Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

ee neoldu bizim yaris unuttunuz galiba :4:cyy ve ben disinda bildiren olmadi kiloyu.ben nasil liste yapacagim simdi soyleyin:26:cigdem,zeyno,egotrik...nerdesiniz hani kilolariniz nerde:4:winni seni saymadim listede yoksun diye:34:

yavrum begenilmeyecek gibi degilsinki sen guzelsin bizde begendik :16:allah kocisine ve yakisikli oglusuna bagislasin seni..ama senin kalbinde guzel bitanem..bana bak simarma hemen guzelsinn dedikte ne o tatlilar falan :4:zayiflayacagiz daha guzel olacagiz unutma :20:madem yedin tatliyi cezalisin sporu yapacaksin :33:

sekerim sen terazisin,yeryuzundeki pozitifligin,iyi niyetin,sevginin temsilcisi ...sana bir sir vereyimmi (allah biliyor ben hep bir kizim olsun istemistim vede terazi olsun istemistim )gerci fikirlerim degisti artik hayirlisini istiyorum...

bende sen gibiyimdir aslinda (yukselenimin terazi olmasinin etkisi sanirim) bende pozitif bakar heriste bir hayir olduguna inanirim..iste biz kilo alirken aslinda uyarilsaaydik belki yol yakinken onlemimizi alirdik.ama yinede gec kalmis sayilmayiz..:34:

Saol canım o senin kalbinin güzelliği hepberaber güzel güzel zayıflıyoruz işte ohh :21:

Ama ben suçluyum ve kepek hakkımı dahi tatlı olarak kullandım ve de toplam 30 dk yürüyüş dışında birşey yapmadım yapamadım :17:
Regl olmaktan mı bilmem bir halsizlik üstümdee.. :43:

Valla terazi kızı bu devirde zor bir daha düşün istersen :9: Süsüne püsüne para yetişmez valla.. Kendimden biliyorum:1:

Bu arada inşallah gönlüne göre olur herşey.. Sağlıklı olsun da hiç farketmiyor emin ol..

Öptüm kızlar bu arada hepinizii..:16:

Benim kızım terazi burcu çok tatlı teyzesi maşallah tavsiye ederim

Maşallah kızına zeynepçim..
oyyy yerim ben onu allah bagislasin..kiz ne zaman hamile kaldin soylede sporu ona gore yapalim :8:buyuk ihtimal ocak hamileligidir yada subat olup erken dogum olmussa terazidir dimi?

Benimki 14 Şubat bebeği..:17: 27 Ekimde doğdu Teraziyi ucundan Kaçırdı Akrep oldu.. Yalnız sezeryandı.. Yani normal doğum olsa bir hafta 10 gün daha ekleyeceksin..

Birde benim yumurtlama hesabını 1 Şubata göre yapmışlardı hep.. 14 günde olgunlaşıyormuş ya ordan sayıyorlarmış.. Öyle bişey..

Ay çok yazdım ama menü de bildireyim..

Sabah Uyanınca 1 Bardak Sirkeli Su, 1 küçük kase kakaolu dukan puding (1 bardak süte denk geliyor) :17:

Kahvaltı: 2 dilim hindi füme, 1 dilim light kaşar, 1 Yumurta beyazı, 1 Bardak Yeşil Çay

Ara: Sütlü Nescafe

Öğlen: Yoğurtlu Hindi ızgara, 1 Soda

Ara: Sütlü Nescafe 2 Yeşil Çay, 1 Yumurta Beyazı

Akşam: Etli dukan çakma kebaı ve hindi ızgaradan kalan :1: 1 Turşu, Biraz Yoğurt, 1 Light Gazoz üstüne (Yine küçük amaaaaaa) bir kase dukan puding daha :30:
Yemekten sonra bir baktım ki kepek hakkımı yememişim biraz önce de 2 kaşık kepekten dukan helva yidim:39:

Kesin beni kızlar ancak durdum :53:

Bu da dün yaptığım çakma dukan kebabım.. Altında da ince kesilmiş ekmeğim var.. Kalan eti bugün hindi eti ile karıştırıp akşam yemeği yaptım..

$DSC_0264#1.webp

Son düzenleme:
ee neoldu bizim yaris unuttunuz galiba :4:cyy ve ben disinda bildiren olmadi kiloyu.ben nasil liste yapacagim simdi soyleyin:26:cigdem,zeyno,egotrik...nerdesiniz hani kilolariniz nerde:4:winni seni saymadim listede yoksun diye:34:

Tamam canım sıkıntı yok ben zaten izleyici katıımcıyım baştan beri :9:

Maşallah kızına zeynepçim..

Benimki 14 Şubat bebeği..:17: 27 Ekimde doğdu Teraziyi ucundan Kaçırdı Akrep oldu.. Yalnız sezeryandı.. Yani normal doğum olsa bir hafta 10 gün daha ekleyeceksin..

Birde benim yumurtlama hesabını 1 Şubata göre yapmışlardı hep.. 14 günde olgunlaşıyormuş ya ordan sayıyorlarmış.. Öyle bişey..

vaaay ask gununde ask bebegi haaa ,super bayildim ..belli yakisiklinin havasindan buram buram ask kokuyor:16:bende ilk gebelikte 1 subatti ..akrep olacakti ..gel gorki yine subattayiz ve ben yine planlar icindeyimallah sonunu benztmesin insallah...valla terazi olur bide kiz olursa benim koca gece gunduz calissa bizim suse puse para yetistiremez..birdi evde iki oldu der,yaziiiik :16:

Ay çok yazdım ama menü de bildireyim..

Sabah Uyanınca 1 Bardak Sirkeli Su, 1 küçük kase kakaolu dukan puding (1 bardak süte denk geliyor) :17:

Kahvaltı: 2 dilim hindi füme, 1 dilim light kaşar, 1 Yumurta beyazı, 1 Bardak Yeşil Çay

Ara: Sütlü Nescafe

Öğlen: Yoğurtlu Hindi ızgara, 1 Soda

Ara: Sütlü Nescafe 2 Yeşil Çay, 1 Yumurta Beyazı

Akşam: Etli dukan çakma kebaı ve hindi ızgaradan kalan :1: 1 Turşu, Biraz Yoğurt, 1 Light Gazoz üstüne (Yine küçük amaaaaaa) bir kase dukan puding daha :30:
Yemekten sonra bir baktım ki kepek hakkımı yememişim biraz önce de 2 kaşık kepekten dukan helva yidim:39:

Kesin beni kızlar ancak durdum :53:

Bu da dün yaptığım çakma dukan kebabım.. Altında da ince kesilmiş ekmeğim var.. Kalan eti bugün hindi eti ile karıştırıp akşam yemeği yaptım..

Eki Görüntüle 621651

eee cakma makma kebap super olmus yaaa.ellerine saglik.tatliyi fazlaca kacirmissinda neyse artik regline veriyoruz..allahtan tatlilari goturmus sonrada bize kiziyor diyecek ajanlar yok aramizda :9:

cyy ,:3:iyimisin arkadasim,moraller nasil?

Evet cyy, düğünde misin yoksa?

Canım kusura bakma, bugün öbür topiğe bildirim yapıp çıktım...Bugün uyku hali vardı üzerimde benim ufaklıkla uyudum durdum...Akşam 8 de kalktım ders çalıştım şimdiye kadar da bi size bakıp çıkayım dedim...

Kilo olarak seni yakın takibe almış durumdayım canım...Yaklaşık 1-1,5 hafta arkandayım sanırım...Yani 68,5...

vaaay ask gununde ask bebegi haaa ,super bayildim ..belli yakisiklinin havasindan buram buram ask kokuyor:16:bende ilk gebelikte 1 subatti ..akrep olacakti ..gel gorki yine subattayiz ve ben yine planlar icindeyimallah sonunu benztmesin insallah...valla terazi olur bide kiz olursa benim koca gece gunduz calissa bizim suse puse para yetistiremez..birdi evde iki oldu der,yaziiiik :16:

Bu çocuk muhabbetleri yüzünden yakında 3. yü yapıcam sanırım ben de...
Ama daha anca kendime geliyorum, şu kiloları vermek istiyorum...
Bi de artık hamilelik kilosu çekecek durumda değilim sanırım...Tövbe tövbe...
Birincisinde 22, ikincisinde 19 kilo aldım...
Hamilelik kilolarını zar zor veriyorum ama aralarda hep artarak devam ediyorum sabit duramıyorum...
Ben hiç sizler gibi öncesinde zayıf olmadım...
En zayıf halim 62-63 ki ben o kiloyla balık etli tombula yakın oluyorum...64 ken BKI 25 oluyor benim anlayın artık...
Şu ömrümde 35 e de girecekken az biraz istediğimi giymek istiyorum yaaaa...
Ama çocuk güzel bi şi çok...Hayırlısını diliyorum herkes için...

Benim de yükselenim terazi...Pek bilmem özelliklerini bi ara anlatıverin bari...
Bu arada boğazına düşkün bir boğayım ben:1:....

Winicik senin de fotoları gördüm canım...
Maşallah topikte güzel, uzun kadınlardan geçilmiyor :46:...
İstemediğin ot, dibinde bitermiş misali :9:, bu ne yaa :53:

Sanırım yazacaklarım bu kadar...
Zeynep, Çiğdem sizi de öpeyim de :54: bize laf atmamışsın demeyin...

Herkese iyi geceler...
Umarım yarın görüşürüz...

eee cakma makma kebap super olmus yaaa.ellerine saglik.tatliyi fazlaca kacirmissinda neyse artik regline veriyoruz..allahtan tatlilari goturmus sonrada bize kiziyor diyecek ajanlar yok aramizda :9:

Lisacım ajan konusundan emin olamayız valla.. Ben her yeni gelenden uyuzum şimdi :1:

Bu arada tatlı yediğim için bugünü protein günü yaptım.. Sadece domates ve salatalık yiyeceğim.. O da bağırsaklar çalışsın diye..
Bir bedel ödemeli.. Spor yapamıyoruz madem yediklerime dikkat ederim ben de.. Yarından itibaren de spor harekatlarına:9: başlarım.

buda bizim minicik listemiz,zeynep kayip yaa..zeyno gelmezsen diskalifiye olacaksin :9:ama en son 58 gibi birsey duydum sanirim :26:ama bir haftada 3.5 cok mumkun degil gibime geldi..zeynep aciklik getir

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10 OCAK 2013[/TD]
[TD]17 OCAK 2013[/TD]
[TD]24 OCAK 2013[/TD]
[TD]31 OCAK 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]76.6[/TD]
[TD]75.7[/TD]
[TD]76.1:4:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD]69.5[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]68.5 :nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella[/TD]
[TD]69.0[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[TD]68.5 [/TD]
[TD]66.8 :nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]83.1 :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]61.5[/TD]
[TD]58 :nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu arada günaydıınn :16:

sanada gunaydin sevgili winni :16:

vee tabii sizede besi biryerdeler :16:

protein yapmakla iyi yapmissin :46:zira dunki pudingler duraklatmasa iyi :47:sana az biraz spor lazim diye dusunuyorum..yurumeye calis 30 dak.ise nasil gidip geliyorsun bilmiyorum ama yuruyerek gidip gelsen bu bile yeter:26:

sanada gunaydin sevgili winni :16:

vee tabii sizede besi biryerdeler :16:

protein yapmakla iyi yapmissin :46:zira dunki pudingler duraklatmasa iyi :47:sana az biraz spor lazim diye dusunuyorum..yurumeye calis 30 dak.ise nasil gidip geliyorsun bilmiyorum ama yuruyerek gidip gelsen bu bile yeter:26:

Bende duraklamayayım diye uğraşıyorum bu tatlılar benim diyetimin düşmanı .. :18:
Yürüyüşüde işe gidip gelirken 10 dk 10 dk yapmaya çalışıyorum 2 durak falan önce inip yürüyorum..
Evden işe yürüsem sanırım 1 saat kadar sürer.. Birde pek yürünecek gibi bir yol değil çevre yolu pek tekin olmaz..
Artık haftasonuna güveniyorum, oğlanı da alıp yollara vuracağım kendimi.. :55:

Selam kizlar!:16: Bisey okumadim sadece selam veriyim dedim bari.. Ama listenizi gordum! Herkesi tebrik ediyorum! Kirk bir kere masallah!
Benim kiz somestre tatilde. Butun ilgi ona bu aralar.:) Misafir de surekli.. Yarin gorumcemler bizde, sonra biz kayinvaldemde..:))
Ara ara yine de gecmisi bi okayim bakem. Optum sizi! Kendinize cok cok iyi bakin!!:54::54:

Eda teyze gelmis :3::3:ozledik sekerim,alisveris ancak bitti sanirim :9:eee zayifladin tabi aliyorsun guzel guzel kiyafetler ,bak bize hala alamiyoruz :14:

Dün akşam bir pantolon giydim ki dolapta bayadır duran… kendimi çok kötü hissettim. O kadar kapandı ki düğmeler.. keşke içinde daha rahat olabilseydim derken bir bakayım diyet topikleri ne yapıyor dedim. Burası yeni açılmış. Beni de yazın bari.. şu an 56 kg ım..
Ama ben dukan a bağlı kalamam tam da bilmiyorum detayları. Yardım ederseniz katılmak isterim listeye.

Dün akşam bir pantolon giydim ki dolapta bayadır duran… kendimi çok kötü hissettim. O kadar kapandı ki düğmeler.. keşke içinde daha rahat olabilseydim derken bir bakayım diyet topikleri ne yapıyor dedim. Burası yeni açılmış. Beni de yazın bari.. şu an 56 kg ım..
Ama ben dukan a bağlı kalamam tam da bilmiyorum detayları. Yardım ederseniz katılmak isterim listeye.

dogru diyeti bulmussun canim ...ama sana tavsiyem dukan diyeti deneyimlerine bak..orasi sana yardimci olacaktir..biz ordayiz aslinda burda sadece bir yaris icin actik..ama bilgileri orda paylasiyoruz...kolay gelsin

Lisa eline sağlık canım, tablo pek bi güzel olmuş:16:...

İş güç peşindeyim bugün...Kapı, duvar siliyorum,daha doğrusu sildim...
Malumunuz küçük çocuk olunca her duvar :98:yaratıcılığını kullanmak isteyeceği potansiyele sahip...
Küçük kızım oldukça pasaklı sağ olsun:emir_bebek:... Gezerek yiyenlerden :39: ve ellerini her yere sürüyor:20:...
Tüm kapılar pekmez ya da çikolatalı...
Bizim ev, Hansel ve Gratel hikayesinde ki cadının evi gibiydi anlayacağınız:34:...

Yeşil çay molası verdim:7:...İçerken yazıyorum:126:...
Sonra da süpürüp sileceğim:10: yeter bugünlük işlendiğim...

Kızlar dün bugün çok iştahsızım ya:50:..
Yememezlik yapmıyorum zorla da olsa yiyorum...
Ama midem bulanmaya başlıyor...
Aman açlık krizleri, iştahsızlık şeklinde sürüp gidecek bu diyet anlaşıldı...
Bir de üzerimde ağlamaklı bir hal var:14:..
Gelmesine var daha reglin ama bilemedim...
Yazarak rahatlamaya çalışıyorum...
Diğer topiğe de bir bakayım, biraz da face de takılayım...
Zaten akşam oldu, yemek hazırlanacak çocuklara...
Görüşürüz:3:...

Son düzenleme:
buda bizim minicik listemiz,zeynep kayip yaa..zeyno gelmezsen diskalifiye olacaksin :9:ama en son 58 gibi birsey duydum sanirim :26:ama bir haftada 3.5 cok mumkun degil gibime geldi..zeynep aciklik getir

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10 OCAK 2013[/TD]
[TD]17 OCAK 2013[/TD]
[TD]24 OCAK 2013[/TD]
[TD]31 OCAK 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]76.6[/TD]
[TD]75.7[/TD]
[TD]76.1:4:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD]69.5[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]68.5 :nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella[/TD]
[TD]69.0[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[TD]68.5 [/TD]
[TD]66.8 :nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]83.1 :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]61.5[/TD]
[TD]58 :nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tatlım 3hafyadır kilo veremiyordum.biliyorsun regl oldum diyetime devam ettim kilom 58700 gitti yani...

Lisa eline sağlık canım, tablo pek bi güzel olmuş:16:...

İş güç peşindeyim bugün...Kapı, duvar siliyorum,daha doğrusu sildim...
Malumunuz küçük çocuk olunca her duvar :98:yaratıcılığını kullanmak isteyeceği potansiyele sahip...
Küçük kızım oldukça pasaklı sağ olsun:emir_bebek:... Gezerek yiyenlerden :39: ve ellerini her yere sürüyor:20:...
Tüm kapılar pekmez ya da çikolatalı...
Bizim ev, Hansel ve Gratel hikayesinde ki cadının evi gibiydi anlayacağınız:34:...

Yeşil çay molası verdim:7:...İçerken yazıyorum:126:...
Sonra da süpürüp sileceğim:10: yeter bugünlük işlendiğim...

Kızlar dün bugün çok iştahsızım ya:50:..
Yememezlik yapmıyorum zorla da olsa yiyorum...
Ama midem bulanmaya başlıyor...
Aman açlık krizleri, iştahsızlık şeklinde sürüp gidecek bu diyet anlaşıldı...
Bir de üzerimde ağlamaklı bir hal var:14:..
Gelmesine var daha reglin ama bilemedim...
Yazarak rahatlamaya çalışıyorum...
Diğer topiğe de bir bakayım, biraz da face de takılayım...
Zaten akşam oldu, yemek hazırlanacak çocuklara...
Görüşürüz:3:...

insan kilo verdikce tablo gozune hos goruluyor,bende ayri bir zevkle baktim kendi adima bu hafta :34:

kolay gelsin canim ahh bide ben kalkabilsem yapabilsem su temizlikleri bende cocuk yok ama evi b....goturuyor ..temizlige girismem lazim..ben sevmiyorum temizlik yapmayi.temiz evi cok seviyorum ama temizlik yapmaktan nefret ediyorum.sirf bu yuzden calismak isityorum ben calisayim baskasida evimi temizlesin :9:

benim bildigim acikmamak iyi olmuyordu bu diyette..sen yinede zorlamadan yogurt ,sut biseyler atistirmaya bak.aralarda agzina bir parca peynir at falan,,amac metebolizmayi canli tutmak..

Tatlım 3hafyadır kilo veremiyordum.biliyorsun regl oldum diyetime devam ettim kilom 58700 gitti yani...

tamam canim,ben 58 li bisey hatirliyodumda kusuratini hatirlayamadim..tebrikler canim iyi vermissin :nazar::nazar::nazar:cizelgeni degistireyimmi ,istermisin...

Back
X