DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/


  • Ankete Katılan
    123
Kız olan kızın,Dul bir adamla üstelik çocuklu bir adamla izdivaç gerçekleştirmesi.. ?! Olmamalı... çook sorunlar yaşarsınız bence... Şu an seviyorum ne olursa olsun vs dıyorsunuz ama,böyle diyenler hep pişman oluyor sonradan maalesef.. Hele ki annen razı değilse .. O daha kötü..
 
dul erkekle ben olsam evlenmem zaten boşanmamış erkekle evlensen bile kırk türlü sorunun olacak birde onun ilk eşinden olma çocukları boşandığı eşi niçin boşandıkları falan yazacaktım ki
konunun bir iki sayfasını okudum böyle kaldım
bu adamla evlenmek kendini 60 derece de suya atıp yanmayacağını düşünmek gibi bir şey sanırım
 
Kadın ona çocuk senden değil demiş, boşanmışlar, nafaka ödüyor, çocukla görüşmüyor, annesinden nefret ettiği için.. Kendinden olmayan bir çocuk varsa neden nafaka ödüyor? Bence bu konuyu iyice araştırın, eski eşe ulaşın. Kendi çocuğu olmasa dahi, o çocuğa 2 sene boyunca hiç mi yakınlık bağlılık hissedememiş, annesine nefretinden çocukla nasıl görüşmez. Neresinden tutsak elimizde kalır. İyice araştırmalısınız. Her söylenene inanmayın.
 
Bosanma dilekcesini okusana.. sorun neymis neden bosanmislar.. Allah bilir eski esine neler yasattida bosandilar.. kac kurtar kendini bunlardan .. benden soylemesi.. hic evlenmemissin gencligine yazik etme ..
 
Herseyi gectim kendi öz kizini kabul etmeyen, gormeyen senden yapicagi cocugu mu kabul edecek.

Neymis efendim anasini sevmiyormus. Kusura bakma ama kariyi bosarsin ama cocugunu bosayamazsin. Simdi benim cocuklarim var. Allah korusun bosanmis olsam bu o adamin cocuklari dur sevmeyeyim mi dicem. Mantiga gel.

Ne malum seninlede ayni seyi yasamayacagi. Anneni dinle sen. Sevgi ask hersey degil. Sen o adamin karakteriyle yasayacaksin. Ayni durumu ben yaşasam, kendi cocugunu sevmeyen bir adam nana gelse coktan defetmistim. Ne gunlere kaldik. Bu ne boyle.
 
Öncelikle tanıma süresini uzun tut. Mutlaka boşanırken avukat tutmuşlardır. Nafaka ödüyorsa çocuk ondan değil biraz havada kalıyor. Bunu mahkemeye kanıtlasaydı nafaka ödeyeceğini sanmıyorum. Kalbinizle aklınızı orantılı kullanmanız gerekiyor. Seviyorsanız zor bir durum.

Bir kağıt alın
artıları ve eksileri yazın. aklınıza geldikce.
 
Evlenip bosananlarin sığındığı bir hikaye karım beni aldattı dersin hemen temize çıkarsın.yeni salak birileri çıkar yazık dağ gibi adama aldatılmış deyip hemen merhem olur.
Madem çocuk ondan değilmiş bir DNA testine bakardı.ayrıca nafaka veriyor.yanı vicdansız ve hatalarını kabul edemeyecek kadar zayıf biri
 
Cahil falan demeyiz herkesin yaşama şekli farklı ama başarısız bir evlilik, sahiplenmediği bir çocuk.. Senin çocuğuna da aynı muameleyi yapmayacağı ne malum? Sen şu an elsin ele karşı öyle davranmış olamazlar mı? Çok dikkatli olmalısın..
 
Bencede çocuk meselesi çok önemli insan kendi çocuğunu görmek istemez mi. ayrıca bir ailede , evlilik işlerinde anne ya da baba olumsuz düşünoyrsa mutlaka bir şey çıkıyor. Bence iyi düşünün.
 
hiçbir kadın ayrılmak için çocuk senden değil diye yalan söylemez
bu çok bariz yalan öyle bir kadın varsada çok cesaretliymiş derim bukadar kadın cinayeti varken !!!!
boşanacağı kocasına çocuk senden değil desin siz buna gerçekten inandınız mı?
 
2 yaşındaki çocuğunu görmeyen baba ileride senin çocuğunu nasıl görecek. çocuk madem kendinden değil neden nafaka ödüyor o zaman. açsın davayı dna testiyle isbat etsin babası olmadığını vermesin nafakayı o zaman. olayları tek taraflı dinlemeyin derim. evlilik konusunda ailede olumsuz bir düşünce varsa maalesef o evlilik yürümüyor.
 
Hiçbir kadın canına tak etmediyse küçücük çocuğuyla boşanmaz.
Öyle kötü şeyler yaşadım ki çocuklarım çok küçük diye bir anda boşanamadım..
Son noktaydı kurtuluştu boşanmak..
Konusahibi lütfen ama lütfen çok dikkatli olun.
Çocuğunu görmeden nefes alabilen, yaşayabilen, uyuyabilen insanda zerre kadar merhamet vicdan olduğuna inanmıyorum ben..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…