- 6 Mart 2012
- 17.790
- 28.539
- 798
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrum begenilmeyecek gibi degilsinki sen guzelsin bizde begendikallah kocisine ve yakisikli oglusuna bagislasin seni..ama senin kalbinde guzel bitanem..bana bak simarma hemen guzelsinn dedikte ne o tatlilar falan
zayiflayacagiz daha guzel olacagiz unutma
madem yedin tatliyi cezalisin sporu yapacaksin
sekerim sen terazisin,yeryuzundeki pozitifligin,iyi niyetin,sevginin temsilcisi ...sana bir sir vereyimmi (allah biliyor ben hep bir kizim olsun istemistim vede terazi olsun istemistim )gerci fikirlerim degisti artik hayirlisini istiyorum...
bende sen gibiyimdir aslinda (yukselenimin terazi olmasinin etkisi sanirim) bende pozitif bakar heriste bir hayir olduguna inanirim..iste biz kilo alirken aslinda uyarilsaaydik belki yol yakinken onlemimizi alirdik.ama yinede gec kalmis sayilmayiz..
Benim kızım terazi burcu çok tatlı teyzesi maşallah tavsiye ederim
oyyy yerim ben onu allah bagislasin..kiz ne zaman hamile kaldin soylede sporu ona gore yapalimbuyuk ihtimal ocak hamileligidir yada subat olup erken dogum olmussa terazidir dimi?
ee neoldu bizim yaris unuttunuz galibacyy ve ben disinda bildiren olmadi kiloyu.ben nasil liste yapacagim simdi soyleyin:26:cigdem,zeyno,egotrik...nerdesiniz hani kilolariniz nerde
winni seni saymadim listede yoksun diye
![]()
Maşallah kızına zeynepçim..
Benimki 14 Şubat bebeği..27 Ekimde doğdu Teraziyi ucundan Kaçırdı Akrep oldu.. Yalnız sezeryandı.. Yani normal doğum olsa bir hafta 10 gün daha ekleyeceksin..
Birde benim yumurtlama hesabını 1 Şubata göre yapmışlardı hep.. 14 günde olgunlaşıyormuş ya ordan sayıyorlarmış.. Öyle bişey..
Ay çok yazdım ama menü de bildireyim..
Sabah Uyanınca 1 Bardak Sirkeli Su, 1 küçük kase kakaolu dukan puding (1 bardak süte denk geliyor)
Kahvaltı: 2 dilim hindi füme, 1 dilim light kaşar, 1 Yumurta beyazı, 1 Bardak Yeşil Çay
Ara: Sütlü Nescafe
Öğlen: Yoğurtlu Hindi ızgara, 1 Soda
Ara: Sütlü Nescafe 2 Yeşil Çay, 1 Yumurta Beyazı
Akşam: Etli dukan çakma kebaı ve hindi ızgaradan kalan1 Turşu, Biraz Yoğurt, 1 Light Gazoz üstüne (Yine küçük amaaaaaa) bir kase dukan puding daha
Yemekten sonra bir baktım ki kepek hakkımı yememişim biraz önce de 2 kaşık kepekten dukan helva yidim
Kesin beni kızlar ancak durdum
Bu da dün yaptığım çakma dukan kebabım.. Altında da ince kesilmiş ekmeğim var.. Kalan eti bugün hindi eti ile karıştırıp akşam yemeği yaptım..
Eki Görüntüle 621651
cyy ,iyimisin arkadasim,moraller nasil?
ee neoldu bizim yaris unuttunuz galibacyy ve ben disinda bildiren olmadi kiloyu.ben nasil liste yapacagim simdi soyleyin:26:cigdem,zeyno,egotrik...nerdesiniz hani kilolariniz nerde
winni seni saymadim listede yoksun diye
![]()
vaaay ask gununde ask bebegi haaa ,super bayildim ..belli yakisiklinin havasindan buram buram ask kokuyorbende ilk gebelikte 1 subatti ..akrep olacakti ..gel gorki yine subattayiz ve ben yine planlar icindeyimallah sonunu benztmesin insallah...valla terazi olur bide kiz olursa benim koca gece gunduz calissa bizim suse puse para yetistiremez..birdi evde iki oldu der,yaziiiik
Bu çocuk muhabbetleri yüzünden yakında 3. yü yapıcam sanırım ben de...
Ama daha anca kendime geliyorum, şu kiloları vermek istiyorum...
Bi de artık hamilelik kilosu çekecek durumda değilim sanırım...Tövbe tövbe...
Birincisinde 22, ikincisinde 19 kilo aldım...
Hamilelik kilolarını zar zor veriyorum ama aralarda hep artarak devam ediyorum sabit duramıyorum...
Ben hiç sizler gibi öncesinde zayıf olmadım...
En zayıf halim 62-63 ki ben o kiloyla balık etli tombula yakın oluyorum...64 ken BKI 25 oluyor benim anlayın artık...
Şu ömrümde 35 e de girecekken az biraz istediğimi giymek istiyorum yaaaa...
Ama çocuk güzel bi şi çok...Hayırlısını diliyorum herkes için...
Benim de yükselenim terazi...Pek bilmem özelliklerini bi ara anlatıverin bari...
Bu arada boğazına düşkün bir boğayım ben....
Winicik senin de fotoları gördüm canım...
Maşallah topikte güzel, uzun kadınlardan geçilmiyor...
İstemediğin ot, dibinde bitermiş misali, bu ne yaa
Sanırım yazacaklarım bu kadar...
Zeynep, Çiğdem sizi de öpeyim debize laf atmamışsın demeyin...
Herkese iyi geceler...
Umarım yarın görüşürüz...
vaaay ask gununde ask bebegi haaa ,super bayildim ..belli yakisiklinin havasindan buram buram ask kokuyorbende ilk gebelikte 1 subatti ..akrep olacakti ..gel gorki yine subattayiz ve ben yine planlar icindeyimallah sonunu benztmesin insallah...valla terazi olur bide kiz olursa benim koca gece gunduz calissa bizim suse puse para yetistiremez..birdi evde iki oldu der,yaziiiik
eee cakma makma kebap super olmus yaaa.ellerine saglik.tatliyi fazlaca kacirmissinda neyse artik regline veriyoruz..allahtan tatlilari goturmus sonrada bize kiziyor diyecek ajanlar yok aramizda
Bu arada günaydıınn![]()
sanada gunaydin sevgili winni
vee tabii sizede besi biryerdeler
protein yapmakla iyi yapmissinzira dunki pudingler duraklatmasa iyi
sana az biraz spor lazim diye dusunuyorum..yurumeye calis 30 dak.ise nasil gidip geliyorsun bilmiyorum ama yuruyerek gidip gelsen bu bile yeter:26:
Dün akşam bir pantolon giydim ki dolapta bayadır duran… kendimi çok kötü hissettim. O kadar kapandı ki düğmeler.. keşke içinde daha rahat olabilseydim derken bir bakayım diyet topikleri ne yapıyor dedim. Burası yeni açılmış. Beni de yazın bari.. şu an 56 kg ım..
Ama ben dukan a bağlı kalamam tam da bilmiyorum detayları. Yardım ederseniz katılmak isterim listeye.
buda bizim minicik listemiz,zeynep kayip yaa..zeyno gelmezsen diskalifiye olacaksinama en son 58 gibi birsey duydum sanirim :26:ama bir haftada 3.5 cok mumkun degil gibime geldi..zeynep aciklik getir
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10 OCAK 2013[/TD]
[TD]17 OCAK 2013[/TD]
[TD]24 OCAK 2013[/TD]
[TD]31 OCAK 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]76.6[/TD]
[TD]75.7[/TD]
[TD]76.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD]69.5[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]68.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella[/TD]
[TD]69.0[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[TD]68.5 [/TD]
[TD]66.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty[/TD]
[TD]85.8[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]83.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]60.3[/TD]
[TD]61.5[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Lisa eline sağlık canım, tablo pek bi güzel olmuş...
İş güç peşindeyim bugün...Kapı, duvar siliyorum,daha doğrusu sildim...
Malumunuz küçük çocuk olunca her duvar :98:yaratıcılığını kullanmak isteyeceği potansiyele sahip...
Küçük kızım oldukça pasaklı sağ olsun... Gezerek yiyenlerden
ve ellerini her yere sürüyor
...
Tüm kapılar pekmez ya da çikolatalı...
Bizim ev, Hansel ve Gratel hikayesinde ki cadının evi gibiydi anlayacağınız...
Yeşil çay molası verdim...İçerken yazıyorum:126:...
Sonra da süpürüp sileceğimyeter bugünlük işlendiğim...
Kızlar dün bugün çok iştahsızım ya..
Yememezlik yapmıyorum zorla da olsa yiyorum...
Ama midem bulanmaya başlıyor...
Aman açlık krizleri, iştahsızlık şeklinde sürüp gidecek bu diyet anlaşıldı...
Bir de üzerimde ağlamaklı bir hal var..
Gelmesine var daha reglin ama bilemedim...
Yazarak rahatlamaya çalışıyorum...
Diğer topiğe de bir bakayım, biraz da face de takılayım...
Zaten akşam oldu, yemek hazırlanacak çocuklara...
Görüşürüz...
Tatlım 3hafyadır kilo veremiyordum.biliyorsun regl oldum diyetime devam ettim kilom 58700 gitti yani...