Selam Kızlar,
her baktığımda sayfamızın listede alt sıralarda olduğunu ve günlük 2-3 yorum yazıldığını görmek üzücü
sanırım 21 marta az kaldı ve bizim topiğin ömrü son bulmak üzere walla.
kızlar dönün artık yuvaya.
walla yazasım da siteye giresim de kalmıyor.
Ali eniştemin göz bebeğiiii, topikimizin bir tanesiiii, kadınların hasııı, ooo bir idooool, oooo bir afeeeeet, ooo bir lazer patroniçesi, oooo bir acil hemşiresii, o bir araştırma kurduuu, ooooo biiirr fellah köfte basıcısı, ooooo biiiir dukaniçe, oooo bir hatuuuunnnn, oooo bir birtane olan biriiii işte kendimi tekrar etmeye başladımmm.
ÇİZELGEMİZİ ÇOK BEĞENDİM SOMUT OLARAK BEĞENİM İLK BAŞTA GÖRÜNMESE DE MANEVİ YÜKÜ AĞIR BENİM İÇİN O ÇİZELGENİN CASPERİİİMMMM
yüz karasıyım grubun : )
Bi kerem ben Ali enişte diyorum bu konuda mütabık kalalım. Ne bileyim kız ben hemşirelik dallarını attım öylesine, daha üretirdim de acil olaraktan ancak bu çıktı arayı soğutmadan yazmam gerekiyordu.elimdeki en komik smille buydu eger gulmekten yarilan olsaydi onu koyardim..beni gulmekten yerlere yatirdin resmen yas geldi gozumden yaaaa caniiim ovgu dolu sozlerine sonsuz tesekkur ediyorum bu uslupla ancak sen yazardin o Ali degil ALAIN?Ben acil hemsiresi degil ameliyat hemsiresiydim ama digerleri hepsi dogru ...ayy hep boyle seyler yaz sen bana ya kadinim ya ovgu dolu sozler duymak istiyorum
sende benim canimsin
yüz karasıyım grubun : )
Bi kerem ben Ali enişte diyorum bu konuda mütabık kalalım. Ne bileyim kız ben hemşirelik dallarını attım öylesine, daha üretirdim de acil olaraktan ancak bu çıktı arayı soğutmadan yazmam gerekiyordu.
Hayırdır Kazen bey neden yüz karasısınız? Şurda topiği kaldırabilecek vücutta bi siz varsınız sonra da benılmadan devam elbet gidecek bu kilolar. Bakın 108 günde 21i zorluyorum şuan ben size de nasip olacak inşallah.
iyi pazarlar kizlar
normalde kimse ugramiyor bugun hic beklemiyorum ya buralara ugramanizi,ben yinede yazayim biseyler..
ayy garip bir ruh hali icerisindeyim 3-5 gundur..garip bir SIKINTI yasiyorum anlam veremedigim..niye boyle oldum bilmiyorummutsuzum ama neden :26:diyet devam kilo vermek yavasta olsa devam ediyor ama birseyler eksik onu ariyorum bulamiyorum.ugrasacak birseyler bulmaliyimki su kafami bu
olumsuz dusuncelerden kurtarayim ..bu aralar ruh halim iyi degil.
Selam Kızlar,
İyi, güzel, huzurlu, mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için
ben birkaç gündür rahatsızım
şimdi hastaneden geldim
öğleden sonra tetkiklerimi alacağım bakalım ne çıkacak
bu arada bu sabah itibariyle 71,800 geldim
hastalık eritti beni
perşembe 73,500 iken bu sabah 71,800
görüşmek üzere
cyy im gecmis olsun canim,sana ozeldende mesaj attim umarim ciddi birsey yoktur..tetkik sonuclarini sabirsizlikla bekliyorum..
Tatlım geçmiş olsun ama biz hep ne diyorduk önce sağlığımız sonra verilen kilolarımız önemli. Canım benim sen önce kendini toparlamalısın kilolarımızın gayet gidici olduğunu gördük hepimiz değilmi... Karaciğer yağlanması çok ciddi birşey yabana atma dr ne diyorsa onu yap. Bende verdim birkaç numune bakalım ne çıkacak şekerden şüpheleniyorum ama yaramazlıklarımın haddi hesabı yok yarım kiloyu az geçkin kuru kayısıSelam Arkadaşım,
idrar yollarımda çooook enfeksiyon varmış
ayrıca kolesterolüm ve karaciğerimdeki yağlanma çok yüksek çıktı
dukan a stop dedi yani doktorlar
ki hiç kırmızı et yemediğim halde bu hale gelmişim
1 haftadır geçmeyen mide bulantım durmayan kusma nöbetlerine dönünce doktora gittim bunlar çıktı
Sanırım artık güçlendirmeye başlamam lazım
dr amca proteini kesip sebzeye yönelmen lazım karaciğerdeki sıkıntıyı hemen düzeltmemiz lazım dedi
idrar yollarım da korkunç haldeymiş
ilaç tedavisine başladık bakalım
nasipse bu akşam dukan ın güçlendirme kısmını okumak istiyorum
eşim ve ailem test sonuçlarını görünce dukan düşmanı oldu :)
bende hemen güçlendirmeye geçmek zorundayım
ama yine de her şeyi dukan amcaya borçluyum
o olmasaydı ben bu kadar kilo veremezdim
kim ne derse desin, karaciğerim azıcık yağ bağlasa da yaşasın dukan amca :)
ve bu yolda bana destek olan siz tüm arkadaşlarım sağolun, varolun, hep huzurlu, mutlu olun inşallah. (hep birlikte:)) AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?