiden ellerine sağlık..
Bu arada yemek yarışmasında da başarılar kızlarr
Mesajımı görennn gangnama kalksın kızlaaaaaarrrrrrrr hopa gangnam style 300 500 300 500 300 500 Bildirimmmmm 79,8 yandaaaaaan göbekteeeeeen sağdaaaaannnn soldaaaaaannnn dılılıllılılılılılıllılılılılılı
79,8 olleeeeyyyyyy 70li kilolardayımmmmmm 98lik hatunnnnnn 79,8 deeeeee ayyyyyy ne güzeeeeelllll günün ayın yılın armağanı hopa gangnam style
Gunaydin Kizlar
Bildirim yapmak istiyorum
Bu sabah itibariyle 74.300 geldim cok sukur
Hemde wc ye girmedim 1,5 gundur
Haftaya regl haftam bu kadar kilo veremem ama buna cok sukur
Rabbim hepimize istedigimiz kiloyu ve gonlumuzden gecen tum guzellikleri nasip etsin.Amin.
Günaydın Kızlarr
Güncel kilommm: 66.5
Wc olayı çözülmeden tartılmıştım..Biraz önce de 2 günlük wc çözüldü
Umarım herkes güzel kilocuklar vermiştirr.. Ben 3 haftalık duraklamayı ancak kırdım..
Çiğdempeşindeyimm canımm
Bildirimi bildiriyorum:58 !!!58.8 tim geçen hafta 1 ileri 2geri gidiyorum itiyorum kakıyorum öyle işte yemek yarışmasında oyum çiğdeme bayıldım balığına sazan olması beni etkiledi sanırım:):)aferin size kız tığ olduk tığ maşşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?