Kızım artık seni kimse tutamaz
Tebrikler.
Ceycey, az kaldı hedefine ulaşmana yavrum
Tebrikler...
Winican, kırılmış duraklaman hayırlı olsun canım
Haftaya 64-65 leri göresin inşallah...
Maşallah zeynocum...-800 gr iyi bi rakam...
Bu hızla gidersen tahmininden daha iyi bi sonuç alabileceksin gibime geliyor...
hadi hayırlısı...
Lisa sen ne alemdesin, gülüm:26:
Kızlar, bildiğiniz gibi ben kaçamak yapmıştım
Bu hafta ortalama her gün küçük çaplı yaptım valla...
Ama yine de iyi bi rakam gördüm...Umarım uzun soluklu bi duraklama görmem
Son durum; 66,9 kg...+200 ile haftayı kapattım..Buna da şükür
Link nerde yaa?Nasıl oy verecem ben?
zeynep hiç oy falan kasma kendini gerek yok biz zayıflamamıza bakalım. Bende bugün 80'i kırdım ya daha ne isterim Rabbime şükürler olsun ilaçsız iki ay üstüste regl de oldum yani seneye hamile kalabilecekler topiki açarsanız bende varım ama önce şu yaz tatilinde rus güzelleriylen havuz kenarını paylaşmalıyım sonrasında bir gebelik ve fazla kilolarımı yine dukan amcayla vermeyi planlıyorum bende neyseki ikinci hakkım değilde rahat rahat doğurcam bende. Dukan olmasaydı daha çok beklerdim ben kızlar şimdi huzurlarınızda Dukana birde kardeşsiz kalmayacak oğluşum için teşekkür ediyorum yoksa kısırsın sen diyen o drun sesi hala kulaklarımda. Yok ben tattım da evlat sevgisini oğluşum kardeşsiz kalacaktı ona üzülüyordum... Çok şükür çok çok çok. Sabah Lisaya'da dedim ben aslında ilk hedefimi aştım artık önceki temel hedefim kabandı onu da geçtim şimdi gelinliğimi koydum hedefime bakıp bakıp hırslanıyorum artık aaaaaah aaaaaah bi zayıflasamda belkim ikinci balayı bile olabilir hahahahah
ben kilomu özel mesaj ile bildirmiştim ama ....
Kizlar masallah hepiniz guzel kilolar vermissinizarada saci basi yolunacaklar dayakliklarda var tabi (ismi lazim degil basharfi E olan desem )valla bende iyi vermiosim ben niyeyse gecen haftaki kilomu 65.5 diye hatirlayip veremiyorum diye uzuluyordum megerse gecen hafta ben 66.5 musum bildirim yaparken farkettim ohh super oldu bu durumda yani 200 gram verdigimi dusunurken birde + 1 kilosuda varmis yani 1.2 vermisim bu hafta tabloyu yapacagim sadece Kazen inde sonucunu bekliyorum..
Hız mı ne hızı ondan önce 57,5bile gördüm sabirleyemiyorum dukan bana 60 dedi altına inemiyorum 1,5ayda 2kilo verdim bakma zayıfladım falan diye stres yapmıyorum herşeyede dikkat ediyorum bi fotoğraf göndereyim lisaya
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
14 SUBAT 2013
[/TD]
[TD]21 SUBAT 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hu huu kızlar nerdesinizzzz...
Hibisküsümü içtim.. Karbonatlı suyumu hazırladımmmm..
Uyumadan bir bakayım dedimm de bizim kızlardan pek ses soluk yok.. Kilocukları mı kutluyorsunuz bakiiimm
Gunaydiiiin tartilmaya gidiyoruuuummm
Benden de her gün -200 -300 gitmeye başladı..
3 Seçeneğimiz var Hibisküs, Karbonatlı su yada CLA.. 4. şıkta hepsi
Bir de öbür forumda trombolin furyası gördüm.. Deneyen var mı acaba? Ben pek dağılmayayım artık diyorum ama.. Bilemedimm..:26:
Sanırım trombolin kalça için daha yaralı.. Benim göbek teki erimeyi hızlandırmam gerekiyor.. :44: Siz ne dersiniz kızlar?
Kalça mı ??hemen alıyorum kalçamı eritsin de!!38 beden oliyim kızlar kaç beden giyorsunuz yazın bakem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?