Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Kizlar masallah hepiniz guzel kilolar vermissiniz arada saci basi yolunacaklar dayakliklarda var tabi(ismi lazim degil basharfi E olan desem)valla bende iyi vermiosim ben niyeyse gecen haftaki kilomu 65.5 diye hatirlayip veremiyorum diye uzuluyordummegerse gecen hafta ben 66.5 musum bildirim yaparken farkettimohh super oldu bu durumda yani 200 gram verdigimi dusunurken birde + 1 kilosuda varmisyani 1.2 vermisim bu haftatabloyu yapacagim sadece Kazen inde sonucunu bekliyorum..

Hız mı ne hızı ondan önce 57,5bile gördüm sabirleyemiyorum dukan bana 60 dedi altına inemiyorum 1,5ayda 2kilo verdim bakma zayıfladım falan diye stres yapmıyorum herşeyede dikkat ediyorum bi fotoğraf göndereyim lisaya

zeynep hiç oy falan kasma kendini gerek yok biz zayıflamamıza bakalım. Bende bugün 80'i kırdım ya daha ne isterim Rabbime şükürler olsun ilaçsız iki ay üstüste regl de oldum yani seneye hamile kalabilecekler topiki açarsanız bende varım ama önce şu yaz tatilinde rus güzelleriylen havuz kenarını paylaşmalıyım sonrasında bir gebelik ve fazla kilolarımı yine dukan amcayla vermeyi planlıyorum bende neyseki ikinci hakkım değilde rahat rahat doğurcam bende. Dukan olmasaydı daha çok beklerdim ben kızlar şimdi huzurlarınızda Dukana birde kardeşsiz kalmayacak oğluşum için teşekkür ediyorum yoksa kısırsın sen diyen o drun sesi hala kulaklarımda. Yok ben tattım da evlat sevgisini oğluşum kardeşsiz kalacaktı ona üzülüyordum... Çok şükür çok çok çok. Sabah Lisaya'da dedim ben aslında ilk hedefimi aştım artık önceki temel hedefim kabandı onu da geçtim şimdi gelinliğimi koydum hedefime bakıp bakıp hırslanıyorum artık aaaaaah aaaaaah bi zayıflasamda belkim ikinci balayı bile olabilir hahahahah

Okudukça çoşuyorum..,seviniyorum nasıl yazmışsın yaa:):)benim sizi görmem lazım sizle kahve içip dertleşmem lazım bana çok iyi geli

ben kilomu özel mesaj ile bildirmiştim ama ....

115.550 bu sabah itibari ile bildirimim ...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
14 SUBAT 2013
[/TD]
[TD]21 SUBAT 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Saç baş yolma konusunda; bir savunmam yok hakime hanım

Tebrikler cancan..
Yoksa haftanın birincisi sen misin

Gönder de görelim hemen

İsteriz, isteriz, listeyi isteriz

Liste biraz ecus bucus olmus kusuruma bakmayin masayi hazirlayacagim yemek icin acele ettim ondan haftaya daha iyi sonuclar gormeyi umit ediyorum sevgili rakiplerim..

Hepiciğiniz harikasınız kızlar
Cyy, bebişim haftalık 1.liğin hayırlı olsun amma rehavete kapılma sakın

Haftaya görürsünüz siz

Valla süpersiniz kızlar

Bu sefer 5 kiloyu herkeşler verecek sanırsam..

Hatta 5 kiloyu geçersem bende hedef kilomu indireceğimm heveslendim ama 60'ı bir göreyim hayırlısı ile..

Hu huu kızlar nerdesinizzzz...

Hibisküsümü içtim.. Karbonatlı suyumu hazırladımmmm..
Uyumadan bir bakayım dedimm de bizim kızlardan pek ses soluk yok.. Kilocukları mı kutluyorsunuz bakiiimm

Hu huu kızlar nerdesinizzzz...

Hibisküsümü içtim.. Karbonatlı suyumu hazırladımmmm..
Uyumadan bir bakayım dedimm de bizim kızlardan pek ses soluk yok.. Kilocukları mı kutluyorsunuz bakiiimm

tahminde bulunayim :26:

cyy kayinvalidecigi ile mesgul
ego,kizlarin savasi ortasinda yumurcaklarla ugrasiyor
cigdem,spor yapti deli gibi dusunu aldi yorgun dusup uyuyakaldi
zeyno,onu tahmin edemedim:26:
winni,burda
lisa,dusa girmeye hazirlaniyorve heyecanla yarisi takipte

var var benim vücudum çarşambadan perşembeye kadar kasıyor ama perşembe günü rahatlıyor o kadar da ödül dukanellası yemiştim az biraz lorlu dukanpare geliştirme için araştırma yapacağım buralardayım kız zeynep oyun için teşekkürler tatlım bıraktım ben yarışı falan öööööylece duruyor sazan orda hehehehee.

Eeeee yediklerim
1 tatlı kaşığı kadar dukanella biraz normal yağlı süt valla o vardı ondan içtim
çay ve su içtim öğlene kadar
şuan lor (vazgeçilmezimmmm) domates, pulbiber, 2 tam yumurta, 1 yk kepekle oluşturmuş olduğum harika omletimi. Az hibiskuslu, nar, kuşburnu, yeşil çay karışımımla içiyorum. Yarın sabahtan aktar günü karar verilmiştir. Sabah yürüyüş hakkımız aktara doğruuuuu.... Birde biryere gitcem bugün yanıma alıcam çünkü dün unutmuşum ay söz veripte yapamayınca deli oluyorum yemin ederim varya ama yarın kesinlikle yola çıkacaaaaaakkkkk.....

Benden de her gün -200 -300 gitmeye başladı..

3 Seçeneğimiz var Hibisküs, Karbonatlı su yada CLA.. 4. şıkta hepsi

Bir de öbür forumda trombolin furyası gördüm.. Deneyen var mı acaba? Ben pek dağılmayayım artık diyorum ama.. Bilemedimm..:26:

Sanırım trombolin kalça için daha yaralı.. Benim göbek teki erimeyi hızlandırmam gerekiyor.. :44: Siz ne dersiniz kızlar?

Kalça mı ??hemen alıyorum kalçamı eritsin de!!38 beden oliyim kızlar kaç beden giyorsunuz yazın bakem???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…